• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

kesinlikle umudumuz var hala dediğin gibi inşallah güzel haberler alırız hepsi birer anı olarak kalır.
Ben bugün gittim doktora haftaya Salı gününe randevum
Seninki daha önce heyecanla bekliyorum haberini ☺️
İnşallah güzel haberler vermek nasip olur 🤲 gün doğmadan neler doğar. Zor yollardan geciyoruz. Dua edelim her şey hepimiz için güzel olsun 🌺

Merhabalar, geçen hafta Dr umun boş gebelik dediğini yazmıştım buraya endişelerimi aktarmıştım. Yıkılmıştık eşimle 2 gün elim kolum kalkmadı. Başka Dr a da görüneyim dedik ve devlet hastanesinden 2 gün sonraya randevu aldım. (geçen hafta cuma) gittiğimde Dr bebeği gördüğünü ama olması gereken mm altında olduğunu o yüzden kalp atışı için haftaya gelmem gerektiğini ve hiçbir sorun olmadığını söyledi. İNANAMADIM. Şok oldum resmen. Sevincim sinire karıştı sonrasında. Ama hocam yolk büyükmüş falan derken bi önemi yok yolk falan takılma ilaçlarına devam et dedi. Ayrıca 8 haftalık biliyorken kendimi 6+3 çıktım o gün. Bir sorun yok dedi ama nasıl? Olmayan bebeği bu Dr nasıl gördü peki? Sevinçle ayrıldık hastaneden. Ve tabii kendi Dr uma hemen söylemek istedim nasıl yani kafam allak bullak oldu. (özele gidiyordum bu arada) bugün tekrar randevum vardı hiçbir şey söylemeden muayene oldum ve çok üzgündüm dedi direkt. Yolk kesesi 3 tane olmuş. Normal mi dedim, olabilir bölünebilyor bazen kendi içinde dedi. Ben böyle bişey ne gördüm ne okudum. Hazırlıklı gitmiştim ne derse desin ne üzülcem ne sevincektim. Ultrasonda yine görürüm diye düşünüyordum ama göremeyince direkt ilaçları bırak sonra haberleşelim dedi. Tabiki bırakmadım. Çarsamba devlet hastanesinde randevum var. İnşallah duyarız bu sefer 🙏 ordaki Dr tüp bebekte biz her zaman 1-2 hafta ihtimali aklımızda tutarız takılacak bişey yok dedi o kadar rahat konuştu ki boşuna ağlamışım o kadar. Çarsamba günü gerçekten kalp atışı duyarsam o kadar vebale girmiş olucak ki. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. Çok uzun yazdım ama içimi döktüm birazda. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
Ah kuzum demiştim sana geç tutunma oluyor diye muhtemelen geç yerleşti bebek sen 8 haftalık sanarken 6 haftalık mış mesela heyecanla devletteki kontrolünü bekliyorum dua et ilaçlarını bırakma çok güzel olacak sonuç inşallah 🤲🏻❤️

Ah kuzum demiştim sana geç tutunma oluyor diye muhtemelen geç yerleşti bebek sen 8 haftalık sanarken 6 haftalık mış mesela heyecanla devletteki kontrolünü bekliyorum dua et ilaçlarını bırakma çok güzel olacak sonuç inşallah 🤲🏻❤️
Evet iniallah geç yerleşmiştir. İnanamadım Dr bir sorun yok diyince :) bugün nasıl geçecek bilmiuorum bir an önce yarın olsun istiyorum 🤲 güzel haberler veririm İnşallah 🧡

Kızlar napiyosunuz hepimizin sesi kesilmis 😂Hamis olan anneler sosyal medyada paylaştınizmi yada ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz ☺️❤️

Kızlar napiyosunuz hepimizin sesi kesilmis 😂Hamis olan anneler sosyal medyada paylaştınizmi yada ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz ☺️❤️
12+5 günlük olduk ve annem babam kayınvalidemler harici en fazla 10 kişi biliyor herhalde doğuma kadar paylaşmam 😅 İnanılmaz nazara inanıyorum çünkü 🥰

12+5 günlük olduk ve annem babam kayınvalidemler harici en fazla 10 kişi biliyor herhalde doğuma kadar paylaşmam 😅 İnanılmaz nazara inanıyorum çünkü 🥰
Ay aynıyiz bende 12+5 im bende de sadece anne babalar bı kaç yakın dostumuz biliyor sadece paylaşmakta istiyorum aslında ama nazara bende inanıyorum 😂

Ben sosyal medyanin iyi niyetli olduguna okdr inanmiyorum ki esimle dugun fotomuz bile yok hic resim koymuyorum bebegi asla paylasmam nazara cok inaniyorum

Merhaba. Çarşamba günü randevun nasıl geçti? Durumlar nasıl?
Merhaba, sorduğun için teşekkür ederim. Malesef kese bozulmuş almamız gerek dedi Dr um. Hatta o gün boşluğum var alayım dedi. Başka bir Dr a gittik embriyo görüyorum ben buna boş kese diyemem dedi. Çıktı verdi bana kese gayet düzgün ve bebeğimi ilk kez gördüm. Yolk kaybolmuş embriyo görünüyordu. Kalp atışı yok ama dedi ve pazartesi tekrar bakalım olmazsa salı alırız dedi. Şuan için beklemenin ne sana ne bebeğine bir zararı var dedi. Bugün bir kadın kürtaja diye geldi kalp atışı duyduk belli olmuyor bekleyelim dedi. İnsanız işte ümitlendim.. Ama şuan her şeye hazırım. Ne gelirse Allah'tan 🤲 bekliyorum.. Gün doğmadan neler doğar diyerek dua ediyorum

Canım ne güzel metanetli yaklaşıyorsun. Sabrını, tevekkülünü tebrik ederim. İnşallah bebeğin ve senin için en hayırlısı olur. Eğer dünyaya gelecekse en sağlıklı, en kolay şekli ile olsun inşallah. İnşallah salı günü kalp atışını hayırlısı ile duyarsın. Bize muhakkak yaz olur mu? Bebişin çok şanslı. Senin gibi bir annesi olacağı için. En kısa zamanda birbirinize kavuşun inşallah.

Canım ne güzel metanetli yaklaşıyorsun. Sabrını, tevekkülünü tebrik ederim. İnşallah bebeğin ve senin için en hayırlısı olur. Eğer dünyaya gelecekse en sağlıklı, en kolay şekli ile olsun inşallah. İnşallah salı günü kalp atışını hayırlısı ile duyarsın. Bize muhakkak yaz olur mu? Bebişin çok şanslı. Senin gibi bir annesi olacağı için. En kısa zamanda birbirinize kavuşun inşallah.
Bebişim şanslı mı onu bilmem ama ben şanslıyım bu mecrada böyle insanlara denk geldiğim için. Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim. Tevekkülüm olmasa nasıl dayanırdım zaten bilmiyorum. Her şeyin Allah'tan geldiğini ve ona gideceğimi bilince insan kuşlardan yüksekteymiş gibi hissediyor bu güven bambaşka. Eğer sağlıklıysa zaten benimlesin. Yazarım tabii yazmam mı hiç? Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler 🤲 çok çok sevgiler 🍀🍀

Günaydın canım. Evet ya bayağı sakın. Bugün 11+0 çok şükür. Ama maalesef kanama alanları ile mücadele ediyoruz. Sen nasılsın canım? Bebiş iyi mi
Oy maşallah büyümüş bebiş ❤️ İnşallah en kısa sürede düzene girer canım Allah'ım yardım etsin inşallah 🤲🏻 İyiyim canım çok şükür biz de 13+3 olduk çok şükür .Nasip olursa 27 Mayıs'ta cinsiyet öğreneceğiz inşallah 🤲🏻 Sabırla o günü bekliyorum ☺️

Oy maşallah büyümüş bebiş ❤️ İnşallah en kısa sürede düzene girer canım Allah'ım yardım etsin inşallah 🤲🏻 İyiyim canım çok şükür biz de 13+3 olduk çok şükür .Nasip olursa 27 Mayıs'ta cinsiyet öğreneceğiz inşallah 🤲🏻 Sabırla o günü bekliyorum ☺️
Ayy maşallah çok heyecanlı. Yavaş yavaş gruptakiler in cinsiyetler belli olacak. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz ❤️ bulantıların falan var mı? Karnın belli oluyor mu artık

Merhaba, ben yeni üyeyim, bu başlığı görünce yazmak istedim. 24 mart'ta transfer yapıldı bana. 5. Güne tek yumurtam kalmıştı, yani tek şansım vardı. Şansıma tek yumurtadan ikiz gebelik çıktı. Şu anda 10. haftadayım. Ama 4. Haftadan bu yana kanama sorunu yaşıyorum. 3 kez çok yoğun kanama yaşadım. Onun dışında sürekli lekelenme oluyor. Doktor en son 1 ay rapor verdi. Tuvalete gitmek dışında yataktan kalkma dedi. Ayrıca günde iki kez prolutex diye bir iğne yapıyorum. Benim dışımda bu tarz sorunlar yaşayan var mıdır?

Bu arada ailem ve bir yakın arkadaşım dışında kimseye söylemek istemiyordum ama verilen raporda düşük riski yazdığı için iş yerindekiler öğrenmiş oldu. Ancak sosyal medyada paylaşmam muhtemelen.

Back