Merhabalar, geçen hafta Dr umun boş gebelik dediğini yazmıştım buraya endişelerimi aktarmıştım. Yıkılmıştık eşimle 2 gün elim kolum kalkmadı. Başka Dr a da görüneyim dedik ve devlet hastanesinden 2 gün sonraya randevu aldım. (geçen hafta cuma) gittiğimde Dr bebeği gördüğünü ama olması gereken mm altında olduğunu o yüzden kalp atışı için haftaya gelmem gerektiğini ve hiçbir sorun olmadığını söyledi. İNANAMADIM. Şok oldum resmen. Sevincim sinire karıştı sonrasında. Ama hocam yolk büyükmüş falan derken bi önemi yok yolk falan takılma ilaçlarına devam et dedi. Ayrıca 8 haftalık biliyorken kendimi 6+3 çıktım o gün. Bir sorun yok dedi ama nasıl? Olmayan bebeği bu Dr nasıl gördü peki? Sevinçle ayrıldık hastaneden. Ve tabii kendi Dr uma hemen söylemek istedim nasıl yani kafam allak bullak oldu. (özele gidiyordum bu arada) bugün tekrar randevum vardı hiçbir şey söylemeden muayene oldum ve çok üzgündüm dedi direkt. Yolk kesesi 3 tane olmuş. Normal mi dedim, olabilir bölünebilyor bazen kendi içinde dedi. Ben böyle bişey ne gördüm ne okudum. Hazırlıklı gitmiştim ne derse desin ne üzülcem ne sevincektim. Ultrasonda yine görürüm diye düşünüyordum ama göremeyince direkt ilaçları bırak sonra haberleşelim dedi. Tabiki bırakmadım. Çarsamba devlet hastanesinde randevum var. İnşallah duyarız bu sefer
ordaki Dr tüp bebekte biz her zaman 1-2 hafta ihtimali aklımızda tutarız takılacak bişey yok dedi o kadar rahat konuştu ki boşuna ağlamışım o kadar. Çarsamba günü gerçekten kalp atışı duyarsam o kadar vebale girmiş olucak ki. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. Çok uzun yazdım ama içimi döktüm birazda. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum