Sor canım tabiki aslında doktorlar kendileri bu bilgilendirmeyi yapiyorBende doktora gidince soracağım şuan 10. Haftaya gireceğim yarın. 12. Haftada gidince soracağım.
Bana da sormadan pat diye kendi söyledi doktorumSor canım tabiki aslında doktorlar kendileri bu bilgilendirmeyi yapiyor
Benimki göründü aslında kuzum bı çıkıntı gördük ufacık ama doktor o haftalarda kızın kide erkeginkide aynı görüntü oluyor netleşmesi için bı kaç hafta zaman istedi 12 de gitmiştim bende en son benimde normal başta uyumlu gidiyordu sonra son 2 muaynemde 2 gün önden gidiyor şuan o şekilde takip ediyorum ama daha çok değişir galiba geriler ilerler böyle devamYa benim de 12.haftada bacak arası göründü boş çünkü erken dedi .Ben bu cumartesi gidicem 15. Haftalık olacak nasip olursa bir de bebiş bir kaç gün öndeydi bilmiyorum farkeder mi ama belli olur diye düşünüyorum inşalalh söyler doktorum çok modladım öğrencem diye kendimi
Aynen veriyorlar bilgi nelere dikkat etmen gerektigini felanBana da sormadan pat diye kendi söyledi doktorum
Bende kendimi şartlamıştım 12. Haftada görünür diye ama erken olacak galibaBenimki göründü aslında kuzum bı çıkıntı gördük ufacık ama doktor o haftalarda kızın kide erkeginkide aynı görüntü oluyor netleşmesi için bı kaç hafta zaman istedi 12 de gitmiştim bende en son benimde normal başta uyumlu gidiyordu sonra son 2 muaynemde 2 gün önden gidiyor şuan o şekilde takip ediyorum ama daha çok değişir galiba geriler ilerler böyle devamay inşallah öğrenirsin ya
Muhtemelen erken olurBende kendimi şartlamıştım 12. Haftada görünür diye ama erken olacak galibadetaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyoruz biliyor musunuz?
Bende internetten baktım 18 ile 23. Hafta arasında diyor. Sen konyalıydın dimi? Nerden yaptırmayı düşünüyorsun konyada detaylıyı?Muhtemelen erken olurtam emin değilim canım o konuda happy momda çizelge var orda gösteriyor dogruysa
Oy maşallah bebişlereBenimki göründü aslında kuzum bı çıkıntı gördük ufacık ama doktor o haftalarda kızın kide erkeginkide aynı görüntü oluyor netleşmesi için bı kaç hafta zaman istedi 12 de gitmiştim bende en son benimde normal başta uyumlu gidiyordu sonra son 2 muaynemde 2 gün önden gidiyor şuan o şekilde takip ediyorum ama daha çok değişir galiba geriler ilerler böyle devamay inşallah öğrenirsin ya
Bana 19-23 arası yaptırabilirsin dedi kuzum bir kağıt da vermişti hamilelikte yapılan testlerle ilgili orada da atmış şekilde yazıyor muhtemelen nasip olursa 21. Haftada falan yaptırırım bendeBende kendimi şartlamıştım 12. Haftada görünür diye ama erken olacak galibadetaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyoruz biliyor musunuz?
Bende öyle düşünüyorum gerçi daha baya varBana 19-23 arası yaptırabilirsin dedi kuzum bir kağıt da vermişti hamilelikte yapılan testlerle ilgili orada da atmış şekilde yazıyor muhtemelen nasip olursa 21. Haftada falan yaptırırım bende
Benim de öyle canım nasip olursa 8 temmuza denk geliyorBende öyle düşünüyorum gerçi daha baya var
12. Haftada ikili tarama için ense kalınlığı ve burun kemiğine falan bakılıyor canım detaylı ultrasonda tüm uzuv ve organlarına tek tek bakıyorlar aynı şey değil diye biliyorum .Tabi yine sor doktorunaBen 12. Haftada ayrintili ultrasona girecegim. Ama sizden 18-20 haftalarda diye duydugum icin gidince soracagim 18 de bir daha mi yapacak acaba diye.
Şimdi bende baktım 8 ağustos benimdeBenim de öyle canım nasip olursa 8 temmuza denk geliyor
Yok ikili tarama yapmayacagiz. Dna testi verecegim.12. Haftada ikili tarama için ense kalınlığı ve burun kemiğine falan bakılıyor canım detaylı ultrasonda tüm uzuv ve organlarına tek tek bakıyorlar aynı şey değil diye biliyorum .Tabi yine sor doktoruna
Hmmm bense merak ettim Kuzum şimdi bize de haber verYok ikili tarama yapmayacagiz. Dna testi verecegim.
Detayli bakacagim uzun surer ona gore hazirlan ve tok gel bebekler uyansin dedi. Bilemedim benim de kafam karisti, daha 2 hafta var vakit gecmiyor
Cok tesekkurlerOy maşallah sağlıkla gelsin miniğiniz
Valla canım bilmiyorum ki doktorum yapiyordur muhtemelen sadece pahalıdır diye düşünüyorum klinik olduğu içinBende internetten baktım 18 ile 23. Hafta arasında diyor. Sen konyalıydın dimi? Nerden yaptırmayı düşünüyorsun konyada detaylıyı?
Hahah sarpa tabiki kuzumOy maşallah bebişlereBizim ki de bomboştu bakalım cumartesi doktorumu darlıyım biraz
Bende ali başarana gideceğim. Oda pahalı zaten ama olsun yapacak bişey yokValla canım bilmiyorum ki doktorum yapiyordur muhtemelen sadece pahalıdır diye düşünüyorum klinik olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?