2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benimki göründü aslında kuzum bı çıkıntı gördük ufacık ama doktor o haftalarda kızın kide erkeginkide aynı görüntü oluyor netleşmesi için bı kaç hafta zaman istedi 12 de gitmiştim bende en son benimde normal başta uyumlu gidiyordu sonra son 2 muaynemde 2 gün önden gidiyor şuan o şekilde takip ediyorum ama daha çok değişir galiba geriler ilerler böyle devam ay inşallah öğrenirsin ya

Bende kendimi şartlamıştım 12. Haftada görünür diye ama erken olacak galiba detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyoruz biliyor musunuz?

Bende kendimi şartlamıştım 12. Haftada görünür diye ama erken olacak galiba detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırıyoruz biliyor musunuz?
Muhtemelen erken olur tam emin değilim canım o konuda happy momda çizelge var orda gösteriyor dogruysa

Muhtemelen erken olur tam emin değilim canım o konuda happy momda çizelge var orda gösteriyor dogruysa
Bende internetten baktım 18 ile 23. Hafta arasında diyor. Sen konyalıydın dimi? Nerden yaptırmayı düşünüyorsun konyada detaylıyı?

Oy maşallah bebişlere Bizim ki de bomboştu bakalım cumartesi doktorumu darlıyım biraz

Bana 19-23 arası yaptırabilirsin dedi kuzum bir kağıt da vermişti hamilelikte yapılan testlerle ilgili orada da atmış şekilde yazıyor muhtemelen nasip olursa 21. Haftada falan yaptırırım bende

Bana 19-23 arası yaptırabilirsin dedi kuzum bir kağıt da vermişti hamilelikte yapılan testlerle ilgili orada da atmış şekilde yazıyor muhtemelen nasip olursa 21. Haftada falan yaptırırım bende
Bende öyle düşünüyorum gerçi daha baya var

Ben 12. Haftada ayrintili ultrasona girecegim. Ama sizden 18-20 haftalarda diye duydugum icin gidince soracagim 18 de bir daha mi yapacak acaba diye.

Ben 12. Haftada ayrintili ultrasona girecegim. Ama sizden 18-20 haftalarda diye duydugum icin gidince soracagim 18 de bir daha mi yapacak acaba diye.
12. Haftada ikili tarama için ense kalınlığı ve burun kemiğine falan bakılıyor canım detaylı ultrasonda tüm uzuv ve organlarına tek tek bakıyorlar aynı şey değil diye biliyorum .Tabi yine sor doktoruna

Yok ikili tarama yapmayacagiz. Dna testi verecegim.
Detayli bakacagim uzun surer ona gore hazirlan ve tok gel bebekler uyansin dedi. Bilemedim benim de kafam karisti, daha 2 hafta var vakit gecmiyor

Yok ikili tarama yapmayacagiz. Dna testi verecegim.
Detayli bakacagim uzun surer ona gore hazirlan ve tok gel bebekler uyansin dedi. Bilemedim benim de kafam karisti, daha 2 hafta var vakit gecmiyor
Hmmm bense merak ettim Kuzum şimdi bize de haber ver

Bende internetten baktım 18 ile 23. Hafta arasında diyor. Sen konyalıydın dimi? Nerden yaptırmayı düşünüyorsun konyada detaylıyı?
Valla canım bilmiyorum ki doktorum yapiyordur muhtemelen sadece pahalıdır diye düşünüyorum klinik olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…