2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben yaşamadım ama ablamda birebir şahidim hamileliğini öğrendiği andan itibaren lekelenmesi oluyordu bı kaç kez çok yoğun pihtili kanaması oldu ben o zaman kesin gitti bebek demiştim düşün devlet Hastanesi'ne gittik bebek ölü dediler felan ertesi gün ablam doktoruna gitti bebek oynuyordu bile yaşayan çocuğa öyle dediler yani ablam sadece dinlendi iğne vurulmuştu 1 kere birde progestan fitil kullanıyordu 3. Ayında bitmişti korkma içini ferah tut bol bol dinlen Allah'ın izniyle birşey olmaz. Bu tarz durumu yaşayan çok sağlıkla alanda çok üzme lütfen kendini

Ayy maşallah çok heyecanlı. Yavaş yavaş gruptakiler in cinsiyetler belli olacak. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz bulantıların falan var mı? Karnın belli oluyor mu artık
Amin canım benim inşallah Bulantım yok kuzum sadece dün araba tuttu heralde ya da birşey dokundu bulantım oldu iş çıkışı ama genel olarak sıkıntım yok kuzum şükürler olsun .Karnım baya çıktı benim kuzum sanırım iç karnım dar

Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhabalar kızlar... Seslerinizi duymak güzel. Ben de 11+3 üm bugün itibarıyla. Geçen hafta ultrasonda minik hareketlerini gördük ve çok heyecanlandık. 31 Mayısta kontrolüm var. Doktor cinsiyetini öğrenme ihtimali olduğunu söyledi. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
Ben bu hafta progestandex ve enox u bırakacağım için çok heyecanlıyım. Bitsin artık hayırlısı ile. Bu süreçte çok az bulantı oldu. Doktor bundan sonra olmaz artık dedi. İnşallah ilaçlardan sonra da bir sıkıntı olmadan devam eder.
Ben artık alışveriş yapmak istiyorum kendimi tutuyorum ama aşırı isteğim geldi. Bir de okuyacağım kitaplarımı belirledim. Onları alıp ufak ufak okumaya başlamayı planlıyorum. Mevlam hepimize sağlık, sıhhatle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.

Evet yaa o hareketleri görmek gerçekten insanı duygulandırıyor. Ama ben hâlâ cesaret edip alışveriş yapamıyorum, bir olumsuzluk olursa çok üzülmekten korkuyorum

Ben yaptirdim ama daha sonuc cikmadi. Cok da huzursuzum hep dua ediyorum

Amin canım benim inşallah

Ben yaptırmadım ama %99,5 doğruluk payı varmış canım

Ben de 10 haftalık ikiz gebeyim. Aynı sizin gibi tek embriyo ikiz gebelik. Henüz çok cahilim hamilelik konularında. Nipt testini hiç duymamıştım, şimdi sizde görünce internetten araştırdım. Size doktorunuz mu tavsiye etti? Yoksa kendiniz mi yaptırmaya karar verdiniz?

Hayırlı olsun maşallah cahillikte Bende kesnlikle öyleyim evet bizim ikili test zamanı yaklaşıyor nasıl yapalım drken doktorumuz bahsetti. Tabi seçim herzaman annenin

canım sen taramaları yaptırdın mı ?

ben de yaptırdım snuç bekliyorum haftaya çıkacak inşaallah.

Hanımlar 13+2’den selamlar. Bulantılarım yoğun bugünlerde ara ara kusmalar başladı. 7 cm miyom ile devam ediyor yolculuğum. Doktor progestan iğneyi kesti ancak fitil devam dedi. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…