- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Çok üzgünüm Allah’ım bir sonraki denemende sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza
Kaçıncı gününüz bugünKızlar kan verdim sonucum 8.6
Çok düşük çok üzgünüm
10.gun 5.gun dondurulmuş emriyoyduKaçıncı gününüz bugün
Canim cok uzuldum geecektenSelam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza
Bmm 10 gunde 2 cikmisti naal aglamisti 11.gun 6.45 cikmisti bnmmki kimyasal oldu ama yavas ilerleyip saglikla kucafina alan br cok insan var daha yolun basi10.gun 5.gun dondurulmuş emriyoydu
Bilmiyorum canım sadece tarifsiz bir şekilde çok üzgünüm ne olacak bilmiyorumBmm 10 gunde 2 cikmisti naal aglamisti 11.gun 6.45 cikmisti bnmmki kimyasal oldu ama yavas ilerleyip saglikla kucafina alan br cok insan var daha yolun basi
Allah AllahSelam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza
İnşallah sağlıkla artar kuzum benim de ilk transferim kimyasaldıKızlar kan verdim sonucum 8.6
Çok düşük çok üzgünüm
İnşallah dua hiç düşmüyor ki dilindenArtmıştır inşallah kuzum bol bol dua et
Anladım canım ikinci transferinizde embriyolarinizi genetige gönderdiniz miİnşallah sağlıkla artar kuzum benim de ilk transferim kimyasaldı2. Transferde hayırlı haberi aldım ama muayenede iyi şeyle duyuyorsun 2 gün iyisin 3. Gün acaba nasıl endişesi başlıyor yine.Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Benimki de kimyasal gibi duruyor çok düşük çünkü betaİnşallah sağlıkla artar kuzum benim de ilk transferim kimyasaldı2. Transferde hayırlı haberi aldım ama muayenede iyi şeyle duyuyorsun 2 gün iyisin 3. Gün acaba nasıl endişesi başlıyor yine.Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Artar kuzum 2 gün sonra bi tekrarla testi daha yeni sayılır artışında önemli10.gun 5.gun dondurulmuş emriyoydu
Elimizden pek bişi gelmiyor duadan başka endişelerimizde bitmiyor zaten rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimizeok zor bir süreçİnşallah dua hiç düşmüyor ki dilinden
Amin canım amin gerçekten çok zor bir süreç acabalar hiç bitmiyorKızlar merhaba, yoğunluktan pek giremiyorum bazı yazıları okudum bazılarını kaçırdım sanırım.Bir kaç üzücü haber alan arkadaşlarım olmuş Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.Gebelik haberini almakla iş bitmiyormuş Allah'ım hepimize yavrularını hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Pek sanmıyorum canım kimyasal gibi duruyor teşekkür ederim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahArtar kuzum 2 gün sonra bi tekrarla testi daha yeni sayılır artışında önemli
Aynen öyleElimizden pek bişi gelmiyor duadan başka endişelerimizde bitmiyor zaten rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimizeok zor bir süreç
Hayır kuzum.İlk transferde olabiliyormuş bazen ama 2. Transfer intralipid serum alıyorum hem transferde aldım hem 2 hafta önce aldım hemde bu perşembe alacağım 3. Aya kadar bu şekilde faydası olduğunu düşünüyorumAnladım canım ikinci transferinizde embriyolarinizi genetige gönderdiniz mi
Belli olmaz canım önemli olan artışı ama 5. Gün embryosu olduğu için bana da öyle geliyor inşallah yanılıyoruzdurBenimki de kimyasal gibi duruyor çok düşük çünkü beta
Naldu nasıl geçti muanenAmin canım amin gerçekten çok zor bir süreç acabalar hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?