• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba, ben yeni üye oldum uzuuun bir süredir sessiz okuyucuydum😊 benim mart 27 si transfer tarihimdi. Geçmek bilmeyen 2 haftanın ardından 2 gün önce çok şükür pozitif haberimi aldım 🙏 pcos ve ileri hareketlilik sorunumuzdu. Ve bu ilk denememdi. İnşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri aktarırım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci..
Canım hayırlı olsun kacıncı gün de hangi sonucu aldın

Tesekkur ederim kizlar ama gercekten yoruldum artik , bu 3. Denememdi ve artik cok yaklasmistim ilk defa. Bebegim var ama aslinda yok bu cok canimi yakiyor bir de embriyolarim gayet iyiydi. Demekki pgt yaptirmak gerekliymis doktoru dinlememek gerekiyormus. Umarim hepiniz cok cok guzel sonuclar alirsiniz. Cumartesi bi doktora gidicem iste adet yerini bulsun diye yoksa bi degisiklik olacagini dusunmuyorum acaba dememek icin iste bakalim.
Çok zor bi süreç çok haklısın yaşamayan bilmez emin ol seni hepimiz çok iyi anlıyoruz ama bizimkide böyle çabalaya çabalaya gelecek ama bir gün gelecek ben inanıyorum sen de inancını yitirme.Belki bi değişiklik olur sen yine git doktoruna kuzum.pgt Li konusuna gelince benim arkadaşımın Pgt liydi 10.haftada kalbi durdu yani yaşayacak olsa bir şekilde yaşatıyor rabbim

Günaydın canım🌞 iyiyim sen nasılsın?günler hep bişiler araştırmayla geçiyor mesaiye başlayımda telefon elimden düşsün diye bekliyorum 🙈

Günaydın canım🌞 iyiyim sen nasılsın?günler hep bişiler araştırmayla geçiyor mesaiye başlayımda telefon elimden düşsün diye bekliyorum 🙈
Sorma kuzum benim de Perşembe randevum var iyi mi büyüdü mü hep soru işareti ☺️ Hepimizin süreci hayırla sağlıkla kolaylıkla olsun hepimize kucağına almak nasip olsun sağlıkla yavrularımızı inşallah ❤️🤲🏻

Gunaydin beybisi ben ise geldim oyle interntte dolanmaca yapiyorum sen napiyorsun nasil geciyor hamis 😀
İyiyim kuzum bende çok şükür ☺️ Bu hafta sınavlarım var kafam biraz dağılıyor Allah'tan ☺️ Yoksa hep bebek iyi mi büyüdü mü bunları sorguluyorum ☺️ Perşembe kontrol var bakalım hayırlısıyla güzel haberler al ak nasip olsun hepimize inşallah ❤️

Sorma kuzum benim de Perşembe randevum var iyi mi büyüdü mü hep soru işareti ☺️ Hepimizin süreci hayırla sağlıkla kolaylıkla olsun hepimize kucağına almak nasip olsun sağlıkla yavrularımızı inşallah ❤️🤲🏻
Soru işaretleri hiç bitmeyecek sanırım 🙈 Amin canım amin rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar hayırlı güzel sağlıklı haberlerimiz bol bol artsın inşallah. Benimde 9. Gün testim 168 11. Gün testim 486 geldi. 5. Gün embriyosu. Kese için kaç gün sonra çağırıyorlar
Beni 10 gün sonra çağırmışlardı canım 5+3 de keseyi ve yolk kesesini görmüştük

Back