- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 33
- 34
Keseyi gördüm çok şükür, 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi darısı ona inşallahNaldu nasıl geçti muanen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördüm çok şükür, 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi darısı ona inşallahNaldu nasıl geçti muanen
canımm çok sevindim gözünaydın darısı 10 gün sonra kalp atımının başına:) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Keseyi gördüm çok şükür, 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi darısı ona inşallah
Amin canım Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere versin inşallah önümüzdeki 10 günde kalp atımını düşüneceğim artıkcanımm çok sevindim gözünaydın darısı 10 gün sonra kalp atımının başına:) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah foto verdiler mi beta değerin kaç şuan kese gördün ya darısı bana inşaallahKeseyi gördüm çok şükür, 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi darısı ona inşallah
sabırla beklicez kuuzm bu işin tüm aşamaları sabır gerektiriyor inşallah hep hayırlı haberler alıcazAmin canım Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere versin inşallah önümüzdeki 10 günde kalp atımını düşüneceğim artık
Canım benim, okuduğumda inan kalbim acıdı. Madden, manen, bedenen bu kadar çaba harcadıktan sonra çok zor. Allah bunca emeğini karşılıksız bırakmayacaktır. İnşallah senin için daha hayırlı, daha güzel bir haber hazırlıyordur. Biz bile üzülürken sana üzülme ne demek çok anlamsız. Ama annelik için bu kadar çabalayan, anne olmayı bu kadar isteyen bir kadının duası inşallah kabul olacaktır. Bütün kalbimle inanıyorum ve sana yürekten sarılıyorum...Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza
Canım benim hemen kendini bırakma. Dur bakalım doktorun ne diyecek. İnşallah en sağlıklı en güzel neticeyi duyarsın, alırsın. iki gün sonra tekrar test istedi mi doktorun?Kızlar kan verdim sonucum 8.6
Çok düşük çok üzgünüm
Tebrik ederim, gözün aydın. Sürecin sağlıkla ilerlesin inşalahKeseyi gördüm çok şükür, 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi darısı ona inşallah
Verdiler canım ben bugün kan vermedim en son cumartesi vermiştim 1196 çıkmıştı.Darısı sana inşallahİnşallah foto verdiler mi beta değerin kaç şuan kese gördün ya darısı bana inşaallah
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalım sağlıcakla kucağımıza alalımsabırla beklicez kuuzm bu işin tüm aşamaları sabır gerektiriyor inşallah hep hayırlı haberler alıcaz
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunTebrik ederim, gözün aydın. Sürecin sağlıkla ilerlesin inşalah
Üç gün sonra kan verip iletişime gececem tekrar onlarla. Bu süreçte ilaçlara devamCanım benim hemen kendini bırakma. Dur bakalım doktorun ne diyecek. İnşallah en sağlıklı en güzel neticeyi duyarsın, alırsın. iki gün sonra tekrar test istedi mi doktorun?
İnşallah o zaman 1500 lerde olmuştur aminVerdiler canım ben bugün kan vermedim en son cumartesi vermiştim 1196 çıkmıştı.Darısı sana inşallah
Olmuştur heralde canım.Senden de güzel haberler alacağız yarın inşallahİnşallah o zaman 1500 lerde olmuştur amin
2 gün araylaKan testini iki gun arayla mi istiyorlardi yoksa ertesi gun mu?
Gözünüz Aydın sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba, ben yeni üye oldum uzuuun bir süredir sessiz okuyucuydum benim mart 27 si transfer tarihimdi. Geçmek bilmeyen 2 haftanın ardından 2 gün önce çok şükür pozitif haberimi aldım pcos ve ileri hareketlilik sorunumuzdu. Ve bu ilk denememdi. İnşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri aktarırım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci..
İnşallah kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorumOlmuştur heralde canım.Senden de güzel haberler alacağız yarın inşallah