• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

canımm çok sevindim gözünaydın darısı 10 gün sonra kalp atımının başına:) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere versin inşallah önümüzdeki 10 günde kalp atımını düşüneceğim artık

Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza 🙏🏻
Canım benim, okuduğumda inan kalbim acıdı. Madden, manen, bedenen bu kadar çaba harcadıktan sonra çok zor. Allah bunca emeğini karşılıksız bırakmayacaktır. İnşallah senin için daha hayırlı, daha güzel bir haber hazırlıyordur. Biz bile üzülürken sana üzülme ne demek çok anlamsız. Ama annelik için bu kadar çabalayan, anne olmayı bu kadar isteyen bir kadının duası inşallah kabul olacaktır. Bütün kalbimle inanıyorum ve sana yürekten sarılıyorum... 🥺

Merhaba, ben yeni üye oldum uzuuun bir süredir sessiz okuyucuydum😊 benim mart 27 si transfer tarihimdi. Geçmek bilmeyen 2 haftanın ardından 2 gün önce çok şükür pozitif haberimi aldım 🙏 pcos ve ileri hareketlilik sorunumuzdu. Ve bu ilk denememdi. İnşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri aktarırım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci..

Tesekkur ederim kizlar ama gercekten yoruldum artik , bu 3. Denememdi ve artik cok yaklasmistim ilk defa. Bebegim var ama aslinda yok bu cok canimi yakiyor bir de embriyolarim gayet iyiydi. Demekki pgt yaptirmak gerekliymis doktoru dinlememek gerekiyormus. Umarim hepiniz cok cok guzel sonuclar alirsiniz. Cumartesi bi doktora gidicem iste adet yerini bulsun diye yoksa bi degisiklik olacagini dusunmuyorum acaba dememek icin iste bakalim.

Merhaba, ben yeni üye oldum uzuuun bir süredir sessiz okuyucuydum😊 benim mart 27 si transfer tarihimdi. Geçmek bilmeyen 2 haftanın ardından 2 gün önce çok şükür pozitif haberimi aldım 🙏 pcos ve ileri hareketlilik sorunumuzdu. Ve bu ilk denememdi. İnşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri aktarırım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu sevinci..
Gözünüz Aydın sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻

Back