- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Yarın buraları şenlendir leyloşşşSelam kizlar , bugun biraz gerginim yarin kalp atisi icin doktora gidicem dua edin bana olur mu
Canim insallahYarın buraları şenlendir leyloşşş
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Kalp atışını duydunuz muBende kandil günü transferim oldu.Şukurler olsun tutundu bebişim
Canım günaydın. Hayırlı haberlerle gel sende şenlendirin buraları inşallah heyecanla bekliyoruz:)Kuzular merhaba bende bugün kese görmeye gideceğim bana da dua edin
Hadi hayırlısı olsun inşallah görürsün biraz kadınsal soru soracağım inşallah bende o günleri görürüm vajinayi nasıl halletin korkudan ağda yapmadım ben ya o gün gelince ne yapacam bilmiyorumKuzular merhaba bende bugün kese görmeye gideceğim bana da dua edin
İnşallah canımHadi hayırlısı olsun inşallah görürsün biraz kadınsal soru soracağım inşallah bende o günleri görürüm vajinayi nasıl halletin korkudan ağda yapmadım ben ya o gün gelince ne yapacam bilmiyorum
Amin beybi inşallahCanım günaydın. Hayırlı haberlerle gel sende şenlendirin buraları inşallah heyecanla bekliyoruz:)
5-8 hafta arasında duyuluyor diyorlar belki geç duyulacaktır seninki 7.haftada idi dimi?Doktor tekrar gelin demedi mi herhangi bir şey söylemedi mi ?Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza
7. Hafta bitiyor . Yok demedi istersen 10 gun bekle dussun istersen vakumla alalim dedim. Kalp atisi simdiye duyulmasi lazm bebegi gorduk buyumus ama hic hareket yok5-8 hafta arasında duyuluyor diyorlar belki geç duyulacaktır seninki 7.haftada idi dimi?Doktor tekrar gelin demedi mi herhangi bir şey söylemedi mi ?
Evet ya yeni tutunuyor ya kasmayım dedim hayırlısi olsunİnşallah canımBebekten dolayı mı korktun?
Ağdayı tek yapamıyorum eldiven kullandım
Yaa çok üzgünüm İnan ne diyeceğimi bilmiyorum7. Hafta bitiyor . Yok demedi istersen 10 gun bekle dussun istersen vakumla alalim dedim. Kalp atisi simdiye duyulmasi lazm bebegi gorduk buyumus ama hic hareket yok
Aklında soru işareti olacaksa jilet kullanEvet ya yeni tutunuyor ya kasmayım dedim hayırlısi olsun
Galiba öyle olacak ya neyse inşallah görürüm o günleri bende son değerim 141 yarın tekrar verecem yükselir inşallahAklında soru işareti olacaksa jilet kullan
çok üzgünüm.7. Hafta bitiyor . Yok demedi istersen 10 gun bekle dussun istersen vakumla alalim dedim. Kalp atisi simdiye duyulmasi lazm bebegi gorduk buyumus ama hic hareket yok
Artmıştır inşallah kuzum bol bol dua etGaliba öyle olacak ya neyse inşallah görürüm o günleri bende son değerim 141 yarın tekrar verecem yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?