• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza 🙏🏻
Çok üzgünüm Allah’ım bir sonraki denemende sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏

Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza 🙏🏻
Canim cok uzuldum geecekten 😔 rabbim saglikli evlatlar nasip etsin tez vakitte suan ki duygularini o kdr iyi anliyorm ki bende 7 haftada dusuk yapmistm kalp atisini bile duymaamistm uzerinden 2 yil gecti hala o gunki gibi hissediyorm ama inan zamanla alisacaksin 😔 ve sonra yepyeni br mutluluk bulacak seni cokcok mutlu olacaksin❤

Allah Allah 😔 Vajinal mi muayene oldun kuzum dur hemen üzülme kuzum haftaya duyulur inşallah bebekte büyümüş bak

Kızlar merhaba, yoğunluktan pek giremiyorum bazı yazıları okudum bazılarını kaçırdım sanırım.Bir kaç üzücü haber alan arkadaşlarım olmuş Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.Gebelik haberini almakla iş bitmiyormuş Allah'ım hepimize yavrularını hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻

Kızlar kan verdim sonucum 8.6
Çok düşük çok üzgünüm
İnşallah sağlıkla artar kuzum benim de ilk transferim kimyasaldı 😔 2. Transferde hayırlı haberi aldım ama muayenede iyi şeyle duyuyorsun 2 gün iyisin 3. Gün acaba nasıl endişesi başlıyor yine.Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

İnşallah sağlıkla artar kuzum benim de ilk transferim kimyasaldı 😔 2. Transferde hayırlı haberi aldım ama muayenede iyi şeyle duyuyorsun 2 gün iyisin 3. Gün acaba nasıl endişesi başlıyor yine.Rabbim hepimize hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Anladım canım ikinci transferinizde embriyolarinizi genetige gönderdiniz mi

Benimki de kimyasal gibi duruyor çok düşük çünkü beta

Kızlar merhaba, yoğunluktan pek giremiyorum bazı yazıları okudum bazılarını kaçırdım sanırım.Bir kaç üzücü haber alan arkadaşlarım olmuş Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.Gebelik haberini almakla iş bitmiyormuş Allah'ım hepimize yavrularını hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
Amin canım amin gerçekten çok zor bir süreç acabalar hiç bitmiyor

Anladım canım ikinci transferinizde embriyolarinizi genetige gönderdiniz mi
Hayır kuzum.İlk transferde olabiliyormuş bazen ama 2. Transfer intralipid serum alıyorum hem transferde aldım hem 2 hafta önce aldım hemde bu perşembe alacağım 3. Aya kadar bu şekilde faydası olduğunu düşünüyorum

Back