• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar merhaba bugün transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bir bacak ağrım var ağliyacam ağrıdan 😓

Kuzular merhaba bende bugün kese görmeye gideceğim bana da dua edin 🤲🏻🌸
Hadi hayırlısı olsun inşallah görürsün biraz kadınsal soru soracağım inşallah bende o günleri görürüm vajinayi nasıl halletin korkudan ağda yapmadım ben ya o gün gelince ne yapacam bilmiyorum

Hadi hayırlısı olsun inşallah görürsün biraz kadınsal soru soracağım inşallah bende o günleri görürüm vajinayi nasıl halletin korkudan ağda yapmadım ben ya o gün gelince ne yapacam bilmiyorum
İnşallah canım 🤲🏻🧿 Bebekten dolayı mı korktun?
Ağdayı tek yapamıyorum eldiven kullandım

Selam kizlar maalesef kalp atisi duyamadik doktor bu haftada duymam gerekirdi dedi bebek var gorunuyor ama hareket yok . Benim mutlulugumda bu kadarmis insallah hepiniz bebeklerini alirsiniz kicaginiza 🙏🏻
5-8 hafta arasında duyuluyor diyorlar belki geç duyulacaktır seninki 7.haftada idi dimi?Doktor tekrar gelin demedi mi herhangi bir şey söylemedi mi ?

5-8 hafta arasında duyuluyor diyorlar belki geç duyulacaktır seninki 7.haftada idi dimi?Doktor tekrar gelin demedi mi herhangi bir şey söylemedi mi ?
7. Hafta bitiyor . Yok demedi istersen 10 gun bekle dussun istersen vakumla alalim dedim. Kalp atisi simdiye duyulmasi lazm bebegi gorduk buyumus ama hic hareket yok:(

7. Hafta bitiyor . Yok demedi istersen 10 gun bekle dussun istersen vakumla alalim dedim. Kalp atisi simdiye duyulmasi lazm bebegi gorduk buyumus ama hic hareket yok:KK43:
çok üzgünüm. :(
Rabbim yardımcın olsun..
inşalllahh sağlıkla en kısa zamanda kucağına alacağın yavruların olacak

Back