- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Benim ilk kez 11. Haftada oldu bi kaç gün sürmüştü ama ben rapor aldım 1 ay gitmedim işe sonra 17. Haftada oldu o da 1 gün sürdü.Hayırlı olsun canım banada kese yerinde dedi 17 sinde kalp atımı için gideceğiz. Siz ne kadar istirahat etmiştiniz ve kaçıcı aya kadar sürmüştü?
Çok sağol paylaşman içinBenim ilk kez 11. Haftada oldu bi kaç gün sürmüştü ama ben rapor aldım 1 ay gitmedim işe sonra 17. Haftada oldu o da 1 gün sürdü.
rica ederm ne demek. Hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. Tek bildiğim bu kaygılar hiç azalmayacak yerini hep başka bir şeye bırakacak doğduktan sonrada:) biz tüp bebek anneleri ister istemez biraz daha hassasızÇok sağol paylaşman için
Demi :) zaten güzelliği kadar zor bir süreç ve kesinlikle katlıyorum size şimdi kalp atımı kaygısını yaşıyorum artık öyle devam edecekrica ederm ne demek. Hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. Tek bildiğim bu kaygılar hiç azalmayacak yerini hep başka bir şeye bırakacak doğduktan sonrada:) biz tüp bebek anneleri ister istemez biraz daha hassasız
Benimde dogumjm geçen sene Nisan'da olmuştu Aygül hocam yaptırdı Allah razı olsun çok dua ve aldığı oarauo sonuna kadar hakeden bı doktorçok teşekkür ederim, Ankara Memorial Hastanesi Hocam Aygül Demirol
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün keseyi görmeye gittik. 6+0 olarak hem keseyi ve minik bebişi gördük hem de kalp atışını duydukİkiz olma ihtimali vardı değerlerden ama tek kese vardı. Doktor ilk etapta tutunmuş ama sonra devam etmemiş dedi. İlk başta şokla biraz üzülsem de hayırlısı böyle demekki dedik. İlaçlarımda bazı değişimler yaptı.
Climara forte (estradiol) bantını bıraktık. Progestan dex günde 2 ye düştü. Kan sulandırıcı olarak Enox yerine başka bir şey verdi. Canımı daha az yakacağını söyledi. Keşke baştan verseydi diyorum ama neyseCoraspirin ve vitamin (Ocean Mummy) aynen devam. Proluton 5 günde 1 idi. 8. haftadan sonra haftada 1 vurulmamı söyledi.
Kendine bir kadın doğum uzmanı bul diyerek beni uğurladı. İnşalah herşey yolunda gider, sağlık sıhhatle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Ya maşallah...Ne güzel bir haber. Yazının naifliğinden duyguların öyle yoğun hissediliyor ki... en başta mücadelen için seni tebrik etmek isterim, azmin için... İnşallah bu sefer en doğal en güzel şekliyle sağlıklı bir bebiş gelir. Lütfen kan testini yaptırınca bizimle paylaş.Gunaydin. Yillar oldu forumu okuyup yazmayali... 2018 den beri devam ediyor mucadelem. ama 2 haftadir sessiz sessiz burayi takip ediyorum :) 30 mart da transfer oldum 6. Kere. Daha once 1 kere tutmustu o da 8 haftalik düştü maalesef. Gecen sene laparospik histeroskopi oldum. Donmus son 3 embriyomuz vardi. ama tup bebek de transfer hazirliginda estofremler ile rahimim ince kaliyordu. En sonunda naturel transfer ya da dogal sikrus dedikleri yani ilacsiz bir bicimde transfere hazirlandim. Gayet guzel kalinlasti ve transfer oldu
Ilac olmadigi icin hissettigim belirtiler ile cok umutlandim. Cok emindim. Sonra dun lekelenmem oldu. Uzuldum nasil olur, bu kadar belirti psikolojik miydi dedim. Dr rahatlatti her 10 transferin 8 inde 8 9. Gunde lekelenme oluyor dedi. Tek aldigim ilac olan coraspini de alma dedi.
Bugun idrar testi yaptim ve sanirim pozitif :) pazartesi de kan tesi yapsam olur ama esim sehir disinda mecbur saliyi bekleyecegim hastaneler uzak .
Hala lekelenme var bu arada... hayirlisi
Cok sukur canim br muayenede neler nasip olmus❤ bundan sonra saglikla ilerleyip bebegini kucafina alicaksinKızlar bugün keseyi görmeye gittik. 6+0 olarak hem keseyi ve minik bebişi gördük hem de kalp atışını duydukİkiz olma ihtimali vardı değerlerden ama tek kese vardı. Doktor ilk etapta tutunmuş ama sonra devam etmemiş dedi. İlk başta şokla biraz üzülsem de hayırlısı böyle demekki dedik. İlaçlarımda bazı değişimler yaptı.
Climara forte (estradiol) bantını bıraktık. Progestan dex günde 2 ye düştü. Kan sulandırıcı olarak Enox yerine başka bir şey verdi. Canımı daha az yakacağını söyledi. Keşke baştan verseydi diyorum ama neyseCoraspirin ve vitamin (Ocean Mummy) aynen devam. Proluton 5 günde 1 idi. 8. haftadan sonra haftada 1 vurulmamı söyledi.
Kendine bir kadın doğum uzmanı bul diyerek beni uğurladı. İnşalah herşey yolunda gider, sağlık sıhhatle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Dogurana kadar soyleydi boyleydi inan insanim aklindan hic br dusunce gitmez lekelenme kanamaya donmedikce hersey yolunda demektir merak etme ve seni sabrin icin tebrik ederim rabbim mukafatni kat ve kat vericektirGunaydin. Yillar oldu forumu okuyup yazmayali... 2018 den beri devam ediyor mucadelem. ama 2 haftadir sessiz sessiz burayi takip ediyorum :) 30 mart da transfer oldum 6. Kere. Daha once 1 kere tutmustu o da 8 haftalik düştü maalesef. Gecen sene laparospik histeroskopi oldum. Donmus son 3 embriyomuz vardi. ama tup bebek de transfer hazirliginda estofremler ile rahimim ince kaliyordu. En sonunda naturel transfer ya da dogal sikrus dedikleri yani ilacsiz bir bicimde transfere hazirlandim. Gayet guzel kalinlasti ve transfer oldu
Ilac olmadigi icin hissettigim belirtiler ile cok umutlandim. Cok emindim. Sonra dun lekelenmem oldu. Uzuldum nasil olur, bu kadar belirti psikolojik miydi dedim. Dr rahatlatti her 10 transferin 8 inde 8 9. Gunde lekelenme oluyor dedi. Tek aldigim ilac olan coraspini de alma dedi.
Bugun idrar testi yaptim ve sanirim pozitif :) pazartesi de kan tesi yapsam olur ama esim sehir disinda mecbur saliyi bekleyecegim hastaneler uzak .
Hala lekelenme var bu arada... hayirlisi
Belkide yerlesiyordur annesi neden hemen kotuyu dusunuyorsun belki denk gelmistir sonra uzulup aglatip yiprattigin icin uzulursun bizim basimiza rabbimizin dediginden baska brsey gelmez istersen yarin doktorunla br gorus yine de icin rahatlarKızlar merhaba 6 Nisan da transfer oldum dün de iftar yemeği vardı ona gittim orda transfer olduğumu unutup 4 yaşlarında bir çocuğu kucağıma aldım kısa süreli . Eve geldiğimden beri belim ağrıyor kendimi suçladığım içinde oturup saatlerce ağladım tutmayacak diye . Şimdi hiç ümidim kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum ilk denememdi . Böyle ağır kaldıran oldu mu stresten de olmaz biliyorum ama engel
Pişmanlık hissediyorum ilaçlardan mı bilmiyorum sürekli ağlama isteği geliyor her şey iyi giderken bir anda böyle değişmesi canımı çok sıktı Allah büyük yine de nasip olacaksa her türlü olacak biliyorum sizlerden dua istiyorum manevi olarak çok ihtiyaç duyuyorum . Tek başımayım bir de kimseye anlatmadığım için dertleşemiyorum da yakınlarımla . Hakkınızı helal edin grubun enerjisini de düşürmek istememiştim hayırlı günler hepinizeBelkide yerlesiyordur annesi neden hemen kotuyu dusunuyorsun belki denk gelmistir sonra uzulup aglatip yiprattigin icin uzulursun bizim basimiza rabbimizin dediginden baska brsey gelmez istersen yarin doktorunla br gorus yine de icin rahatlar
Aa hayir asla oyle dusunme burda herkesin hikayesi farkli ama derdi ortak herzaman anlat lutfen insan anlasilmaya cok ihtiyac duyuyor bazen sen hep guzel dusun hep iyi olsun olmuyorsa inandaha guzeli olcaktir vakti saati geldigindePişmanlık hissediyorum ilaçlardan mı bilmiyorum sürekli ağlama isteği geliyor her şey iyi giderken bir anda böyle değişmesi canımı çok sıktı Allah büyük yine de nasip olacaksa her türlü olacak biliyorum sizlerden dua istiyorum manevi olarak çok ihtiyaç duyuyorum . Tek başımayım bir de kimseye anlatmadığım için dertleşemiyorum da yakınlarımla . Hakkınızı helal edin grubun enerjisini de düşürmek istememiştim hayırlı günler hepinize
Canm hemen umutsuz olma sonucta degerin dusmemis artmis birz yavas ilerlemis ama sonucta artarak devam ediyor saglikla ilerleyecek insaAllah❤Kızlar beta sonuçlarım 12. Gün 72,
14. Gün 127,
ve bugün 144 çok üzgünüm gerçekten nasıl umutlanmıştım
İnşallah canım ya doktorumla görüşmedim ama salı günü tekrar kan vermek istiyorum, bu 4. Kan verişim OlacakCanm hemen umutsuz olma sonucta degerin dusmemis artmis birz yavas ilerlemis ama sonucta artarak devam ediyor saglikla ilerleyecek insaAllah❤
Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar , bugun biraz gerginim yarin kalp atisi icin doktora gidicem dua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?