2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hayırlı haberler inşallah Bende çok merak ediyorum ikizlerim şuan nasıl diye haftaya kontrol günümüz var İnşallah hayırlısı olur hakkınızda bir ikiz arkadaş daha olsun isterim

Kızlar merhabaaa adet dongumun içindeyim ağrılarım var fakat sokulemiyorum galiba sadece afedersiniz peçeteye sildiğimde bildiğiniz kan geliyor fakat çamaşırı gelmiyor bile napmam lazım by ay transferim var adetimi bekliyorum

Kuzum tarlusal kullandınmi kullanmadiysan doktora danış kullan eğer kullandiysan da illaki sokulur bende senin gibiydim kuzum çok stresliydim depreme denk gelmişti başta leke leke geldi 2,3 gün sonra kanama biraz aktiflesince ikinci günü hemen gittim ama kanamam çok azdı baya üzülmüştüm yeterli kan atamadiysam transfer iptal olacak diye ama 2 günlük az kanama bile yetti ertesi gün kanamam kesilmişti o kadar kısaydı strese sokma bence lekelenme varsa devamida gelecektir illaki

Kızlar merhaba nasılsınız biliyorsunuz yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum gebelikte doktorum üst koldan ölçülen dijital al evde ölç demişti bende aldım aç tok hep ölçüyorum 11/7 veya 12/7 çıkıyor yani gayet ideal iyi ama gel gelelim ki muaynede gittiğimde hastanede o kadar panikliyorum ki ilk bebeğimi kaybettigim için yüreğim hep ağzımda hastane fobim var orda ufak çaplı panik ataklar yaşıyorum hastanede ölçülen tansiyon14/7 çıkıyor yani şimdi ben evdekinimi dikkate alacam panik halinde hastanede olanimi

Canım çok haklısın ben malesef aşırı bulantısı olan taraftayim çok kötüyüm bişe yiyip içemez oldum sürekli istifra vs ama doktor bunun iyi olduğunu söylüyor bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir biz buna mutlu oluruz diyo. Ve aynı zamanda tansiyon sıkıntısıyla ugrastigim için canımda baya sıkkın ama kendimi toparlamam lazım. Buraya da pek bakamadım şuan çok şükür herşey yolunda 7+4 olduk bizde 6 haftada olan görüntüsü çok güzel sende sağlıkla gör bebisi görüyorsun çok güzel umarım hepimiz sağlıkla kucaklarimiza aliriz

Arkadaşlar bende Ankara Memorialde Aygül Demirol’a gittim. Uzak bir şehirden giderek süreci başlattık. İlk deneme tutmadı ikincide dondurulmuş embriyolarımla oldu ve hamdolsun ikizlere gebe kaldım. Ama süreçle ilgili şunu söyleyebilriimki kaderine terk edilmiş gibi ortada bırakıldım. Aşırı kusma şiddetli kanama ve bulantılar yüzünden gün aşırı hastanede yatıyorum sürekli. Doktorlar ilaçlarımın çok yüksek dozda olduğunu ve doktorumla görüşüp süreci ayarlamamı istediker ama be zaman arasam buraya gel denildi. Kanamalı yüksek riskli ve hastanelik bir vaka için istenmeyecek bir durumken bu ısrarla biz görmeden olmaz dediler. Muayene parasını ödeyeyim ne tahlil tetkik istiyorsanız yapayım ama buradan müdahale edin dememe rağmen ilgilenilmedi. Başka merkezlerde olan arkadaşlarımdan doktorları gereken tahlilleri isteyip ilaçları hep uzaktan ayarlayıp süreci yürüttüler ama bu konuda doktorada hastaneyede çok kızgınım. Yediğim çıktığı için ilaçları bırakmak zorunda kaldım süreci resmen kendim yönetiyorum. Uzaktan gidecek arkadaşlara asla tavsiye etmiyorum ne doktoru ne de hastaneyi

Canım kullandım tarlusal biteli 7 8 gün oldu bile stres taptım galiba ister istemez ağrılarım bir haftadır dehşet çünkü bugün daha çok ağrım inşallah sokulurum 1 ay daha beklemek coook zor olacak

Malesef benim de bugün kanamam oldu. Acile gittim ve 5+4 te kalp atışı duyuldu. Kendi doktorum haftaya çağırmıştı. Kese etrafında şüpheli bir kanama alanı görüldü ama doktor ciddi değil dedi. Her ihtimale karşı kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. Biraz tedirgin günler yaşıyoruz. Hafif mide bulantılarım ve şiddetli mide yanmalarim başladı. Şunu anladım pozitif görmekle bitmiyor iş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah herkesin gebeliği sağlıklı ilerler

Canım kullandım tarlusal biteli 7 8 gün oldu bile stres taptım galiba ister istemez ağrılarım bir haftadır dehşet çünkü bugün daha çok ağrım inşallah sokulurum 1 ay daha beklemek coook zor olacak
Yok yok 12 günde etki ediyor tarlusal korkma stres yapma kesinlikle sokulur tarlusal sokturuyor dediğim gibi aktiflesince git her ay malesef çok kanamamiz olmuyor

Canm bence evdekini dikkata al cunki hastneye gidiyorsun merdiven ckiyorsun yuruyorsun bir de dedigin gbi kotu brsey olcakmi diye dusunup strese giriyorsundur sen keyfini cikar beybisi hamisliginin ❤

Çok sağol arkadaşım sağlıkla devam eediyor değil mi gebeliğiniz? Beta değerleriniz nasıl çıkmıştı? Bende test korkusu başladı şimdi
7. Gün 75 ,10. Gün 421 çıktı yarın 12. Günde tekrar bakılacak kan, şuan herşey yolunda bakalım böyle devam eder inşallah. Sizin kan gününüz nezaman?

Canm bence evdekini dikkata al cunki hastneye gidiyorsun merdiven ckiyorsun yuruyorsun bir de dedigin gbi kotu brsey olcakmi diye dusunup strese giriyorsundur sen keyfini cikar beybisi hamisliginin ❤
Haklısın canım hemşire montu çıkarmanın bile anlık tansiyonu etkilediğini demişti. Evden devam takibe umarım doktorda bunu dikkate alır çok teşekkür ederim

Haklısın canım hemşire montu çıkarmanın bile anlık tansiyonu etkilediğini demişti. Evden devam takibe umarım doktorda bunu dikkate alır çok teşekkür ederim
Aynen oyle canim sen icini ferah tut ve cistakli muzigin ritmini dinle bebisin saglikli hersey yolunda ilaclarni duzenli kullaniyorsun Allahin izniylede saglikla kucagina alicaksn❤

Aynen oyle canim sen icini ferah tut ve cistakli muzigin ritmini dinle bebisin saglikli hersey yolunda ilaclarni duzenli kullaniyorsun Allahin izniylede saglikla kucagina alicaksn❤
Senin enerjine bayılıyorum ya inşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

7. Gün 75 ,10. Gün 421 çıktı yarın 12. Günde tekrar bakılacak kan, şuan herşey yolunda bakalım böyle devam eder inşallah. Sizin kan gününüz nezaman?
Çok güzel artmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim yarın kan günüm. Transferden sonraki 9. Gün

Kesinlikle aynısını yaşıyorum geçen hafta kese ve kalp atışı görücem diye gittim 14/7 çıktı düzenli takip et dedi doktorum 11/7 12/7 çıktı sağlık ocağına gebelik için gittim 13/7 çıktı sonra grip oldum serum için acile gittiğimde 15/9 çıktı galiba heyecandan diyorum sürekli ölçüyorum ve telefona fotoğraf çekiyorum haftaya kontrole gidince göstericem doktoruma

Heyecan o kadar etkiliyo ki size anlatamam. Tamamen psikolojik önemli olan rutin ölçümleriniz. Zaten beyaz önlük fobisi diye bi şeyde var hastaneye girince direk panik oluyo bazı insanlar

Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…