Sorma canım ya gerçekten öyleBize kalsa iki güne bir ultrasona gideriz yerinde mi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım ya gerçekten öyleBize kalsa iki güne bir ultrasona gideriz yerinde mi diye
Haaahaa çok doğru bi tespitBize kalsa iki güne bir ultrasona gideriz yerinde mi diye
Merhaba Canım, benim bugün bir sayfa 5 Haftalık diğeri 4+4 yazıyor Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor sürekli sizin yorumunuz aklıma geliyor kese sonra kalıp atımını dilemeden rahat edemedim diye :) ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumKızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor günler
bu arada hiç belirtim yok sadece karnım şiş oda ilaçlardan diye düşünüyorumMerhaba Canım, benim bugün bir sayfa 5 Haftalık diğeri 4+4 yazıyor Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor sürekli sizin yorumunuz aklıma geliyor kese sonra kalıp atımını dilemeden rahat edemedim diye :) ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Hadi inşallah güzel haberler alacaksın canım benim Ah kuzum bir arkadaş kalp atışından sonra da bitmiyor demişti doğruymuş Haftaya Perşembe günü randevum ama aklım hep bebişte iyi mi ? büyüdü mü ? Hep sorular devam ediyorMerhaba Canım, benim bugün bir sayfa 5 Haftalık diğeri 4+4 yazıyor Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor sürekli sizin yorumunuz aklıma geliyor kese sonra kalıp atımını dilemeden rahat edemedim diye :) ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Normal canım benim de yoktu bir tek göğüslerim şişti o kadar.7+4 üm bu hafta halsizlik,yorgunluk ,iştahsızlık ve sabahları midem de hafif bulantı oluyor o kadar.Bu hafta kasık ağrısı başladı çok hafif ama insan merak ediyor ne oluyor içerde diyebu arada hiç belirtim yok sadece karnım şiş oda ilaçlardan diye düşünüyorum
o kadar haklısın ki çok güzel bir süreç aynı zamanda insan ister istemez tedirgin oluyor o kadar çok istemişiz ve beklemişiz ki sanırım ondan öyleyizNormal canım benim de yoktu bir tek göğüslerim şişti o kadar.7+4 üm bu hafta halsizlik,yorgunluk ,iştahsızlık ve sabahları midem de hafif bulantı oluyor o kadar.Bu hafta kasık ağrısı başladı çok hafif ama insan merak ediyor ne oluyor içerde diye
Teşekkür ederimOlabilir ama enfeksiyon icin herzaman olmasi gerekmez kendimden biliyorum . Turna yemisi iyi geliyor istersen bi dene yemeyi. sen sanirim henuz ogrenmedin degil mi? Ben 7. Haftamdayim. Sanirim oyuzden hep bi doluluk hissi var kasiklarimda ve belim de agrilar oluyor.
Bende iyiyim kuzum çok şükür halsizlik ,yorgunluk arada kasık ağrısı, iştahsızlık , sabahları hafif bulantı var ama iyiyim elhamdülillah Haftaya Perşembe kontrolüm var benim de bebişi merak ediyorum iyi mi diye sürekli keşke haftalık olsa şu kontroller
Aynen kuzum benim adet tarihime daha var olmasi lazim . Ama kotu bisey olmasin da raziyim ben agirmasi problem degilİnşallah canım benim Merak etme sağlıkla duyacaksın inşallah Bende de kasık ağrısı var kuzum 7+4 üm Görümcem buradan da bir arkadaşımız adet zamanlarında bir kaç ay olur demişti ondan sanırım oluyor.Hafif Allah'tan şiddetli değil ama insan merak ediyor ister istemez
Insallah cok guzel haberler alacaksin dualarim seninleTeşekkür ederim
Hayır cuma günü öğreneceğim
Dualarınızı bekliyorum
Transfer aşamasında da pozitifi görmeden önce de bu şekilde miydiniz belirtileriniz var mıydı?bu arada hiç belirtim yok sadece karnım şiş oda ilaçlardan diye düşünüyorum
Ya ben ne yapayim 27 sinde kese gorduk 10 nisana kalp duymak icin gel dedi bence surkedinkuzu bende pazartesi keseyi gördüm, haftaya cuma 14ünde kalp atışı için çağardı içim içimi yiyor.
tüp bebek merkezi dışında bir hastane doktoruna da gidiyorum. ona da cumartesi kese için randevu aldım.
randevuları haftalık olacak şekilde ayarladım
Evet canımo kadar haklısın ki çok güzel bir süreç aynı zamanda insan ister istemez tedirgin oluyor o kadar çok istemişiz ve beklemişiz ki sanırım ondan öyleyiz
Ooo süperrkuzu bende pazartesi keseyi gördüm, haftaya cuma 14ünde kalp atışı için çağardı içim içimi yiyor.
tüp bebek merkezi dışında bir hastane doktoruna da gidiyorum. ona da cumartesi kese için randevu aldım.
randevuları haftalık olacak şekilde ayarladım
Yoktur kuzum Allah'ın izniyle merak etme bu haftalarda normalmiş doktor bana öyle demişti ama insan yine panik oluyor anlıyorum seniAynen kuzum benim adet tarihime daha var olmasi lazim . Ama kotu bisey olmasin da raziyim ben agirmasi problem degil
Ya ben ne yapayim 27 sinde kese gorduk 10 nisana kalp duymak icin gel dedi bence surkedin
5.gun dondurulmuş transferi oldum ben sizin taze transfermiydimerhaba aynı gün transfer olmuşuz bende de bir belirti yok
kaçıncı gün embriyosu?
Canim benimde ayni oluyor bende kullanıyorum ama yapan hemsireden hemsireye degisiyor bende bazen agridan duramıyorum oturamıyorum ustune yatamıyorum ama bazen hic agri olmuyor bence kisiden de fark ediyor diye düşünüyorum eli agir olanlarda o sekilde cok agri yaşıyorumAy kızlar bende bu progestan iğne ne yan etki yaptı anlatamam şuan yüzüstü yatabiliyorum dün gece artık ağrıdan ayaklarım kitlendi acilde parol taktırdım iyi geldi ama sabah etki geçince gene aynı bel oyuntumdan popomun altına kadar bir ağrı vuruyor ne yürüyebiliyorum ne dönebiliyorum ne yatabiliyorum nasıl bişeymiş bu ya 5 gündür neler çekiyorum artık dün ağlama krizlerine girdim sinirden belimin aşağısını kopartmak istiyorum artık böyle bir ağrı sancı görmedim resmen durmadan bitşeri sanki sürekli bıçak sağlıyor , 5 gündür eşim giydiriyor gezdiriyor evin içinde bildiğiniz felçliler gibiyim töbe Estağfirullah yarın doktor kontrolüm var diyeceğim bana bunu bir daha nolur verme
Benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu5.gun dondurulmuş transferi oldum ben sizin taze transfermiydi