- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
Bende daha önce hiç olmamıştı. Ağustos ayında bile ince yorganla uyurdum, öğle üşürdüm yani. Ama transferin 6,7ci gününden başladı hala da davam ediyor ateş basmasıYa benimde 2 gündür dehşet bi ateş basması var ben regli olscağım zamanda böyle olurum gece bi kalkıyorum donmuşum bi kalkıyorum ter içinde kalmışım
Çok sağ ol, canım benim amin inşAllahTebrik ederim canım benim Sağlıkla ilerlesin inşaallah
Yorgunluk bende de artdı. İştahım benim de çok az. Acıkıyorum ama hiç bir şey istemiyor canım. Neden bir şeyler aşermiyorum diye düşünüyordum ben de aynıymışızGünaydın Kızlar , nasılsınızBu ara inanılmaz yorgunluk var bende sabahları da bulantım oluyor iştahsızlık başladı sizde durumlar nasıl ? Haftaya da sınavlarım var Ramazan da olunca kafamı kaldıramıyorum sanki
İnşallah hayra alamettir benimkide senin gibi canımBende daha önce hiç olmamıştı. Ağustos ayında bile ince yorganla uyurdum, öğle üşürdüm yani. Ama transferin 6,7ci gününden başladı hala da davam ediyor ateş basması
İnşAllah canım. Allah hepimizi sevindirsin yavrularımıza kavuştursun biziİnşallah hayra alamettir benimkide senin gibi canım
Birebir aynıyız hemdeYorgunluk bende de artdı. İştahım benim de çok az. Acıkıyorum ama hiç bir şey istemiyor canım. Neden bir şeyler aşermiyorum diye düşünüyordum ben de aynıymışız
merhaba aynı gün transfer olmuşuz bende de bir belirti yokArkadaşlar merhaba benimde ikinci tüp bebek denemem 27 Martta transferim oldu ilk tüp bebek denememde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi dondurulmuşlardan kullandım bugün transferimin sekizinci günü fakat herhangi bir belirti hissetmiyorum sizce bu normal midir açıkçası korkuyorum tutunamadımı acaba diye
bende progestan fitil kullanıyorum 27 martta transfer oldum ama akıntı da bir azalma olmadı bendeRahim kalınlaşıyor cunku canım o yuzden de aıkıntı azalıyor,
hatta ben iterken de cok zorlanmaya başlamıştım artık 8-9 gunler .. ben progestan fıtıl kullanmıştım
azalacak dıye bısey yok canım, rahım kalınlasıyor ya kapanıyor zaten iterken bıle fark edılıyorbende progestan fitil kullanıyorum 27 martta transfer oldum ama akıntı da bir azalma olmadı bende
aynen zorlanma oluyorazalacak dıye bısey yok canım, rahım kalınlasıyor ya kapanıyor zaten iterken bıle fark edılıyor
Çok geçmiş olsun kuzumAy kızlar bende bu progestan iğne ne yan etki yaptı anlatamam şuan yüzüstü yatabiliyorum dün gece artık ağrıdan ayaklarım kitlendi acilde parol taktırdım iyi geldi ama sabah etki geçince gene aynı bel oyuntumdan popomun altına kadar bir ağrı vuruyor ne yürüyebiliyorum ne dönebiliyorum ne yatabiliyorum nasıl bişeymiş bu ya 5 gündür neler çekiyorum artık dün ağlama krizlerine girdim sinirden belimin aşağısını kopartmak istiyorum artık böyle bir ağrı sancı görmedim resmen durmadan bitşeri sanki sürekli bıçak sağlıyor , 5 gündür eşim giydiriyor gezdiriyor evin içinde bildiğiniz felçliler gibiyim töbe Estağfirullah yarın doktor kontrolüm var diyeceğim bana bunu bir daha nolur verme
İnşallah yavrum ben günde 1 tane vuruldum belki o yüzden bu kadar etki yaptıÇok geçmiş olsun kuzumBen de 3 günde 1 Vuruluyordum hatta bu sabah iğne günümdü yine.Ağrı oluyor bende de hatta sol tarafıma dönerken falan zorlanıyorum ama senin kadar şiddetli olmamıştı.Muhtemelen bir daha vermez sana kuzum
Muhtemelen kuzum iyileşmeden sürekli yenisi gelmiş sanaİnşallah yavrum ben günde 1 tane vuruldum belki o yüzden bu kadar etki yaptıinşallah vermez yavrum bakalım yarın görüşücem
Korkma canım olur böyle devamı gelirse artarsa doktoruna bildirirsin. Yat Dinlen stres yapmaKizlar selam transferden beri ilk defa bu aksam akintinin icinde pembe bir renk gordum , bugun cok egildim kalktim acaba bu yuzden mi oldu cok kizdim kendimebiraz da agrim var sanki kasiklarimda umarim kotu bisey degildir
Tesekkur ederim canim insallah . Insan kayiplar yasayinca ister istemez en ufak biseyde tedirgin oluyoKorkma canım olur böyle devamı gelirse artarsa doktoruna bildirirsin. Yat Dinlen stres yapma
Bir daha olmayacak allahın izniyle miniğin sana sımsıkı tutundu ve sağlıkla kucağına alacaksınTesekkur ederim canim insallah . Insan kayiplar yasayinca ister istemez en ufak biseyde tedirgin oluyo
canimsin cok tesekkur ederim insallah senin de dualarin kabul olur bebisinin haberini alirsinBir daha olmayacak allahın izniyle miniğin sana sımsıkı tutundu ve sağlıkla kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?