2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ya benimde 2 gündür dehşet bi ateş basması var ben regli olscağım zamanda böyle olurum gece bi kalkıyorum donmuşum bi kalkıyorum ter içinde kalmışım
Bende daha önce hiç olmamıştı. Ağustos ayında bile ince yorganla uyurdum, öğle üşürdüm yani. Ama transferin 6,7ci gününden başladı hala da davam ediyor ateş basması

Yorgunluk bende de artdı. İştahım benim de çok az. Acıkıyorum ama hiç bir şey istemiyor canım. Neden bir şeyler aşermiyorum diye düşünüyordum ben de aynıymışız

Bende daha önce hiç olmamıştı. Ağustos ayında bile ince yorganla uyurdum, öğle üşürdüm yani. Ama transferin 6,7ci gününden başladı hala da davam ediyor ateş basması
İnşallah hayra alamettir benimkide senin gibi canım

merhaba aynı gün transfer olmuşuz bende de bir belirti yok
kaçıncı gün embriyosu?

Ay kızlar bende bu progestan iğne ne yan etki yaptı anlatamam şuan yüzüstü yatabiliyorum dün gece artık ağrıdan ayaklarım kitlendi acilde parol taktırdım iyi geldi ama sabah etki geçince gene aynı bel oyuntumdan popomun altına kadar bir ağrı vuruyor ne yürüyebiliyorum ne dönebiliyorum ne yatabiliyorum nasıl bişeymiş bu ya 5 gündür neler çekiyorum artık dün ağlama krizlerine girdim sinirden belimin aşağısını kopartmak istiyorum artık böyle bir ağrı sancı görmedim resmen durmadan bitşeri sanki sürekli bıçak sağlıyor , 5 gündür eşim giydiriyor gezdiriyor evin içinde bildiğiniz felçliler gibiyim töbe Estağfirullah yarın doktor kontrolüm var diyeceğim bana bunu bir daha nolur verme

Çok geçmiş olsun kuzum Ben de 3 günde 1 Vuruluyordum hatta bu sabah iğne günümdü yine.Ağrı oluyor bende de hatta sol tarafıma dönerken falan zorlanıyorum ama senin kadar şiddetli olmamıştı.Muhtemelen bir daha vermez sana kuzum

İnşallah yavrum ben günde 1 tane vuruldum belki o yüzden bu kadar etki yaptı inşallah vermez yavrum bakalım yarın görüşücem

Kızlar benim bacaklarım ağrıyor ya baldirlarim yani bıçak kesiği gibi dün soldaki ağrıyordu şimdi ikiside ağrıyor böyle olanınız oldu mu âdet öncesi böyle belirtim olurdu korkmaya başladım

Kizlar selam transferden beri ilk defa bu aksam akintinin icinde pembe bir renk gordum , bugun cok egildim kalktim acaba bu yuzden mi oldu cok kizdim kendime biraz da agrim var sanki kasiklarimda umarim kotu bisey degildir

Kizlar selam transferden beri ilk defa bu aksam akintinin icinde pembe bir renk gordum , bugun cok egildim kalktim acaba bu yuzden mi oldu cok kizdim kendime biraz da agrim var sanki kasiklarimda umarim kotu bisey degildir
Korkma canım olur böyle devamı gelirse artarsa doktoruna bildirirsin. Yat Dinlen stres yapma

Bir daha olmayacak allahın izniyle miniğin sana sımsıkı tutundu ve sağlıkla kucağına alacaksın
canimsin cok tesekkur ederim insallah senin de dualarin kabul olur bebisinin haberini alirsin doktorla konustum simdi yerlesme kanamasidir dedi. Normal dedi. Kanamaya donerse konusalim dedi Allahim bu mubarek gunlerde yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…