- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde su an 5. Gun embrıyosu. Bazı merkezler 7. Gunde bıle istıyomuş 9. 10. Gunde cıkıyo bende 12. Gunu beklemıcemBenim 5. Gün embriyosu transferden 9 gün sonra test istiyo bizim merkez ama bazı merkezler 12. Günde istiyor
Rahim kalınlaşıyor cunku canım o yuzden de aıkıntı azalıyor,ben lutinus kullanıyorum transferın 3. Gununden berı ilaç gerıye cok az gelıyo, transferden önce cok afedersınız kilotum sırıl sıklam oluyodu şimdi cok daha az gelıyo boyle olan oldu mu? Acaba tutunduda daha mı cok cekıyo ilaçı diye merak edıyorum
Evet daha onceki transferımde bende itememiştim bi ara şimdilik rahat giriypr kapanma yok canım. Aaa o yuzden mi akıntı azalıyor bende bi belirti mi demiştimRahim kalınlaşıyor cunku canım o yuzden de aıkıntı azalıyor,
hatta ben iterken de cok zorlanmaya başlamıştım artık 8-9 gunler .. ben progestan fıtıl kullanmıştım
Off sorma lutinustan bıktım. Hem geri geliyo hem uygulaması çok zor artık acıtıyo mu desem aparatı yakıyo mu desem.ben lutinus kullanıyorum transferın 3. Gununden berı ilaç gerıye cok az gelıyo, transferden önce cok afedersınız kilotum sırıl sıklam oluyodu şimdi cok daha az gelıyo boyle olan oldu mu? Acaba tutunduda daha mı cok cekıyo ilaçı diye merak edıyorum
belirtide olabılır kuzu, sonucta rahım kalınlaşıyor ve bebısı tutmaya musaıt hale gelıyorEvet daha onceki transferımde bende itememiştim bi ara şimdilik rahat giriypr kapanma yok canım. Aaa o yuzden mi akıntı azalıyor bende bi belirti mi demiştim
Canım belirtin olmuş muydu?Kızlar kesemizi gördük şükür. Biri çok güzel büyümüş. İkinci kese de var ama geriden geliyor. Sonradan yerleşmiş. Gelecek hafta kalp atışı için gidicez o zamana kadar büyüye de bilir. İkiz de ola bilir yani. Rabbim isteyen her kese nasip etsin. Çok güzel duyguymuş
İnşallah kuzum hepımız pozitifi gorelımbelirtide olabılır kuzu, sonucta rahım kalınlaşıyor ve bebısı tutmaya musaıt hale gelıyor
Benım eskisi kadar geri gelmıyo daha fazla cekmeye başladı vucut bi de aparatı içeri soktugumda sag kasıgım acıyo o daha once varmıydı hatırlamıyorum daha once düşük yaptım ordada sag kasığım acıyodu onu hatrlıyorumOff sorma lutinustan bıktım. Hem geri geliyo hem uygulaması çok zor artık acıtıyo mu desem aparatı yakıyo mu desem.
Evet canım. 7 ve 8-ci gün lekelenme olmuştu. Bir de ben çok üşüyen biriyim ama acayip sıcak basıyor ateşliymişim gibi sıcacık oluyo bedenim. Bulantı filan yok amaCanım belirtin olmuş muydu?
Ya benimde 2 gündür dehşet bi ateş basması var ben regli olscağım zamanda böyle olurum gece bi kalkıyorum donmuşum bi kalkıyorum ter içinde kalmışımEvet canım. 7 ve 8-ci gün lekelenme olmuştu. Bir de ben çok üşüyen biriyim ama acayip sıcak basıyor ateşliymişim gibi sıcacık oluyo bedenim. Bulantı filan yok ama
Allah korusun cnaım hiç öyle düşünme olumlu düşün bir kere yaşadığını hep yaşamayacaksın ferah tut kalbiniBenım eskisi kadar geri gelmıyo daha fazla cekmeye başladı vucut bi de aparatı içeri soktugumda sag kasıgım acıyo o daha once varmıydı hatırlamıyorum daha once düşük yaptım ordada sag kasığım acıyodu onu hatrlıyorum
Hayırlı olsun canım ikinci çizgiyi görüyorumTransfer imin 8. Günü sizce varmı hanımlar hemen cikti
Eki Görüntüle 3227705
Yaa teşekkür ederim çok heyecanlıyımHayırlı olsun canım ikinci çizgiyi görüyorum
Harikaaa erken gebelik testi bile değil ve çok net görünüyor. İnşallah sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın canımTransfer imin 8. Günü sizce varmı hanımlar hemen cikti
Eki Görüntüle 3227705
Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim isteyen herkes e nasip etsinHarikaaa erken gebelik testi bile değil ve çok net görünüyor. İnşallah sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın canım
Tebrik ederim canım benim Sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlar kesemizi gördük şükür. Biri çok güzel büyümüş. İkinci kese de var ama geriden geliyor. Sonradan yerleşmiş. Gelecek hafta kalp atışı için gidicez o zamana kadar büyüye de bilir. İkiz de ola bilir yani. Rabbim isteyen her kese nasip etsin. Çok güzel duyguymuş