• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar iyi akşamlar, ovitrelle etkisi kaçıncı gün bitiyor bilginiz var mı?

İğneyi vurulalı bugün 10. Gün. Transferden sonraki 4. Günüm. Yarın bi test yapsam mı diyorum:)
Sansini bi dene istersen:) ama 12. Gun daha kesin bilgi olur 😇4. Gun cok erken yaa ben 7 de bile korka korka yaptim iyi cesaret 🤗

Sansini bi dene istersen:) ama 12. Gun daha kesin bilgi olur 😇4. Gun cok erken yaa ben 7 de bile korka korka yaptim iyi cesaret 🤗
Yürek yedim sanırım😂 yarın sabah bi bakarım da işte çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarsa o hayal kırıklığı yaşatır o yüzden tedirginim. Tek çizgi olsa yine derim ki erken ondan çıkmadı ama

Yürek yedim sanırım😂 yarın sabah bi bakarım da işte çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarsa o hayal kırıklığı yaşatır o yüzden tedirginim. Tek çizgi olsa yine derim ki erken ondan çıkmadı ama
Valla canim sana kalmis bu kadar beklemissin bence bir gun daha bekle ama dedigim gibi sen bilirsin.

Arkadaşlar merhaba benimde ikinci tüp bebek denemem 27 Martta transferim oldu ilk tüp bebek denememde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi dondurulmuşlardan kullandım bugün transferimin sekizinci günü fakat herhangi bir belirti hissetmiyorum sizce bu normal midir açıkçası korkuyorum tutunamadımı acaba diye

Benımde bugun 6. Gunum 4 gun sonra yani 10. Gunumde yapıcam direk kan verıcem varsa zaten cıkar kesin😅
İğnenin 6. Günü mü canım?
Hastanenin benden istediği test tarihi zaten cumartesi. Perşembe ya da Cuma günü yaparım evde büyük ihtimal kaset test bugün yarında bi hızlıca geçsin:)

İğnenin 6. Günü mü canım?
Hastanenin benden istediği test tarihi zaten cumartesi. Perşembe ya da Cuma günü yaparım evde büyük ihtimal kaset test bugün yarında bi hızlıca geçsin:)
Yok transferımın 6. Gunu canım. Kaçıncı gunde istedi senden? Benım 12. Gun istedi ama zaten 10. Gunde bişey cıkmalı ki 12. Gunde 2 kat artsın pozitifi gorim. Daha once 3. Gun emb transferı olmuştum 10. Gunde kan testınde cıkmıştı demekki ondada 8. Gunde yapsam cıkardı

Yok transferımın 6. Gunu canım. Kaçıncı gunde istedi senden? Benım 12. Gun istedi ama zaten 10. Gunde bişey cıkmalı ki 12. Gunde 2 kat artsın pozitifi gorim. Daha once 3. Gun emb transferı olmuştum 10. Gunde kan testınde cıkmıştı demekki ondada 8. Gunde yapsam cıkardı
Benim 5. Gün embriyosu transferden 9 gün sonra test istiyo bizim merkez ama bazı merkezler 12. Günde istiyor

Back