- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Muz iyi gibi ama salatalık midemi kazandırıyor benim oldum olması ama genede denim razıyım kazınmasına@Banu0101 E ebruubolukayaa E EsrSvm kizlar salatalik cok iyi geliyor diye biliyorum bir de muz ama oncelik salatalik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muz iyi gibi ama salatalık midemi kazandırıyor benim oldum olması ama genede denim razıyım kazınmasına@Banu0101 E ebruubolukayaa E EsrSvm kizlar salatalik cok iyi geliyor diye biliyorum bir de muz ama oncelik salatalik
Benim doktorum neredeyse 7. Haftanin bitiminde cagirdi kalp atisi icin sen ne guzel erkenden duymussun daha 1 hafta var banaAbdominal usg ile 5+5 de embriyo ve kalp atışını gördük
12. Gunden sonra etkisinin kalmamasi lazim. Senin kacinci gun oldu?Kızlar iyi akşamlar, ovitrelle etkisi kaçıncı gün bitiyor bilginiz var mı?
İğneyi vurulalı bugün 10. Gün. Transferden sonraki 4. Günüm. Yarın bi test yapsam mı diyorum:)12. Gunden sonra etkisinin kalmamasi lazim. Senin kacinci gun oldu?
Sansini bi dene istersen:) ama 12. Gun daha kesin bilgi olur 4. Gun cok erken yaa ben 7 de bile korka korka yaptim iyi cesaretİğneyi vurulalı bugün 10. Gün. Transferden sonraki 4. Günüm. Yarın bi test yapsam mı diyorum:)
Yürek yedim sanırım yarın sabah bi bakarım da işte çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarsa o hayal kırıklığı yaşatır o yüzden tedirginim. Tek çizgi olsa yine derim ki erken ondan çıkmadı amaSansini bi dene istersen:) ama 12. Gun daha kesin bilgi olur 4. Gun cok erken yaa ben 7 de bile korka korka yaptim iyi cesaret
Valla canim sana kalmis bu kadar beklemissin bence bir gun daha bekle ama dedigim gibi sen bilirsin.Yürek yedim sanırım yarın sabah bi bakarım da işte çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarsa o hayal kırıklığı yaşatır o yüzden tedirginim. Tek çizgi olsa yine derim ki erken ondan çıkmadı ama
Bir dene canim iyi gelmezse yemeSin sonra artk her yol denecek durumdaMuz iyi gibi ama salatalık midemi kazandırıyor benim oldum olması ama genede denim razıyım kazınmasına
Benim doktorum bu perşembe çağırdı 6+1 oluyor aslında ben hastanede olunca usg yaptırabiliyorum rahatçaBenim doktorum neredeyse 7. Haftanin bitiminde cagirdi kalp atisi icin sen ne guzel erkenden duymussun daha 1 hafta var bana
Bende kandil günü transferim oldu.Şukurler olsun tutundu bebişimAmin canım benim inşallah
Yaptın mı test canımİğneyi vurulalı bugün 10. Gün. Transferden sonraki 4. Günüm. Yarın bi test yapsam mı diyorum:)
Nooo cesaret edemedim:) iğne etkisinden yalancı pozitif çıkar diye endişeliyim aslında yoksa yaparım daYaptın mı test canım
Benımde bugun 6. Gunum 4 gun sonra yani 10. Gunumde yapıcam direk kan verıcem varsa zaten cıkar kesinNooo cesaret edemedim:) iğne etkisinden yalancı pozitif çıkar diye endişeliyim aslında yoksa yaparım da
İğnenin 6. Günü mü canım?Benımde bugun 6. Gunum 4 gun sonra yani 10. Gunumde yapıcam direk kan verıcem varsa zaten cıkar kesin
10 gün etkili diye biliyorum çatlatma iğnesiniNooo cesaret edemedim:) iğne etkisinden yalancı pozitif çıkar diye endişeliyim aslında yoksa yaparım da
Yok transferımın 6. Gunu canım. Kaçıncı gunde istedi senden? Benım 12. Gun istedi ama zaten 10. Gunde bişey cıkmalı ki 12. Gunde 2 kat artsın pozitifi gorim. Daha once 3. Gun emb transferı olmuştum 10. Gunde kan testınde cıkmıştı demekki ondada 8. Gunde yapsam cıkardıİğnenin 6. Günü mü canım?
Hastanenin benden istediği test tarihi zaten cumartesi. Perşembe ya da Cuma günü yaparım evde büyük ihtimal kaset test bugün yarında bi hızlıca geçsin:)
Bence gününü bekle canım belirsizlik daha iyi erken bakıp negatifi görmektenİğnenin 6. Günü mü canım?
Hastanenin benden istediği test tarihi zaten cumartesi. Perşembe ya da Cuma günü yaparım evde büyük ihtimal kaset test bugün yarında bi hızlıca geçsin:)
Benim 5. Gün embriyosu transferden 9 gün sonra test istiyo bizim merkez ama bazı merkezler 12. Günde istiyorYok transferımın 6. Gunu canım. Kaçıncı gunde istedi senden? Benım 12. Gun istedi ama zaten 10. Gunde bişey cıkmalı ki 12. Gunde 2 kat artsın pozitifi gorim. Daha once 3. Gun emb transferı olmuştum 10. Gunde kan testınde cıkmıştı demekki ondada 8. Gunde yapsam cıkardı