• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bende iyiyim kuzum çok şükür halsizlik ,yorgunluk arada kasık ağrısı, iştahsızlık , sabahları hafif bulantı var ama iyiyim elhamdülillah 😅❤️ Haftaya Perşembe kontrolüm var benim de bebişi merak ediyorum iyi mi diye sürekli keşke haftalık olsa şu kontroller 😅
Ah daha ilk haftalarda böyle sabırsızlanıyoruz 9 ay nasıl gececekkk😂 inşallah sağlıkla ilerlesin günlerin canım sonraki günlerinde rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah 🙏💜

Amin canım benim inşallah 🤲🏻 Hepimizin çok sağlıklı ve güzel ilerlesin süreci inşallah 🤲🏻❤️
Valla gece ve sabaha karsi lekeler gelince ve kasiklarim yanmaya baslayinca bi korktum acikcasi. Doktorumu aradim yerlesme kanamasidir dedi ama bu daha oncesinde olmuyomuydu yahu:) neyse cok sukur daha gelmedi kesti ama panik oldum. Kasik agrim ve yanmam ayni sekilde devam ediyor. Bi an once pazartesi gelse de duysam bebisimin kalbini🙏🏻

Valla gece ve sabaha karsi lekeler gelince ve kasiklarim yanmaya baslayinca bi korktum acikcasi. Doktorumu aradim yerlesme kanamasidir dedi ama bu daha oncesinde olmuyomuydu yahu:) neyse cok sukur daha gelmedi kesti ama panik oldum. Kasik agrim ve yanmam ayni sekilde devam ediyor. Bi an once pazartesi gelse de duysam bebisimin kalbini🙏🏻
Yanma dediğiniz idrarı yaparken ki yanmama mı?

Sürekli olsa yanma hissi enfeksiyon diye bende şüpheleneceğim aama sürekli olan bir durum değil işte ilginç belki de yanma yok tamamen psikolojik
Olabilir ama enfeksiyon icin herzaman olmasi gerekmez kendimden biliyorum . Turna yemisi iyi geliyor istersen bi dene yemeyi. sen sanirim henuz ogrenmedin degil mi? Ben 7. Haftamdayim. Sanirim oyuzden hep bi doluluk hissi var kasiklarimda ve belim de agrilar oluyor.

İnşallah canım benim ❤️ Merak etme sağlıkla duyacaksın inşallah 🤲🏻❤️ Bende de kasık ağrısı var kuzum 7+4 üm Görümcem buradan da bir arkadaşımız adet zamanlarında bir kaç ay olur demişti ondan sanırım oluyor.Hafif Allah'tan şiddetli değil ama insan merak ediyor ister istemez ☺️

Back