2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

ben lutinus kullanıyorum transferın 3. Gununden berı ilaç gerıye cok az gelıyo, transferden önce cok afedersınız kilotum sırıl sıklam oluyodu şimdi cok daha az gelıyo boyle olan oldu mu? Acaba tutunduda daha mı cok cekıyo ilaçı diye merak edıyorum

Rahim kalınlaşıyor cunku canım o yuzden de aıkıntı azalıyor,
hatta ben iterken de cok zorlanmaya başlamıştım artık 8-9 gunler .. ben progestan fıtıl kullanmıştım

Günaydın Kızlar , nasılsınız Bu ara inanılmaz yorgunluk var bende sabahları da bulantım oluyor iştahsızlık başladı sizde durumlar nasıl ? Haftaya da sınavlarım var Ramazan da olunca kafamı kaldıramıyorum sanki

Rahim kalınlaşıyor cunku canım o yuzden de aıkıntı azalıyor,
hatta ben iterken de cok zorlanmaya başlamıştım artık 8-9 gunler .. ben progestan fıtıl kullanmıştım
Evet daha onceki transferımde bende itememiştim bi ara şimdilik rahat giriypr kapanma yok canım. Aaa o yuzden mi akıntı azalıyor bende bi belirti mi demiştim

Off sorma lutinustan bıktım. Hem geri geliyo hem uygulaması çok zor artık acıtıyo mu desem aparatı yakıyo mu desem.

Evet daha onceki transferımde bende itememiştim bi ara şimdilik rahat giriypr kapanma yok canım. Aaa o yuzden mi akıntı azalıyor bende bi belirti mi demiştim
belirtide olabılır kuzu, sonucta rahım kalınlaşıyor ve bebısı tutmaya musaıt hale gelıyor

Canım belirtin olmuş muydu?

Off sorma lutinustan bıktım. Hem geri geliyo hem uygulaması çok zor artık acıtıyo mu desem aparatı yakıyo mu desem.
Benım eskisi kadar geri gelmıyo daha fazla cekmeye başladı vucut bi de aparatı içeri soktugumda sag kasıgım acıyo o daha once varmıydı hatırlamıyorum daha once düşük yaptım ordada sag kasığım acıyodu onu hatrlıyorum

Evet canım. 7 ve 8-ci gün lekelenme olmuştu. Bir de ben çok üşüyen biriyim ama acayip sıcak basıyor ateşliymişim gibi sıcacık oluyo bedenim. Bulantı filan yok ama
Ya benimde 2 gündür dehşet bi ateş basması var ben regli olscağım zamanda böyle olurum gece bi kalkıyorum donmuşum bi kalkıyorum ter içinde kalmışım

Allah korusun cnaım hiç öyle düşünme olumlu düşün bir kere yaşadığını hep yaşamayacaksın ferah tut kalbini

Tebrik ederim canım benim Sağlıkla ilerlesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…