• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet guzel embrıyo canım🤲 benımde 5. Gun 5aa bakalım nasibimizde ne varsa o olacak😍 benım az kaldı teste 5 gunum var o yuzden biraz daha rahatım 😅
Kan mı vereceksin yoksa evde idrarmı yapacaksın? Eğer dayanabilirsem ben gününde yapmak istiyorum testi ama bakalım :))

bir kaç sorum olacaktı eminin daha önce konuşuldu ama ben kaçırmışım :) şimdi kese göründükten sonra kaç gün sonra kalp atışı için doktor çağrılıyor? birde kaç haftalık olduğumuzu nasıl hesaplıyoruz? son olarak ilaçları ne kadar kullanmaya devam edeceğiz? şimdiden çok teşekkür ederim ♥

Kan mı vereceksin yoksa evde idrarmı yapacaksın? Eğer dayanabilirsem ben gününde yapmak istiyorum testi ama bakalım :))
Yok ben idrara guvenmıyorum canım direk kan vercem 🙈 10. Gunde kesin cıkıyo zaten 12. Gun 2 katına cıkıcak ki pozitifi goresin canım.

bir kaç sorum olacaktı eminin daha önce konuşuldu ama ben kaçırmışım :) şimdi kese göründükten sonra kaç gün sonra kalp atışı için doktor çağrılıyor? birde kaç haftalık olduğumuzu nasıl hesaplıyoruz? son olarak ilaçları ne kadar kullanmaya devam edeceğiz? şimdiden çok teşekkür ederim ♥

ben bugün kese gördüm 4+4 , 10 gün sonra kalp atışına çağardı 6+1 olmuş olacak o gün.
kaç haftalık olduğunu son adet tarihine göre hesaplıyorsun. nette de siteler var hesaplayan. ya da uygulamalar.
ilaçlarıda aynen devam ediyoruz dedi bana bugün.

ben bugün kese gördüm 4+4 , 10 gün sonra kalp atışına çağardı 6+1 olmuş olacak o gün.
kaç haftalık olduğunu son adet tarihine göre hesaplıyorsun. nette de siteler var hesaplayan. ya da uygulamalar.
ilaçlarıda aynen devam ediyoruz dedi bana bugün.
benim bir sayfada 4+4 diğerinde 4+2 çıkıyor hoca cuma günü keseyi görmek için çağırdı. 12 gün birde bugün test verdim ve 1627 çıktı sanırım artık test gerekmiyor. bu arada yanıtınız için teşekkür ederim :)

benim bir sayfada 4+4 diğerinde 4+2 çıkıyor hoca cuma günü keseyi görmek için çağırdı. 12 gün birde bugün test verdim ve 1627 çıktı sanırım artık test gerekmiyor. bu arada yanıtınız için teşekkür ederim :)

rica ederim :)
5 kere beta baktırmış biri olarak söylüyorum bence gerekmiyor :D bende en son 1960 larda bıraktım betayı cumartesi günü. bugün kese gördüm çok şükür. darısı başına inşallah. son adetten hesapla haftanı

Kızlar merhaba. 24 mart ta 2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Bugün 10. günüm kanamam oldu biraz yoğun değil ama şuan kesilmiş durumda. Hastaneyi aradım kan sulandırıcı yı içme dedi günlük progestan yapıyorum zaten. Bu şekilde olup pozitif olan var mı acaba

rica ederim :)
5 kere beta baktırmış biri olarak söylüyorum bence gerekmiyor :KK70: bende en son 1960 larda bıraktım betayı cumartesi günü. bugün kese gördüm çok şükür. darısı başına inşallah. son adetten hesapla haftanı
Çok sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Abdominal usg ile 5+5 de embriyo ve kalp atışını gördük

Eklentiler

• 557629B1-F2DF-4E57-9810-62FEBAC875E3.jpeg
    557629B1-F2DF-4E57-9810-62FEBAC875E3.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba bugün transferimin üçüncü günü sol bacağımda ve sol kasığımda ara ara sancı gibi ağrı girip çıkıyor böyle olanınız var mı

Kızlar merhaba bugün transferimin üçüncü günü sol bacağımda ve sol kasığımda ara ara sancı gibi ağrı girip çıkıyor böyle olanınız var mı
Evet benimde bugun 5.günüm ayak bileklerimde dizlerimde ağrı oldu. Kasıklarımdada sancı oluyor ara ara.

Back