10 Nisan dedi doktorum sizin :))Merhabalar aynı gun transfer olmuşuz bugun 5. Gunum test tarıhın ne zaman canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 Nisan dedi doktorum sizin :))Merhabalar aynı gun transfer olmuşuz bugun 5. Gunum test tarıhın ne zaman canım?
Banada 10 nisan dediler ama ben 8 nisanda yaparım diyorum 10. Gunde cıkar cunku cıkmıyosa zaten yoktur. Kaçıncı gun embrıyosu10 Nisan dedi doktorum sizin :))
5. Gün 4ab kalitesinde gayet güzel embriyo dedi doktorum senin :Banada 10 nisan dediler ama ben 8 nisanda yaparım diyorum 10. Gunde cıkar cunku cıkmıyosa zaten yoktur. Kaçıncı gun embrıyosu
Evet guzel embrıyo canım benımde 5. Gun 5aa bakalım nasibimizde ne varsa o olacak benım az kaldı teste 5 gunum var o yuzden biraz daha rahatım5. Gün 4ab kalitesinde gayet güzel embriyo dedi doktorum senin :
Kan mı vereceksin yoksa evde idrarmı yapacaksın? Eğer dayanabilirsem ben gününde yapmak istiyorum testi ama bakalım :))Evet guzel embrıyo canım benımde 5. Gun 5aa bakalım nasibimizde ne varsa o olacak benım az kaldı teste 5 gunum var o yuzden biraz daha rahatım
Yok ben idrara guvenmıyorum canım direk kan vercem 10. Gunde kesin cıkıyo zaten 12. Gun 2 katına cıkıcak ki pozitifi goresin canım.Kan mı vereceksin yoksa evde idrarmı yapacaksın? Eğer dayanabilirsem ben gününde yapmak istiyorum testi ama bakalım :))
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız :))Yok ben idrara guvenmıyorum canım direk kan vercem 10. Gunde kesin cıkıyo zaten 12. Gun 2 katına cıkıcak ki pozitifi goresin canım.
bir kaç sorum olacaktı eminin daha önce konuşuldu ama ben kaçırmışım :) şimdi kese göründükten sonra kaç gün sonra kalp atışı için doktor çağrılıyor? birde kaç haftalık olduğumuzu nasıl hesaplıyoruz? son olarak ilaçları ne kadar kullanmaya devam edeceğiz? şimdiden çok teşekkür ederim ♥
Çok teşekkür ederim canim benimEvet canim salataligi soy uzerine birz tut at ye bir zaman sonra rahatladgni farkediceksin ❤
benim bir sayfada 4+4 diğerinde 4+2 çıkıyor hoca cuma günü keseyi görmek için çağırdı. 12 gün birde bugün test verdim ve 1627 çıktı sanırım artık test gerekmiyor. bu arada yanıtınız için teşekkür ederim :)ben bugün kese gördüm 4+4 , 10 gün sonra kalp atışına çağardı 6+1 olmuş olacak o gün.
kaç haftalık olduğunu son adet tarihine göre hesaplıyorsun. nette de siteler var hesaplayan. ya da uygulamalar.
ilaçlarıda aynen devam ediyoruz dedi bana bugün.
benim bir sayfada 4+4 diğerinde 4+2 çıkıyor hoca cuma günü keseyi görmek için çağırdı. 12 gün birde bugün test verdim ve 1627 çıktı sanırım artık test gerekmiyor. bu arada yanıtınız için teşekkür ederim :)
Çok sağol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinrica ederim :)
5 kere beta baktırmış biri olarak söylüyorum bence gerekmiyor bende en son 1960 larda bıraktım betayı cumartesi günü. bugün kese gördüm çok şükür. darısı başına inşallah. son adetten hesapla haftanı
Sonra tecrubelenmis olcaksinGaliba kuzum bu hafta gözlem yapacağım bakalım Pazar günü azalması lazım
Tebrik ederim darısı bekleyen herkese inşallahAbdominal usg ile 5+5 de embriyo ve kalp atışını gördük
Evet benimde bugun 5.günüm ayak bileklerimde dizlerimde ağrı oldu. Kasıklarımdada sancı oluyor ara ara.Kızlar merhaba bugün transferimin üçüncü günü sol bacağımda ve sol kasığımda ara ara sancı gibi ağrı girip çıkıyor böyle olanınız var mı
Sağol canım amin inşallahCanım seninde Allah yardımcın olsun ya dimi domates ekmek veya peynir ekmek bitek onlar dokunmuyor çok fazla umarım tez zamanda atlatırız