2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmen
Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin olamıyorum

Aynı gün transfer olmuşuz belirtilerin var mi ? Bende hiç belirti yok
Evet sizin yorumunuzu görmüştüm sonra kaybettim yazamadım o yüzden.:)) ara ara adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Bide ayak eklemlerimde ağrı var. Ama ilaçlardan da kaynaklı olabilir. Test tarihiniz ne zaman

Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin

Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin olamıyorum
Bende .. ama yapmıcam sanırım pozitifse ve teste negatif cıkarsa cok üzülürüm. Kendime stres yaşatmak istemiyorum inşallah pozitif alırız hep birlikte çifte bayram yaşarız :)))

Bende .. ama yapmıcam sanırım pozitifse ve teste negatif cıkarsa cok üzülürüm. Kendime stres yaşatmak istemiyorum inşallah pozitif alırız hep birlikte çifte bayram yaşarız :)))
Aminn aminn inşallah arka arkaya güzel haberler veririz:)

İnşallaaahhh :)) sonucu mutlaka yaz bende yazıcam :) hangi hastanede oldun tedavi
Tabikii:) şişli memorial 2017 yılında opu oldum 5 embriyo donduruldu. 2018’de tüplerimi aldılar enfeksiyon doluydu çünkü içleri. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum çok şükür kızım şimdi 4 yaşında . Kardeş yapalım ona dedik kendisi çok istiyor her gece dua ediyor:) inşallah Rabbim onu abla bizide yeniden anne baba olmakla müjdeler. İsteyen kim varsa bu yolda elleri kucakları boş kalmasın inşallah. Sen hangi merkezdesin?

Maşallah rabbim sağlık versin kızınıza. Yeni bebişinizede sağlıkla kavuşun inş.:)) benim ikinci denemem bu. İlkini Ankarada yaptırdık negatif. Bu denemeyi bahçecide yaptık 2 embriyomuz oldu birini transfer ettiler :)) embriyo kaliteniz neydi sizin

Sizinkide çok iyi merkez inşallah yavrunuza kavuştursun sizi. 5aa ama bazen çok iyi kalite tutmuyor bazende daha az kaliteliler tutuyor nasip kısmet. Bizim infertilite sebebi çilolata kistlerim. Bekarken ameliyat olmuştum buna bağlı over azlığı ve tüplerde enfeksiyon oluştu. İlk transferim yapılırkende kistim vardı ama hormon tahlillerm iyi olduğu için sorun yok demişti doktorum. Şimdide aynı şekilde kısmet diyorum.
Bende başlarken bahçeci ve memorial arasında kalmıştım gönlğm memoriale kaydı:)

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.:)) bizde azospermi var o yüzden bülent erola gittik harika bir doktor. Türkiyenin en iyisi o olduğunu düşünüyorum. Bahçecide cok iyi bi hastane cok memnun kaldık. İnşallah sonuclarımızda güzel olur :)

Benimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmen
Ben de 28 martta oldum ya. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. Beşinci gün yani bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Tabiki negatif. Ama hiç bir belirtim yok. Korkuyorum…

Ben de 28 martta oldum ya. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. Beşinci gün yani bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Tabiki negatif. Ama hiç bir belirtim yok. Korkuyorum…
Henüz cok erken test yapıp kendinizi strese sokmayın bence..

Eki Görüntüle 3226992 Eki Görüntüle 3226993 iyi geceler kızlar 27 mart transfer tarihim 7. Günüm sayılır şimdi erken gebelik testi yaptım inşallah doğru çıkmıştır
Günaydın en güzel haftalara
Benim de 27 Mart transferim benim cesaretim yok test yapmaya
Ama sizi tebrik ederim çizgi belirgin moralinizi yüksek tutup şüpheye yer vermeyin inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız
Çift embriyo mu transfer edildi ?

4 senedir ilk kez ikinci çizgiyi görünce insan gerçekten inanamıyor
Tek embriyo transferi yapıldı
Gece dayanamadım yaptım içime doğmuş gibi Sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…