• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

4 senedir ilk kez ikinci çizgiyi görünce insan gerçekten inanamıyor🥲
Tek embriyo transferi yapıldı
Gece dayanamadım yaptım içime doğmuş gibi Sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻
Benim de tek embriyo bende 5 senedir bekliyorum pozitifi görmeyi inşallah Rabbim şu hayırlı günlerde nasip eder 🙏🏻

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi
Bu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdım

Bu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdım

Ben de 28. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Ama doktorum bebek anne karnındayken kanama olursa ve bebek pozitifse riskli oluyor dedi. Sizin de aklınızda bulunsun kanama olursa mutlaka acilde doktora kan uyuşmazlığını bildirin

N Nermin 0301 Ben de 13 martta transfer oldum. Benim doktorum 8 Nisan da çağırdı. Günler geçmiyor. Kendimi işe güce vuruyorum.
Bu arada ben de hiç belirti bir şey kalmadı. Arada nadiren adet ağrısı geliyor, gidiyor. O zamanlarda biraz tedirgin oluyorum. Sonrasında normal hayat devam ediyor. Sen de bir farklılık var mı? Nasıl hissediyorsun?
Bende de hiç bir belirti yok. Dün ama lekelenmem oldu. Ama hiç bir ağrım filan yok. Doktor normal oluyor öğle dedi. Yarın bakılıcak ultrasonla inşAllah her şey yolundadır

Bizde de var kuzum.20 küsürlü haftalarda iğne olmam gerekiyormuş.Doğumdan sonra bebeğin kanı babayla aynıysa bir daha olmam gerekiyormuş.İlk çocukda dediğin gibi riski yok 2. Çocuk için antikor oluşmasın diyeymiş.Kanama vs olursa haberimiz olsun dediler bana da

Bizde de var. Doktorum öncesinde uyarmıştı. Geçen hafta hafif bir lekelenme olunca rh uyumsuzluğu için bir iğne var onu yaptırdı.

Merhabalar. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ama henüz bir bilgilendirme yapmadılar. Belki kese görmeye gittiğimizde söylerler ya da biz hatırlatırız.

Kızlar aile hekimliğine gebelik kaydı için gittim. Meğer kalp atışı duyulmadan kayıt açılmıyormuş. Bilmediğim için hevesli hevesli gitmiş oldum. 😄 Sizlerin de bilgisi olsun 😁 Benim gibi yapmayın...

Bizde de var kuzum.20 küsürlü haftalarda iğne olmam gerekiyormuş.Doğumdan sonra bebeğin kanı babayla aynıysa bir daha olmam gerekiyormuş.İlk çocukda dediğin gibi riski yok 2. Çocuk için antikor oluşmasın diyeymiş.Kanama vs olursa haberimiz olsun dediler bana da
Bana da aynı şekilde söyledi korktum açıkçası

Back