- 14 Kasım 2022
- 71
- 35
- 3
- 34
Benim de tek embriyo bende 5 senedir bekliyorum pozitifi görmeyi inşallah Rabbim şu hayırlı günlerde nasip eder4 senedir ilk kez ikinci çizgiyi görünce insan gerçekten inanamıyor
Tek embriyo transferi yapıldı
Gece dayanamadım yaptım içime doğmuş gibi Sizde inşallah güzel sonuçlar alırsınız
O kadar haklısın ki. Bi de bağımlılık yapıyo. Bi kere yapmaya başladım ya hergün yaparım artıkHenüz cok erken test yapıp kendinizi strese sokmayın bence..
Bu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdımKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi
Bu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdım
Ben de 28. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Ama doktorum bebek anne karnındayken kanama olursa ve bebek pozitifse riskli oluyor dedi. Sizin de aklınızda bulunsun kanama olursa mutlaka acilde doktora kan uyuşmazlığını bildirinBu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdım
Bende de hiç bir belirti yok. Dün ama lekelenmem oldu. Ama hiç bir ağrım filan yok. Doktor normal oluyor öğle dedi. Yarın bakılıcak ultrasonla inşAllah her şey yolundadırN Nermin 0301 Ben de 13 martta transfer oldum. Benim doktorum 8 Nisan da çağırdı. Günler geçmiyor. Kendimi işe güce vuruyorum.
Bu arada ben de hiç belirti bir şey kalmadı. Arada nadiren adet ağrısı geliyor, gidiyor. O zamanlarda biraz tedirgin oluyorum. Sonrasında normal hayat devam ediyor. Sen de bir farklılık var mı? Nasıl hissediyorsun?
kızılar 1 Nisanda değerim 877 di bugün tekrar verdim 1626 olmuş %50 daha az yükselmiş sizce durum nedir?
dönüşünüz için çok teşekkür ederim çok korktum allah razı olsun sizinde hayırlı olsun çok tebrik ederimBence sağlıklı ilerliyor. Benimde öyleydi bi değerim. Keseyi gördük bugün çok şükür
Bizde de var kuzum.20 küsürlü haftalarda iğne olmam gerekiyormuş.Doğumdan sonra bebeğin kanı babayla aynıysa bir daha olmam gerekiyormuş.İlk çocukda dediğin gibi riski yok 2. Çocuk için antikor oluşmasın diyeymiş.Kanama vs olursa haberimiz olsun dediler bana daKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi
Kan uyuşmazlığı sizde de var canımBu benim de kafamı kurcalıyo. Eşim pozitif ben negatif. Hemşireye sordum önem vermedi bile. Size böyle demesine şaşırdım
dönüşünüz için çok teşekkür ederim çok korktum allah razı olsun sizinde hayırlı olsun çok tebrik ederim
Bence de iyi yükselmiş canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun nerde tedavi oldunuzkızılar 1 Nisanda değerim 877 di bugün tekrar verdim 1626 olmuş %50 daha az yükselmiş sizce durum nedir?
çok teşekkür ederim, Ankara Memorial Hastanesi Hocam Aygül DemirolBence de iyi yükselmiş canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun nerde tedavi oldunuz
Bizde de var. Doktorum öncesinde uyarmıştı. Geçen hafta hafif bir lekelenme olunca rh uyumsuzluğu için bir iğne var onu yaptırdı.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi
Merhabalar. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Ama henüz bir bilgilendirme yapmadılar. Belki kese görmeye gittiğimizde söylerler ya da biz hatırlatırız.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı? İlk çocukta pek risk yok diye biliyordum ama doktorum kanaman olursa acil uyuşmazlık iğnesi yapmamız gerekir dedi. Sizin doktorlar bu konuda bir şey dedi mi
Bana da aynı şekilde söyledi korktum açıkçasıBizde de var kuzum.20 küsürlü haftalarda iğne olmam gerekiyormuş.Doğumdan sonra bebeğin kanı babayla aynıysa bir daha olmam gerekiyormuş.İlk çocukda dediğin gibi riski yok 2. Çocuk için antikor oluşmasın diyeymiş.Kanama vs olursa haberimiz olsun dediler bana da
Benim lekelenme sürekli var ama kahverengi ve sarı arası. Kanama olursa yapacaz dediler. Sizin lekelenme kırmızı mı olduBizde de var. Doktorum öncesinde uyarmıştı. Geçen hafta hafif bir lekelenme olunca rh uyumsuzluğu için bir iğne var onu yaptırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?