Benimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmenTransfer gününü saymıyorum. 4. Gün bugün. 8 nisan test günüm ama dayanabilecek miyim bilmiyorum:) sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmenTransfer gününü saymıyorum. 4. Gün bugün. 8 nisan test günüm ama dayanabilecek miyim bilmiyorum:) sizin?
Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin olamıyorumBenimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmen
Aynı gün transfer olmuşuz belirtilerin var mi ? Bende hiç belirti yokMerhaba kızlar.. yeni katıldım aranıza. 28 yaşındayım 2. Tüp bebek denemesi yaptım 29 martta transferim oldu bugun 4. Günümdeyim. Sizler ne durumdasınız 10 nisanda kan vericem cok heycanlıyım günler geçmiyor
Evet sizin yorumunuzu görmüştüm sonra kaybettim yazamadım o yüzden.:)) ara ara adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Bide ayak eklemlerimde ağrı var. Ama ilaçlardan da kaynaklı olabilir. Test tarihiniz ne zamanAynı gün transfer olmuşuz belirtilerin var mi ? Bende hiç belirti yok
Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin
Bende .. ama yapmıcam sanırım pozitifse ve teste negatif cıkarsa cok üzülürüm. Kendime stres yaşatmak istemiyorum inşallah pozitif alırız hep birlikte çifte bayram yaşarız :)))Çok pardon yanlış söylemişim. Benim 30 mart transfer günüm 3. Günüm:) ben önden önden gidiyorum ama daha 3. Gün 6. Gün idrar testi yapsam mı diyorum emin olamıyorum
Aminn aminn inşallah arka arkaya güzel haberler veririz:)Bende .. ama yapmıcam sanırım pozitifse ve teste negatif cıkarsa cok üzülürüm. Kendime stres yaşatmak istemiyorum inşallah pozitif alırız hep birlikte çifte bayram yaşarız :)))
İnşallaaahhh :)) sonucu mutlaka yaz bende yazıcam :) hangi hastanede oldun tedaviAminn aminn inşallah arka arkaya güzel haberler veririz:)
Tabikii:) şişli memorial 2017 yılında opu oldum 5 embriyo donduruldu. 2018’de tüplerimi aldılar enfeksiyon doluydu çünkü içleri. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum çok şükür kızım şimdi 4 yaşında . Kardeş yapalım ona dedik kendisi çok istiyor her gece dua ediyor:) inşallah Rabbim onu abla bizide yeniden anne baba olmakla müjdeler. İsteyen kim varsa bu yolda elleri kucakları boş kalmasın inşallah. Sen hangi merkezdesin?İnşallaaahhh :)) sonucu mutlaka yaz bende yazıcam :) hangi hastanede oldun tedavi
Maşallah rabbim sağlık versin kızınıza. Yeni bebişinizede sağlıkla kavuşun inş.:)) benim ikinci denemem bu. İlkini Ankarada yaptırdık negatif. Bu denemeyi bahçecide yaptık 2 embriyomuz oldu birini transfer ettiler :)) embriyo kaliteniz neydi sizinTabikii:) şişli memorial 2017 yılında opu oldum 5 embriyo donduruldu. 2018’de tüplerimi aldılar enfeksiyon doluydu çünkü içleri. Ameliyattan 2 ay sonra transfer oldum çok şükür kızım şimdi 4 yaşında . Kardeş yapalım ona dedik kendisi çok istiyor her gece dua ediyor:) inşallah Rabbim onu abla bizide yeniden anne baba olmakla müjdeler. İsteyen kim varsa bu yolda elleri kucakları boş kalmasın inşallah. Sen hangi merkezdesin?
Sizinkide çok iyi merkez inşallah yavrunuza kavuştursun sizi. 5aa ama bazen çok iyi kalite tutmuyor bazende daha az kaliteliler tutuyor nasip kısmet. Bizim infertilite sebebi çilolata kistlerim. Bekarken ameliyat olmuştum buna bağlı over azlığı ve tüplerde enfeksiyon oluştu. İlk transferim yapılırkende kistim vardı ama hormon tahlillerm iyi olduğu için sorun yok demişti doktorum. Şimdide aynı şekilde kısmet diyorum.Maşallah rabbim sağlık versin kızınıza. Yeni bebişinizede sağlıkla kavuşun inş.:)) benim ikinci denemem bu. İlkini Ankarada yaptırdık negatif. Bu denemeyi bahçecide yaptık 2 embriyomuz oldu birini transfer ettiler :)) embriyo kaliteniz neydi sizin
Evet ama iki katı değil ikincisi 69 çıktı doktor bir kez daha test istediYükselme devam ediyormu
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.:)) bizde azospermi var o yüzden bülent erola gittik harika bir doktor. Türkiyenin en iyisi o olduğunu düşünüyorum. Bahçecide cok iyi bi hastane cok memnun kaldık. İnşallah sonuclarımızda güzel olur :)Sizinkide çok iyi merkez inşallah yavrunuza kavuştursun sizi. 5aa ama bazen çok iyi kalite tutmuyor bazende daha az kaliteliler tutuyor nasip kısmet. Bizim infertilite sebebi çilolata kistlerim. Bekarken ameliyat olmuştum buna bağlı over azlığı ve tüplerde enfeksiyon oluştu. İlk transferim yapılırkende kistim vardı ama hormon tahlillerm iyi olduğu için sorun yok demişti doktorum. Şimdide aynı şekilde kısmet diyorum.
Bende başlarken bahçeci ve memorial arasında kalmıştım gönlğm memoriale kaydı:)
Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallahEvet ama iki katı değil ikincisi 69 çıktı doktor bir kez daha test istedi
Ben de 28 martta oldum ya. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. Beşinci gün yani bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Tabiki negatif. Ama hiç bir belirtim yok. Korkuyorum…Benimde 4. Günüm 29 martta transfer oldum aynı gün olmuşuz :)) bende nasılsın dayanıcam bilmiyorum günler geçmiyor resmen
Henüz cok erken test yapıp kendinizi strese sokmayın bence..Ben de 28 martta oldum ya. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi. Beşinci gün yani bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Tabiki negatif. Ama hiç bir belirtim yok. Korkuyorum…
Bende kızımı 7. Gün erken genelik testinde aynı bu şekilde öğrenmiştim hala testi saklarım:) inşallah değerleriniz de güzel güzel artsın ve sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu.Eki Görüntüle 3226992 Eki Görüntüle 3226993 iyi geceler kızlar 27 mart transfer tarihim 7. Günüm sayılır şimdi erken gebelik testi yaptım inşallah doğru çıkmıştır
Günaydın en güzel haftalaraEki Görüntüle 3226992 Eki Görüntüle 3226993 iyi geceler kızlar 27 mart transfer tarihim 7. Günüm sayılır şimdi erken gebelik testi yaptım inşallah doğru çıkmıştır
Çok teşekkürler inşallahBende kızımı 7. Gün erken genelik testinde aynı bu şekilde öğrenmiştim hala testi saklarım:) inşallah değerleriniz de güzel güzel artsın ve sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu.
4 senedir ilk kez ikinci çizgiyi görünce insan gerçekten inanamıyorGünaydın en güzel haftalara
Benim de 27 Mart transferim benim cesaretim yok test yapmaya
Ama sizi tebrik ederim çizgi belirgin moralinizi yüksek tutup şüpheye yer vermeyin inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız
Çift embriyo mu transfer edildi ?