Ben şimdi sizin yazımızla öğrendim bende çok fazla para verdim ilaca hatta daha dün bir kaç kutu ilaca 3700 tl ödedim keşke önceden bilgim olsaydı dedim çok teşekkür ederim paylaştığın içinKızlar merhaba yazılanları okudum tek tek cevap yazamadım herkese çok çok teşekkür ederim Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım. Ben yeni bir bilgi öğrendim sizinle paylaşmak istedim. Bende hala estrofem progestan iğneye lutinus fitile corasprin ve folic asite devam ediyorum.(5+ 6 günlük olduk biz.) İlaçlar evet çok pahalı özel alınınca ama sağlık ocakları estrofemi progestan iğneyi reçete olarak yazıyor ve ciddi anlamda çok uygun fiyata geliyor ben bunu geç öğrendim çok ciddi paralar verdim eczanelere Mesela 1 kutu estrofem 161 tl iken yazılınca 25 tl ye düşüyor. Progestan iğne de tanesi 183 tl geçen gün 4 kutu aldım 120 tl verdim. Yani aramızda yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar yada benim gibi ilacına devam eden arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. Kendine ve bebişlerinize iyi bakın