• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar merhaba yazılanları okudum tek tek cevap yazamadım herkese çok çok teşekkür ederim Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım. Ben yeni bir bilgi öğrendim sizinle paylaşmak istedim. Bende hala estrofem progestan iğneye lutinus fitile corasprin ve folic asite devam ediyorum.(5+ 6 günlük olduk biz.) İlaçlar evet çok pahalı özel alınınca ama sağlık ocakları estrofemi progestan iğneyi reçete olarak yazıyor ve ciddi anlamda çok uygun fiyata geliyor ben bunu geç öğrendim çok ciddi paralar verdim eczanelere Mesela 1 kutu estrofem 161 tl iken yazılınca 25 tl ye düşüyor. Progestan iğne de tanesi 183 tl geçen gün 4 kutu aldım 120 tl verdim. Yani aramızda yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar yada benim gibi ilacına devam eden arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. Kendine ve bebişlerinize iyi bakın ❤️
Ben şimdi sizin yazımızla öğrendim bende çok fazla para verdim ilaca hatta daha dün bir kaç kutu ilaca 3700 tl ödedim keşke önceden bilgim olsaydı dedim çok teşekkür ederim paylaştığın için

Kızlar merhaba yazılanları okudum tek tek cevap yazamadım herkese çok çok teşekkür ederim Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım. Ben yeni bir bilgi öğrendim sizinle paylaşmak istedim. Bende hala estrofem progestan iğneye lutinus fitile corasprin ve folic asite devam ediyorum.(5+ 6 günlük olduk biz.) İlaçlar evet çok pahalı özel alınınca ama sağlık ocakları estrofemi progestan iğneyi reçete olarak yazıyor ve ciddi anlamda çok uygun fiyata geliyor ben bunu geç öğrendim çok ciddi paralar verdim eczanelere Mesela 1 kutu estrofem 161 tl iken yazılınca 25 tl ye düşüyor. Progestan iğne de tanesi 183 tl geçen gün 4 kutu aldım 120 tl verdim. Yani aramızda yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar yada benim gibi ilacına devam eden arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. Kendine ve bebişlerinize iyi bakın ❤️
Denedim canım dediğini 2 hafta önce. Benim prolutex i sigorta ödemiyor ona yapacak birşey olmadı haftada 2 kutu gidiyor 1000 ti sadece o. Bari estrofemi yazdırın dedim doktor 2 kutu yazdı ama eczaneden tek kutu alabildim oda ben günde 4 tane kullanıyorum sistem sabah 1 akşam 1 eren 1 kutu ödedi oda yetmedi tabiki

Denedim canım dediğini 2 hafta önce. Benim prolutex i sigorta ödemiyor ona yapacak birşey olmadı haftada 2 kutu gidiyor 1000 ti sadece o. Bari estrofemi yazdırın dedim doktor 2 kutu yazdı ama eczaneden tek kutu alabildim oda ben günde 4 tane kullanıyorum sistem sabah 1 akşam 1 eren 1 kutu ödedi oda yetmedi tabiki
Neden 2 kutu yazdı acaba ben sağlık ocağında doktora 4 kutu yazdırdım 2 kutu alabildim progestan iğneyi de günde bir defa 2 ampul vurulduğum için 5 kutu yazdırdım 4 kutusunu alabildim

Merhaba kızlar.. yeni katıldım aranıza. 28 yaşındayım 2. Tüp bebek denemesi yaptım 29 martta transferim oldu bugun 4. Günümdeyim. Sizler ne durumdasınız 10 nisanda kan vericem cok heycanlıyım günler geçmiyor

Merhaba kızlar.. yeni katıldım aranıza. 28 yaşındayım 2. Tüp bebek denemesi yaptım 29 martta transferim oldu bugun 4. Günümdeyim. Sizler ne durumdasınız 10 nisanda kan vericem cok heycanlıyım günler geçmiyor
Merhaba🌸 ben de 29 yaşında ikinci transferi oldum şuan pozitif ama beta artışı izleniyor 🙏su gibi akıp geçen zaman bekleme sürecinde bir türlü gecmiyor gerçekten inşallah pozitif sonuç alırsınız

lutinus jel kullananlar arkadaşlar tableti aparatla mı uyguluyosunuz elle mi?

Merhaba ben 30 mart transfer oldum. 8 nisan test günüm 5. Gün embriyosu gerçekten zaman geçmiyor belirtimde yok açıkcası

Benimde 5. Gün embriyosu ama test tarihini doktorum 10 Nisan dedi sana neden 8 dedi acaba
Bizim merkez transferden sonraki 9. Gün test istiyo. Şişli memorialde tedavi gördüm. Herkesten öyle istiyor sizin ki 12. Gün istiyor demek

Neden 2 kutu yazdı acaba ben sağlık ocağında doktora 4 kutu yazdırdım 2 kutu alabildim progestan iğneyi de günde bir defa 2 ampul vurulduğum için 5 kutu yazdırdım 4 kutusunu alabildim
Vallahi bilmiyorum doktorda çok bilmiyordu ben istedim diye yazdı bu cumartesi kalp atışı muayenesi var o doktorumdan istiycem tekrar yazmasını

Merhaba Kızlar. Ben 3 günden bir proluton depot iğne oluyorum kalçamdan. Bu gün artık 5ci iğne oldu. İğne bitince nefesim daraldı. Sanki göğsüme bir şey oturmuş gibi göğsüm yandı. Daha öncekilerde hiç bir şey olmamışdı. Neden böyle oldu? Aranızda böyle olan varmı? Doktorumla konuşacam diğer iğneye kadar randevum var zaten
Canım bilgim yok malesef prespektüsü ne bak istersen yan etki yapmış olabilir

Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ Güzel haberler almak nasip olsun 😍

İnşallah böyle güzel devam eder kuzum. Dün 21.gündü ölçülememiş 15.000 üstünde çıkmış şükür sağ salim kalp atışınıda duyumda cumartesi Rabbimin izniyle 🤲🤲
Tebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz galiba. Ben 13 mart 5. gün embryosu transfer olmuştum. 13. Gün 735, 16.gün 2200 çıktı. 4 nisan kese için çağırdı. Kalp atışı da duyula bilirmi? Sen kaçıncı günde gördün keseyi?

Back