2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet canım ya baktım varmış öksürük nöbeti, nefes darlığı gibi yan etkileri. İğne yavaş yavaş enjekte edilmeliymi. Herhalde hemşire çabuk vurdu bu gün.
Doktora gitmeyi bekleme kuzum istersen yarın ara sor için rahat eder hem

6+1 olmadan zor Benim 10 Mart transfer 6 Nisan a çağırdılar umarım kalp atışı görünür

3 kez doğal yolla hamile kalıp kalp durması sonucu bazı tahliller yaptırdım. Genetik testinde 1. ve 13. Kromozomlarımda translokasyon olduğunu öğrendim, aynı zamanda Mthfr C67T genimin homozigot olduğunu öğrendim. Tüp bebek tedavisi sonucu şükür sağlıklı emriyo bulundu ve transfer oldum. Şimdi aklıma takılan pıhtılaşma ile ilgili durum, doktorum iğne ya da ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi, ancak içim rahat değil işimi ihtimale bırakmak istemiyorum bu kadar zor süreçten geçtikten sonra tekrar kayıp yaşamak istemiyorum. Benim gibi aynı geni homozigot olan var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Yardımlarınızı bekliyorum

Benim faktör 5 heterozigot. İlk gebeliğimde transfer gününden doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. Aynı zamanda gebeliğin 16. Haftasında bebeğe giden damarlarda daralma göründüğü için (çentik) deniyor kadın doğum doktorum perşnatologa yönlendirdi. Perinatolog 32. Haftaya kadar iğne yanına ecopirin 100 mg ekledi.
Şimdi 2. Transferimi yaptırdım. Yine kan sulandırıcı iğneye başladık transfer günü.
Tavsiyem 14. Hafta itibariyle bir perinatologla görüşmeniz imkan varsa şimdiden de görüşebilirsiniz.

Banada tüp bebek doktorum aslında gerek yok dedi iğneye ama ben çok ısrarcı oldum. Bu şekilde olup kullanmayıp sağlıkla doğum yapan çok insan var bizede faydası oldu mu bilinmez ama psikolojik rahatlıktı benim açımdan

Teşekkür ederim. 10 Mart benimde transfer. 10.gün 318 , 12.gün 1387 21.gün 15.000 üstünde çıktı o günde keseyi gördük. Sizin 4 nişanda kalp atışı duyulabilir büyük ihtimalle. Ben cuma günü gördüm keseyi 21.gün 5+3 dü , cumartesi kalp atışı için çağırdı 8 nisanda 6+4 olucaz

N Nermin 0301 Ben de 13 martta transfer oldum. Benim doktorum 8 Nisan da çağırdı. Günler geçmiyor. Kendimi işe güce vuruyorum.
Bu arada ben de hiç belirti bir şey kalmadı. Arada nadiren adet ağrısı geliyor, gidiyor. O zamanlarda biraz tedirgin oluyorum. Sonrasında normal hayat devam ediyor. Sen de bir farklılık var mı? Nasıl hissediyorsun?

Ben sadece iğne kullanmayı düşünüyorum umarım yeterli olur, benim homozigot olan genim için pek önem vermiyorlar sadece folik asit yeterli diyorlar ben bir kaybı daha kaldıramam, ben henüz iğne de kullanmaya başlamadım ancak beta HCG kan değerleri düzenli artış olursa başlarız dedi o da ben ısrar ettiğim için, doğru mu yapıyorum ne dersiniz?

İnanın bu konuda yorum yapabilecek bilgim donanımım yok en iyisini doktorlarımız bilir ama içinizin rahat etmesi açısından kadın doğumcunuza tedirginliğinizden bahsedin, Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende kullanıyorum aparat hijyen açısından riskli mi diye sürekli düşünüyorum ama aparatı kullanıyorum yıkıyorum her seferinde
Bende kullandıktan sonra yıkıyorum bir dahaki kullanımdan hemen önce yine yıkıyorum. İnşallah enfeksiyon oluşmaz hiçbirimizde. Pozitif sonuçları alırsak 10. Haftaya kadar yine devam edeceğiz

Bende kullandıktan sonra yıkıyorum bir dahaki kullanımdan hemen önce yine yıkıyorum. İnşallah enfeksiyon oluşmaz hiçbirimizde. Pozitif sonuçları alırsak 10. Haftaya kadar yine devam edeceğiz
İnşallah. Siz ne zaman test yapacaksınız kaçıncı gün bugun

İnşallah sanırım bir hemotoji uzmanına görünmem lazım umarım geç kalmamışımdır

İnşallah sanırım bir hemotoji uzmanına görünmem lazım umarım geç kalmamışımdır
Yok yok hiç öyle düşünmeyin geç kalmadınız bence. Hematolog gerek yok der diye düşünüyorum ama siz yinede hematolog+perinatologla görüşün nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…