Yükselme devam ediyormu30 Mart ta 10. Gün 44 ile öğrendim
Doktora gitmeyi bekleme kuzum istersen yarın ara sor için rahat eder hemEvet canım ya baktım varmış öksürük nöbeti, nefes darlığı gibi yan etkileri. İğne yavaş yavaş enjekte edilmeliymi. Herhalde hemşire çabuk vurdu bu gün.
Ben elle çok zorlanıyorum ya yeterşnce ittiremiyormuşum gibi geliyor. Aparatıyla uyguluyorum ama aparatı uyguladıktan sonra ve uygulamadan önce yıkıyorumElle koyuyorum canım
Hemşire elle uygula dedi, aparat hijyenik olmaz dedilutinus jel kullananlar arkadaşlar tableti aparatla mı uyguluyosunuz elle mi?
6+1 olmadan zorTebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz galiba. Ben 13 mart 5. gün embryosu transfer olmuştum. 13. Gün 735, 16.gün 2200 çıktı. 4 nisan kese için çağırdı. Kalp atışı da duyula bilirmi? Sen kaçıncı günde gördün keseyi?
Benim faktör 5 heterozigot. İlk gebeliğimde transfer gününden doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. Aynı zamanda gebeliğin 16. Haftasında bebeğe giden damarlarda daralma göründüğü için (çentik) deniyor kadın doğum doktorum perşnatologa yönlendirdi. Perinatolog 32. Haftaya kadar iğne yanına ecopirin 100 mg ekledi.3 kez doğal yolla hamile kalıp kalp durması sonucu bazı tahliller yaptırdım. Genetik testinde 1. ve 13. Kromozomlarımda translokasyon olduğunu öğrendim, aynı zamanda Mthfr C67T genimin homozigot olduğunu öğrendim. Tüp bebek tedavisi sonucu şükür sağlıklı emriyo bulundu ve transfer oldum. Şimdi aklıma takılan pıhtılaşma ile ilgili durum, doktorum iğne ya da ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi, ancak içim rahat değil işimi ihtimale bırakmak istemiyorum bu kadar zor süreçten geçtikten sonra tekrar kayıp yaşamak istemiyorum. Benim gibi aynı geni homozigot olan var mı ? Doktorunuz ne önerdi ? Yardımlarınızı bekliyorum
Banada tüp bebek doktorum aslında gerek yok dedi iğneye ama ben çok ısrarcı oldum. Bu şekilde olup kullanmayıp sağlıkla doğum yapan çok insan var bizede faydası oldu mu bilinmez ama psikolojik rahatlıktı benim açımdanBenim faktör 5 heterozigot. İlk gebeliğimde transfer gününden doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım. Aynı zamanda gebeliğin 16. Haftasında bebeğe giden damarlarda daralma göründüğü için (çentik) deniyor kadın doğum doktorum perşnatologa yönlendirdi. Perinatolog 32. Haftaya kadar iğne yanına ecopirin 100 mg ekledi.
Şimdi 2. Transferimi yaptırdım. Yine kan sulandırıcı iğneye başladık transfer günü.
Tavsiyem 14. Hafta itibariyle bir perinatologla görüşmeniz imkan varsa şimdiden de görüşebilirsiniz.
Teşekkür ederim. 10 Mart benimde transfer. 10.gün 318 , 12.gün 1387 21.gün 15.000 üstünde çıktı o günde keseyi gördük. Sizin 4 nişanda kalp atışı duyulabilir büyük ihtimalle. Ben cuma günü gördüm keseyi 21.gün 5+3 dü , cumartesi kalp atışı için çağırdı 8 nisanda 6+4 olucazTebrik ederim canım seninle aynı gidiyoruz galiba. Ben 13 mart 5. gün embryosu transfer olmuştum. 13. Gün 735, 16.gün 2200 çıktı. 4 nisan kese için çağırdı. Kalp atışı da duyula bilirmi? Sen kaçıncı günde gördün keseyi?
Bende kullanıyorum aparat hijyen açısından riskli mi diye sürekli düşünüyorum ama aparatı kullanıyorum yıkıyorum her seferindelutinus jel kullananlar arkadaşlar tableti aparatla mı uyguluyosunuz elle mi?
İnanın bu konuda yorum yapabilecek bilgim donanımım yok en iyisini doktorlarımız bilir ama içinizin rahat etmesi açısından kadın doğumcunuza tedirginliğinizden bahsedin, Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen sadece iğne kullanmayı düşünüyorum umarım yeterli olur, benim homozigot olan genim için pek önem vermiyorlar sadece folik asit yeterli diyorlar ben bir kaybı daha kaldıramam, ben henüz iğne de kullanmaya başlamadım ancak beta HCG kan değerleri düzenli artış olursa başlarız dedi o da ben ısrar ettiğim için, doğru mu yapıyorum ne dersiniz?
Bende kullandıktan sonra yıkıyorum bir dahaki kullanımdan hemen önce yine yıkıyorum. İnşallah enfeksiyon oluşmaz hiçbirimizde. Pozitif sonuçları alırsak 10. Haftaya kadar yine devam edeceğizBende kullanıyorum aparat hijyen açısından riskli mi diye sürekli düşünüyorum ama aparatı kullanıyorum yıkıyorum her seferinde
İnşallah. Siz ne zaman test yapacaksınız kaçıncı gün bugunBende kullandıktan sonra yıkıyorum bir dahaki kullanımdan hemen önce yine yıkıyorum. İnşallah enfeksiyon oluşmaz hiçbirimizde. Pozitif sonuçları alırsak 10. Haftaya kadar yine devam edeceğiz
Aynen banada öyle dediHemşire elle uygula dedi, aparat hijyenik olmaz dedi
İnşallah sanırım bir hemotoji uzmanına görünmem lazım umarım geç kalmamışımdırİnanın bu konuda yorum yapabilecek bilgim donanımım yok en iyisini doktorlarımız bilir ama içinizin rahat etmesi açısından kadın doğumcunuza tedirginliğinizden bahsedin, Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Transfer gününü saymıyorum. 4. Gün bugün. 8 nisan test günüm ama dayanabilecek miyim bilmiyorum:) sizin?İnşallah. Siz ne zaman test yapacaksınız kaçıncı gün bugun
Yok yok hiç öyle düşünmeyin geç kalmadınız bence. Hematolog gerek yok der diye düşünüyorum ama siz yinede hematolog+perinatologla görüşün nacizaneİnşallah sanırım bir hemotoji uzmanına görünmem lazım umarım geç kalmamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?