2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bana hc brsey demediler bende dun sicak br dus aldim
Kuzum sıcak almasaydın keşke.Ben normalde kaynara yakın suyla yıkanırım valla ılık suyla nasıl duş alcam diye düşünüyorum.Üzülme hemen eminim bu şekilde duş alıp pozitif gören çok kişi vardır kuzum benim

Ilkin de de dusla ilgli brsy demediler ertesi gun yikanalrsn dediler sadece bende kaynar suyla yikanirim etkisi vrmiymis acaba tuh moralim bozuldu

Ilkin de de dusla ilgli brsy demediler ertesi gun yikanalrsn dediler sadece bende kaynar suyla yikanirim etkisi vrmiymis acaba

Ilkin de de dusla ilgli brsy demediler ertesi gun yikanalrsn dediler sadece bende kaynar suyla yikanirim etkisi vrmiymis acaba tuh moralim bozuldu
Dur dur morelini bozma hemen kuzum.Tüp bebekde etkisi var mı bilmiyorum açıkcası ama sıcak su genel olarak çok önermiyorlar vücut için ama ben bildiğin kaynar suyla yıkanıyorum.İnan hepsi bahane bunların

Kizlar size igne verildimi verildiyse ne oluyor tam olarak ? Bana sadece estrofem ve progestan fitil verildi ve devamli folik asit ve d vitamini

Aman yok ya uzulmicem napalim nasibim varsa bende kalir yoksa ne yapsam olmaz hastanede de brsey demediler demek ki onemli degil

Kizlar size igne verildimi verildiyse ne oluyor tam olarak ? Bana sadece estrofem ve progestan fitil verildi ve devamli folik asit ve d vitamini
Bana fitil estrofem prolutex iğne ve 3 günde 1 progestan iğne verdiler canım.Hepsi progesteron içeriyor rahim kalınlığını korusun diye sanırım.

Ben uzulmeyi ilk dusugumle birlkte doldurdun aylarca aglamisimdir belki sonra kalbimi mutmain ettim rabbimin verdgine de vermedigine sukrum var herzaman
Öyle kuzum benim.Zor sınavlar bunlar Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de var bir hayır.Ben de ilk trasnferde çok üzülmüştüm.Bu kez durumun keyfini çıkarıyorum o kadar.Ben ne yaparsam yapayım olacaksa yine olacak olmayacaksa yine olmayacak .Ama yine de pozitif düşünelim Hala kararlımısın test yapmaya

Hemde nasil ama imtihanimizdn rabbim gecmeyi nasip etsin bizlere ama bizimde minik minij saglikli sihhaatli eli ayagi duzgun salih saliha evlatlrimiz olmasnmi evet esime onu diyorum az once 6. Gunden baslicam her sabah 10. Gune kdr yapicam diyorm 10.sa kesin sonuc

Anladim kizlar ben ozelde oldum ama iste verilen ilaclar bunlar hayirlisi herseyin

Yarin donuyoruz insallah evimize yurt disindayiz insallah yolculuk iyi gecer Allahin izniyle

Ay sonuçlarını at bize 8.günden başla bari ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…