2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı. E2 ve Progesteron baktı doktorum. Endometrium 10 mm dedi. 2 tane ngs li embriyom var birini verecekler 10 martta. Estrofem ve coraspin kullanıyordum onlara devam dedi doktorum ek olarak 5 gün prednol,transfere kadar prolutex sabah akşam verdi.

Hayırlı olsun canım benim güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallah

Benim doktorum E2 Lh ve progesterona baktı kuzum transfer öncesi
E2 ve lh transferi etkiliyor mu adetliyken lh 47 çıktı normalde bu kadar yüksek değil ilaçlardan sonra oldu sanırım E2 de yüksek doktorum yüksek olması sorun olmaz diyor peki neden isteniyor tahlilleri kafam karıştı

Canım transferin ne zaman ve endometrium kaç olunca transfer olacaksınız denildi

Canım benim E2 153 çıktı Doktorum problem yok dedi sende kafana takma

E EsrSvm canım sen dondurulmuş transfer oldun sürecin nasıl oldu benimki de artık dondurulmuş olacak
Kuzum adetin 2. Günü 2*1 estrofeme başladım.10.gün tekrar çağırdı estrofem 3*1 oldu.15. gün yine gittim estrofeme ek 3*1 progestan fitil günde 1 de prolutex iğneye başladım.transferden 1 gün önce E2 lh ve progesteron a bakıldı Progesteron 21.2 çıktı bu yüzden prolutex iğne 2*1 bir oldu.Adetin 20. Günüde transfer oldum.Bütün bu ilaçlara ek transferden sonra kalçadan progesteron 50mg iğne oldum 3 günde 1 de iğne olcam.Allah nasip eder pozitif olursa 12.haftaya kadar bu şekilde.Transferden 12 gün sonrada test fünğm nasip olursa

Lh benşm 14 progestan 21.2 canım doktor hepsinde problem yok dedi ama progestan için iğneyi arttırdı.Sen bunları kafana takma sonuçta etkileyecek olsa yapmaz muhakkak

Benim progestronum yüksek çıktı diye iptal oldu Yükselsin diye de ilaç veriyorlar anlamadım

Carsamba nasilsam sanki oyleyim herhangi br degisiklim belirti birsey yok galiba yine olmadi sende var mi bir kiprasmalar br hareketlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…