Hadi bakalımOrtasi 7.gun ol tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımOrtasi 7.gun ol tamam
Sen yapmamakta kararlimisinHadi bakalım
Evet kuzum Ben direkt 14 Mart a odaklandım .Pozitif çıkarsa tıp bayramı niyetine çiçek göndericem doktorumaSen yapmamakta kararlimisin
Bende pozitif gorursem baklava yaptircam 14 marttaEvet kuzum Ben direkt 14 Mart a odaklandım .Pozitif çıkarsa tıp bayramı niyetine çiçek göndericem doktoruma
Hadi bakalım Ay nasip olsun inşallah AllahımBende pozitif gorursem baklava yaptircam 14 martta
Hayırlı olsun canım benim güzel sonuçlar almak nasip olsun inşallahKızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı. E2 ve Progesteron baktı doktorum. Endometrium 10 mm dedi. 2 tane ngs li embriyom var birini verecekler 10 martta. Estrofem ve coraspin kullanıyordum onlara devam dedi doktorum ek olarak 5 gün prednol,transfere kadar prolutex sabah akşam verdi.
E2 ve lh transferi etkiliyor mu adetliyken lh 47 çıktı normalde bu kadar yüksek değil ilaçlardan sonra oldu sanırım E2 de yüksek doktorum yüksek olması sorun olmaz diyor peki neden isteniyor tahlilleri kafam karıştıBenim doktorum E2 Lh ve progesterona baktı kuzum transfer öncesi
Canım transferin ne zaman ve endometrium kaç olunca transfer olacaksınız denildiKızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı. E2 ve Progesteron baktı doktorum. Endometrium 10 mm dedi. 2 tane ngs li embriyom var birini verecekler 10 martta. Estrofem ve coraspin kullanıyordum onlara devam dedi doktorum ek olarak 5 gün prednol,transfere kadar prolutex sabah akşam verdi.
Canım benim E2 153 çıktı Doktorum problem yok dedi sende kafana takmaE2 ve lh transferi etkiliyor mu adetliyken lh 47 çıktı normalde bu kadar yüksek değil ilaçlardan sonra oldu sanırım E2 de yüksek doktorum yüksek olması sorun olmaz diyor peki neden isteniyor tahlilleri kafam karıştı
Kuzum adetin 2. Günü 2*1 estrofeme başladım.10.gün tekrar çağırdı estrofem 3*1 oldu.15. gün yine gittim estrofeme ek 3*1 progestan fitil günde 1 de prolutex iğneye başladım.transferden 1 gün önce E2 lh ve progesteron a bakıldı Progesteron 21.2 çıktı bu yüzden prolutex iğne 2*1 bir oldu.Adetin 20. Günüde transfer oldum.Bütün bu ilaçlara ek transferden sonra kalçadan progesteron 50mg iğne oldum 3 günde 1 de iğne olcam.Allah nasip eder pozitif olursa 12.haftaya kadar bu şekilde.Transferden 12 gün sonrada test fünğm nasip olursa
Lh benşm 14 progestan 21.2 canım doktor hepsinde problem yok dedi ama progestan için iğneyi arttırdı.Sen bunları kafana takma sonuçta etkileyecek olsa yapmaz muhakkakE2 ve lh transferi etkiliyor mu adetliyken lh 47 çıktı normalde bu kadar yüksek değil ilaçlardan sonra oldu sanırım E2 de yüksek doktorum yüksek olması sorun olmaz diyor peki neden isteniyor tahlilleri kafam karıştı
Yanlış emoji kullanmışımCanım benim E2 153 çıktı Doktorum problem yok dedi sende kafana takma
Benim progestronum yüksek çıktı diye iptal oldu Yükselsin diye de ilaç veriyorlar anlamadımKuzum adetin 2. Günü 2*1 estrofeme başladım.10.gün tekrar çağırdı estrofem 3*1 oldu.15. gün yine gittim estrofeme ek 3*1 progestan fitil günde 1 de prolutex iğneye başladım.transferden 1 gün önce E2 lh ve progesteron a bakıldı Progesteron 21.2 çıktı bu yüzden prolutex iğne 2*1 bir oldu.Adetin 20. Günüde transfer oldum.Bütün bu ilaçlara ek transferden sonra kalçadan progesteron 50mg iğne oldum 3 günde 1 de iğne olcam.Allah nasip eder pozitif olursa 12.haftaya kadar bu şekilde.Transferden 12 gün sonrada test fünğm nasip olursa
Ne yüksek ne de düşük olması lazım canımBenim progestronum yüksek çıktı diye iptal oldu Yükselsin diye de ilaç veriyorlar anlamadım
Bnm progestron 75 cikti ama ilaclardan merak etme sorun yok dediler transferim yapildi vardir bildikleriBenim progestronum yüksek çıktı diye iptal oldu Yükselsin diye de ilaç veriyorlar anlamadım
Günaydın canım Nasılsın var mı bir değişiklikGunaydin bayanlarrr