• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

doktorlar bu konuda ıkıye ayrılıyor,
benımde mthfr 1298c Homozigot- faktör V: heterezigot.. bir doktor folık asıt yeterlı olur demıstı,
baska doktor da kesınlıkle gebelık oncesı folık asıt sonrasında ıgne kullanman lazım dedi..
pıhtılaşman var dedı..
O zamn en garanti sulandici kullanmak ama doktorumuz gerek yok diyorsa ve igneyi yazmıyorsa o da sıkıntı ya Allahım ne zor işler

Haklısın kuzum leke görünce insan panik oluyor ama kanama olmadığı sürece korkma dediler bana sen tabi ki doktoruna sor için rahatlasın canım benim ❤️
Aynen rahimde beklemiş eski kandır dedi fitille gelmiştir dedi doktorum, kana dönmediği sürece problem yok dedi kanama olursa haber et dedi

Selam kızlar 29 martta transfer oldum progestan estrofem kullanıyorum bel ağrısı ağız kuruluğu var sizde ne gibi belirtiler oldu tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevirinim öksürme hapsurma deseler de grip oldum transferden sonra sizce tutunmaya engel mi beni Bi aydinlatin

Selam kızlar 29 martta transfer oldum progestan estrofem kullanıyorum bel ağrısı ağız kuruluğu var sizde ne gibi belirtiler oldu tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevirinim öksürme hapsurma deseler de grip oldum transferden sonra sizce tutunmaya engel mi beni Bi aydinlatin
Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ Grip için portakal ve kivi tüket ben öyle atlattım tam olmak üzereyken transfer döneminde de olur gibi oldum yine portakal ve kivi ertesi gün bir şeyim yok ☺️ Ben de sadece adet öncesi olan belirtiler var su kuzum ekstra hiç birşey yaşamadım ☺️

Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ Grip için portakal ve kivi tüket ben öyle atlattım tam olmak üzereyken transfer döneminde de olur gibi oldum yine portakal ve kivi ertesi gün bir şeyim yok ☺️ Ben de sadece adet öncesi olan belirtiler var su kuzum ekstra hiç birşey yaşamadım ☺️
Saol kuzuu

Back