• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Selam kızlar 29 martta transfer oldum progestan estrofem kullanıyorum bel ağrısı ağız kuruluğu var sizde ne gibi belirtiler oldu tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevirinim öksürme hapsurma deseler de grip oldum transferden sonra sizce tutunmaya engel mi beni Bi aydinlatin
Canım hiç öyle düşünme transfer zamanı hasta oldum aşırı hapsurdum öksürük tutuyordu bende diyordum ama tutunmaya engel olurmi pişman oluyordum resmen hapsurdukca ama alakası yokmuş tuttu çok şükür sağlıklı embiriyo her şekilde tutunuyor bunlar ufak tefek şeyler bebeğin tutunma sona zararı yok korkma hiç. Benimde bel ağrım çok oluyordu bacağıma kadar vuruyordu adet sancısı çekiyordum göğüs agris birde

Ay kızlar bu progestan iğne olarak kullananlar durumlarınız nasıl ay dün gece oldum iğne yatamadın sabaha kadar ağrıdan şimdide aynı dönemiyorum oturamıyorum evde duvarları tuta tuta yürüyorum belimin başından popomun altına kadar ağrıyor bu nasıl bişeymiş kız 😂
Ben 7 haftadır oluyorum arkadaşım. İlk günler evet öyle oluyor ama sanırım sonradan alışıyor popomuz 😂 sana tavsiyem asla iğne yerini ovalama yapılınca sadece kuvvetli bastır. Çok ağrın olursa soğuk kompres yap. İğne yağlı olduğu için yaptırmadan avucunun içinde ısıt ve yavaş yapılması gerektiğini söyle hemşireye baya ağrın geçecek ❤️

Canım hiç öyle düşünme transfer zamanı hasta oldum aşırı hapsurdum öksürük tutuyordu bende diyordum ama tutunmaya engel olurmi pişman oluyordum resmen hapsurdukca ama alakası yokmuş tuttu çok şükür sağlıklı embiriyo her şekilde tutunuyor bunlar ufak tefek şeyler bebeğin tutunma sona zararı yok korkma hiç. Benimde bel ağrım çok oluyordu bacağıma kadar vuruyordu adet sancısı çekiyordum göğüs agris birde
Çok saol bebeğim şimdide kaşık ağrım başladı inşallah tutunuyordur daha 3 gün stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmeden gecemiyorum

Senin tuttu mu ne zaman yaptirdin canimm

Günaydın Kızlar ❤️ Hayırlı ,uğurlu ve bereketi bir gün olsun inşallah 🤲🏻❤️ Cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun ❤️😍 Ay sonu yoğunluğu ama Cuma günü son iş günü mutlusuyuz bugün ☺️ Bugün güzel haberler alacak olanlar var mı ? ☺️
2 Mart transfer gününden beri gruptayım okuyorum genelde bir dış gebelik yaşadım ardından 1,5 yıl sonra tüplerimde sorun olduğu rahim filmi ile ortaya çıkınca tüp bebeğe başvurduk pcosum var gayet güzel yumurta toplandı dondurulmuş olarak 5.gün blastokist 2 embriyo transferi yapıldı çok şükür hamileyim ve şuan ikizlerimiz geliyor 6+4 günlük E EsrSvm ile galiba aynı ilerliyoruz 🥹 Her zaman allaha sığındım şükür ettim vermediği için de vardır bir bildiği dedim stres yapmadım desem yalan olur mümkün olduğunca uzaklaştım dün ilk defa kalp atışı ve keselerini gördüm hala inanamıyorum allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

Ben 10.gün kanda gebelik bastırdığımda sağlık ocağı diğer tüm testlerinde istemişti. Bugün doktor tekrar istedi hepsini kanda gebelikte ekledi. Toxoplazma, cmv, rubella falanda eklemiş şükür onlarda temiz çıktı. Betahcg ölçülecek en yüksek değer çıkmış.

Back