• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Allah razı olsun canım benim öyle yapicam bı kaç güne toparlanırim inşallah ☺️🙏
Canimmm önemli birsey değildir hemencecik geçer uzamaz inşallah ne kaşar stres yapmiyorumbdesende kendi içinde süreç öyle zorrr kii ister istemez oluyor insan. Yine buradaki kadınların iyi vücudu var taşıyoruz o kadar ilacı iğneyi stresi yorgunluğu üzüntüyü sevinciii bir yerden patlak veriyor demekkiii. Ah eşlerde birde birini yasayabilse hep yükler bizde :(

Kızlar artışlar için yorumlarınızı bekliyorum. Kese için pazartesi çağardı. Belki cumartesi olur dedim ama olmadı.
Bir de herkesin bildiği gibi hep aynı laboratuvar ve saat önemliymiş.
Pazartesi daha net görünür canım iyi olmuş Pazartesi olması ☺️ Artışlarına gayet güzel 😍

Kızlar 20 martta 3. gun embriyosu transfer edildi orta kalite tek embriyo transferin 9 - 10 ve 11. Gunu (bugun) idrar testi yaptim 3ude tamamen negatif hayalet cizgi bile yok 🤷‍♀ tutsa silikte olsa bisey belirirdi sanirim yine olmadi 🤷‍♀️ Rabbim hayirlisini versin hepimize 3. Transferi ertelicem 3 4 ay en azindan ilaclarin etkisi gitsin tamamen😊

Kızlar merhaba bugün trombofili 6li test sonucumu aldım pıhtılaşma varmi diye baktırdım araştırma hastanesinde ve ordaki doktora gösterdim sorun yok sonuçlarında sadece heterozigot çıkmış düzenli folik asit iç başka sorun yok dedi ama bir arkadaşıma gösterdim sonucu onunda böyleymiş ama doktoru pıhtılaşma var demiş ona kafam cok karıştı yardımınıza ihtiyacım var Eki Görüntüle 3225672
doktorlar bu konuda ıkıye ayrılıyor,
benımde mthfr 1298c Homozigot- faktör V: heterezigot.. bir doktor folık asıt yeterlı olur demıstı,
baska doktor da kesınlıkle gebelık oncesı folık asıt sonrasında ıgne kullanman lazım dedi..
pıhtılaşman var dedı..

Kızlar artışlar için yorumlarınızı bekliyorum. Kese için pazartesi çağardı. Belki cumartesi olur dedim ama olmadı.
Bir de herkesin bildiği gibi hep aynı laboratuvar ve saat önemliymiş.
saat ve yapılan yer cok onemli,
sizin hepsı farklı yerlerden ve saatlerde

canım teşekkür ederim, umarım öyle olur. 2 katının altına bi tık düşünce moralim bozulmadı değil
Genel olarak artış olmasına önem veriyorlar kuzum inşallah keseyi göreceğiz daha sonra da kalp atışını duyacağız ❤️

Kızlar 20 martta 3. gun embriyosu transfer edildi orta kalite tek embriyo transferin 9 - 10 ve 11. Gunu (bugun) idrar testi yaptim 3ude tamamen negatif hayalet cizgi bile yok 🤷‍♀ tutsa silikte olsa bisey belirirdi sanirim yine olmadi 🤷‍♀️ Rabbim hayirlisini versin hepimize 3. Transferi ertelicem 3 4 ay en azindan ilaclarin etkisi gitsin tamamen😊
Kuzum 3. Gün embryosu için erken olabilir kan testin ne zaman bilmiyorum ama beklemekte fayda var kuzum ❤️

Günaydın Kızlar ❤️ Hayırlı ,uğurlu ve bereketi bir gün olsun inşallah 🤲🏻❤️ Cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun ❤️😍 Ay sonu yoğunluğu ama Cuma günü son iş günü mutlusuyuz bugün ☺️ Bugün güzel haberler alacak olanlar var mı ? ☺️
Günaydın canım ❤️ amin inşallah 🤲🤲 akşam 8 de kese görmeye gidicez acayip heyecanlıyım 🥰🤲🤲

Genel olarak artış olmasına önem veriyorlar kuzum inşallah keseyi göreceğiz daha sonra da kalp atışını duyacağız ❤️

kuzum inşaallah tek dileğim sağlıklı olmaları bebişlerimizin. inşaallah kese ve kalp atışını görürüm haftaya

Günaydın Kızlar ❤️ Hayırlı ,uğurlu ve bereketi bir gün olsun inşallah 🤲🏻❤️ Cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun ❤️😍 Ay sonu yoğunluğu ama Cuma günü son iş günü mutlusuyuz bugün ☺️ Bugün güzel haberler alacak olanlar var mı ? ☺️
Hayırlı cumalar inşallah canım. Nisan ayı uğurlu gelsin inşallah ben bu gün keseyi görmeye gittim.sen ne zaman gideceksin

Saat 3 gibi keseyi görmeye gideceğim. İnşaallah her şey yolundadır 😍

Back