İnşallah canım benim Ya sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorum Güzel haberler bekliyoruz canım benimSaat 3 gibi keseyi görmeye gideceğim. İnşaallah her şey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim Ya sizin adınıza bende çok heyecanlanıyorum Güzel haberler bekliyoruz canım benimSaat 3 gibi keseyi görmeye gideceğim. İnşaallah her şey yolundadır
Gunaydin canm hayirlisinolsun daha net degil kan testinde belli olur hersey rabbm gonlundekini hayilisiyla versin❤Kızlar 20 martta 3. gun embriyosu transfer edildi orta kalite tek embriyo transferin 9 - 10 ve 11. Gunu (bugun) idrar testi yaptim 3ude tamamen negatif hayalet cizgi bile yok ♀ tutsa silikte olsa bisey belirirdi sanirim yine olmadi Rabbim hayirlisini versin hepimize 3. Transferi ertelicem 3 4 ay en azindan ilaclarin etkisi gitsin tamamen
Oyyy çok güzel Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin.kaç emriyo transfer yapılmıştı.Ben keseyi gördüm ,kalp atışını da dün duyduk kuzum çok şükür 6+6 haftalığız şuan
Çok teşekkür ederim canim herkes onu önerdi dediğin gibi bugün tekrar çağırdı sağlık ocağı umarım normal çıkar rahatlatın birazcanim tansiyon aletini "omron" marka öneririm, eğer almadıysan bu markayı al. sonuçlar genelde doğru oluyor. babamın da böyle ani dalgalanan tansiyonu var oradan biliyorum.
Canım kesinlikle çok haklısın ben kendimi bildim bileli asla tansiyonum oynanamamistir canlı kürtaj yaşadım o kadar ağrı ona rağmen o acilarda bile 11 çıkıyordu şuan bunun böyle çıkması çok garip geliyor banada ailemede ama tabiki şuda var heycanlaniyor insan heleki şimdi bana biraz sınırda dedikleri için o tansiyon aletini taktıkları an bende bir çarpıntı heyecan başlıyor anlatamam Umarım geçer tez vakitteCanimmm önemli birsey değildir hemencecik geçer uzamaz inşallah ne kaşar stres yapmiyorumbdesende kendi içinde süreç öyle zorrr kii ister istemez oluyor insan. Yine buradaki kadınların iyi vücudu var taşıyoruz o kadar ilacı iğneyi stresi yorgunluğu üzüntüyü sevinciii bir yerden patlak veriyor demekkiii. Ah eşlerde birde birini yasayabilse hep yükler bizde
Amin canım benim inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah 5. Gün embryosu 2 adet transfer edilmişti canım ama tek tuttuOyyy çok güzel Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin.kaç emriyo transfer yapılmıştı.
Canım sen ayın kaçında transfer olmuştun?Amin canım benim inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah 5. Gün embryosu 2 adet transfer edilmişti canım ama tek tuttu
2 Mart kuzumCanım sen ayın kaçında transfer olmuştun?
Amin canım inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvettt Çook güzel haberlerini bekliyorum canım
Kaç hafta olduğunu doktor mu söyledi neye göre hesaplıyorsunuz2 Mart kuzum
Benim son adet ve transfer tarihine göre aynı çıkıyor canım doktorum da teyit etti.Kalp atışı için gittiğimizde bebeğe ölçüm yaptı orada da haftaya uyumlu çıktı Goggle da tüp Bebek gebelik hesaplama yaz orada hem transfer tarihine göre hem son adet tarihine göre bak.Eğer farklı çıkarsa transfer tarihini baz al doktora gittiğin de onlarda söylüyorlar ona göre yanlışlık varsa düzeltirsin kullandığın uygulamalarıKaç hafta olduğunu doktor mu söyledi neye göre hesaplıyorsunuz
Canım ya yoğunluktan yazamadım de benden bikç kere çok az miktarda kahve akıntı geldi bugün de toprağımsı ince parçalar geldi çok az ama, bu normal mi rahimde bebek genişlediği için olabilir mi sen yaşadın mı hiçBenim son adet ve transfer tarihine göre aynı çıkıyor canım doktorum da teyit etti.Kalp atışı için gittiğimizde bebeğe ölçüm yaptı orada da haftaya uyumlu çıktı Goggle da tüp Bebek gebelik hesaplama yaz orada hem transfer tarihine göre hem son adet tarihine göre bak.Eğer farklı çıkarsa transfer tarihini baz al doktora gittiğin de onlarda söylüyorlar ona göre yanlışlık varsa düzeltirsin kullandığın uygulamaları
Kuzum ben en son 17. Gün kahverengi lekelenme yaşamıştım bir daha gelmedi kuzum. Sen progesteron kullanıyorsun dimi kuzum ? Kahverengi lekelenmeden korkma dedi bana doktorum ama yine de haberimiz olsun demişti .Sen de bir sor canım benim İğne verirler eğer kullanmıyorsan.Bir de çok ayakta duruyorsa işin gereği ya da yoruluyorsan ondan gelebilir benim 17. Gün gelen yorulduğum için geldi diye düşünüyorumCanım ya yoğunluktan yazamadım de benden bikç kere çok az miktarda kahve akıntı geldi bugün de toprağımsı ince parçalar geldi çok az ama, bu normal mi rahimde bebek genişlediği için olabilir mi sen yaşadın mı hiç
Günde 3 kere fitil kullanıyorum, hafta da bir tane de iğnem var. Doktorumu arayayım sorayım olmadı, çok az ama ister istemez korkuyorum teşekkür ederim bilgi verdiğin içinKuzum ben en son 17. Gün kahverengi lekelenme yaşamıştım bir daha gelmedi kuzum. Sen progesteron kullanıyorsun dimi kuzum ? Kahverengi lekelenmeden korkma dedi bana doktorum ama yine de haberimiz olsun demişti .Sen de bir sor canım benim İğne verirler eğer kullanmıyorsan.Bir de çok ayakta duruyorsa işin gereği ya da yoruluyorsan ondan gelebilir benim 17. Gün gelen yorulduğum için geldi diye düşünüyorum
Benim son adet tarihine göre ve transfer tarihine göre farklı çıkıyor. Neyse doktor ne diyecek bakalım teşekkür ederimBenim son adet ve transfer tarihine göre aynı çıkıyor canım doktorum da teyit etti.Kalp atışı için gittiğimizde bebeğe ölçüm yaptı orada da haftaya uyumlu çıktı Goggle da tüp Bebek gebelik hesaplama yaz orada hem transfer tarihine göre hem son adet tarihine göre bak.Eğer farklı çıkarsa transfer tarihini baz al doktora gittiğin de onlarda söylüyorlar ona göre yanlışlık varsa düzeltirsin kullandığın uygulamaları
Haklısın kuzum leke görünce insan panik oluyor ama kanama olmadığı sürece korkma dediler bana sen tabi ki doktoruna sor için rahatlasın canım benimGünde 3 kere fitil kullanıyorum, hafta da bir tane de iğnem var. Doktorumu arayayım sorayım olmadı, çok az ama ister istemez korkuyorum teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Rica ederim canım Haber ver bize deBenim son adet tarihine göre ve transfer tarihine göre farklı çıkıyor. Neyse doktor ne diyecek bakalım teşekkür ederim
Hayırlı olsun tedavin canım Ben adetin 2. Günü estrofeme başlamıştım transferden 1 hafta öncede prolutex iğne ve lutinus fitil eklenmişti.Benim transferim adetin 20. Gününe denk gelmişti.Sen rahim filmi çektirdiği ne göre adetli değilsin şuan ama ilaçlara başlamışsın senin daha farklı olacak galiba ama yine de normalde 14. Gün yumurtlama baz alıyorlar ya genellikle adetin 19-22 günleri arasında transfer oluyor ama farklılık olanlarda var tabiMerhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Bugün rahim filmi çektirdim. Sağ tubada minimal extazi yazıyor ama doktorum önemli görmedi ve transfer sürecine başlayabiliriz dedi. Yarın itibariyle ilaçlara başlıyorum. Estrofem ve coraspin yazmış. Sadece bir gün de climara bant yazmış. 12 Nisan'da kontrole çağırmış. Şimdi benim aklıma takılan transferim hangi tarihlere denk gelecek acaba? Bu ilaçlar kaç gün kullanılıyor yani? Çok soru sordum biliyorum ama cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum
C chemist8085 Bu arada ben ilaçlara hala devam ediyorum 12. Haftaya kadar kullanılanHayırlı olsun tedavin canım Ben adetin 2. Günü estrofeme başlamıştım transferden 1 hafta öncede prolutex iğne ve lutinus fitil eklenmişti.Benim transferim adetin 20. Gününe denk gelmişti.Sen rahim filmi çektirdiği ne göre adetli değilsin şuan ama ilaçlara başlamışsın senin daha farklı olacak galiba ama yine de normalde 14. Gün yumurtlama baz alıyorlar ya genellikle adetin 19-22 günleri arasında transfer oluyor ama farklılık olanlarda var tabi