Hehangi br lekelenmen kanaman filan yok dimi canimKızlar benim 14. Günüm 1133 tü bugün 16. Gün 1299 çıktı çok üzgünüm sizce nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehangi br lekelenmen kanaman filan yok dimi canimKızlar benim 14. Günüm 1133 tü bugün 16. Gün 1299 çıktı çok üzgünüm sizce nedir
Hayirlinolsun canim transferin simdiden bn gebis degilim ama dualarim seninleMerhaba, pozitif alanlar hayırlı olsun. İnşallah bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Biz nisan transferi olanlara da dua edin. 1 nisanda transferim olacak. Gebelerin duası kabul olur
2 gün sonraki değere göre net belli olur canım ama bu kadar yükselince kimyasal oluyor mu hiç bilmiyorum. Normalde yeteri kadar yükselmediyse kimyasal gebelik diye düşünülüyor. Umarım güzel yükselir sonucun. 3.test miydi bu?Yok tek canım. Off ne ki acaba
Değerin de çok güzel artmış bende merak ettim kuzum inşallah sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla.Doktora sorabildin mi kuzum ? Neden 3. Kanı istediler acaba ister istemez canı sıkılır insanın inşallah herşey yolundadır kuzumYok tek canım. Off ne ki acaba
Yok bugün çok ağladım ufak bir kahverengi leke geldi şimdi dinleniyorum iki gündür hicbisey gelmediHehangi br lekelenmen kanaman filan yok dimi canim
Evet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen2 gün sonraki değere göre net belli olur canım ama bu kadar yükselince kimyasal oluyor mu hiç bilmiyorum. Normalde yeteri kadar yükselmediyse kimyasal gebelik diye düşünülüyor. Umarım güzel yükselir sonucun. 3.test miydi bu?
3. Kanı prosedür olarak istiyorlar. İnşallah canım karalar bağladım o kadar agladmki leke geldiDeğerin de çok güzel artmış bende merak ettim kuzum inşallah sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla.Doktora sorabildin mi kuzum ? Neden 3. Kanı istediler acaba ister istemez canı sıkılır insanın inşallah herşey yolundadır kuzum
Bende 2 kere yaptırdım 10.ve 12.gün bir daha istemediler bendende şimdi bende şüpheye düştüm ya. Canını sıkma canım inşallah güzel artar 2 gün sonra. Dualarımız seninleEvet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen
Hemen kendini uzme canim benm daha ortada uzilcek birsey yok kanamanda lekelenmende yok kendinide uzneYok bugün çok ağladım ufak bir kahverengi leke geldi şimdi dinleniyorum iki gündür hicbisey gelmedi
İnşallah canım siz supheye düşmeyin Allah razı olsun dualarıniz içinBende 2 kere yaptırdım 10.ve 12.gün bir daha istemediler bendende şimdi bende şüpheye düştüm ya. Canını sıkma canım inşallah güzel artar 2 gün sonra. Dualarımız seninle
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayirlinolsun canim transferin simdiden bn gebis degilim ama dualarim seninle
Amin canım benimRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin tekrar canım sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah
İşte o yüzden de çok üzgünüm öyle dikkat ettim ki canimHemen kendini uzme canim benm daha ortada uzilcek birsey yok kanamanda lekelenmende yok kendinide uzne
Aynen canım yapıcak bişey yok verende o alanda o iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallahCanimm uzulme demek bosa kendimden bliyorm ama su mubarek ramazan gunlerinde rabbim gonlumuzu ferahlatacaktir ❤ vakti saati geldiginde rabbim bize nasip edicek
Doktor bisey demedi mi ? Bazen dalgalanmalar oluyormus ama umarim kotu degildir iyi dusunYok tek canım. Off ne ki acaba
Kanı aynı yerde aynı saatlerde mi verdin canım? Merkezden merkezede labaratuar çalışma değişikliği olabiliyorEvet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen
Canım doktorun ne dedi normal felan dedimiYok tek canım. Off ne ki acaba
Kuzum benim ya İnşallah herşey yolundadır belki bir yanlışlık olmuştur yeniden kan vereceksin sanırım o zaman daha net belli olur kuzum, duamdasın Rabbim yardım etsin sana inşallah bir sıkıntı olmayacak3. Kanı prosedür olarak istiyorlar. İnşallah canım karalar bağladım o kadar agladmki leke geldi
Kuzum benim ilk transferim tazeydi gaz sancısı olmadı bol bol kuru erik ve kayısı tükettim sıvı ağırlıklı beslenmiştim.Sende bunları tüket ve bol su iç inşallah şifa olurMerhaba hanımlar. Benim pazar günü opu oldu ve cuma günü de taze transfer yapılacak bir aksilik olmazsa. Ama opudan sonraki 2. Günde olmama rağmen gaz sancılarına benzer kramplar vs var. Siz transfere tamamen sorunsuz mu girmiştiniz? Çünkü bu sancılar geçmezse bir de transferde karşılacağım ağrılar falan epey zor olmaz mı? Rahimde bir ağrı hissetmiyorum sadece mide ve iğne vurulan bölgelerde kas ağrılarım var.