• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Grubun ilk aşermesi başlayanı sen oldun sanırım. Arkadaşlardan gördüğüm çubuk kraker ama inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda geçsin inşallah
Aserme daha başlamadı da bulantı çok kotu kraker denedim kuzum hiç etki etmiyor. Saol canim benim yarin doktora soylicem bakalım ne der ne verir

Hayır canım olmadım sadece sancı vardı.Progesteron iğne ilaç fitil kullandığımız için ilaçları bırakmadan olmuyorsun
Hayır canım olmadım sadece sancı vardı.Progesteron iğne ilaç fitil kullandığımız için ilaçları bırakmadan olmuyorsun sanırım
Ahh rahatlattın beni gerçekten🙏

Kızlar transferin 3. Gününden beri sürekli lekelenme oluyor. Çok şükür pozitif sonuç aldık bu cuma kese için gideceğiz ama lekelenme bitmiyor. Günde 3 tane progesteron fitil ve günde 2 kere de iğne yapıyorum. Tüp bebek doktorum normal diyor ama ben endişeliyim bu durumu yaşayan var mı

Embriyo Kalitesi 4/BC Ne Demektir?

4 rakamı blastokist aşamasındaki embriyonun genişleme seviyesidir. Genişleme 1’den 6’ya kadar sınıflanır ve 3,4,5 ya da 6 olması iyi kalite olarak kabul edilir.

A, B ve C olarak tanımlanan kısımlardan ilk yazılan embriyonun ileride bebeği oluşturacak kısmı olan iç hücre tabakasına verilen kalite, ikinci yazılan harf de, embriyonun ileride bebeğin eşini yani plasentayı oluşturacak olan dış hücre tabakasına verilen kaliteyi gösterir.

Yukarıdaki yazıyı bir siteden aldım. Yorumlamak gerekirse sayı hücre sayısını yani bölünmeyi gösteriyor. (Benim iki embriyocuğum da 3 ile başlıyordu. Hatta orta kalite diyenlere espri yapıyordum benim gibi minyon demekki. Seninkiler 4, yani bayağı bayağı iyi :)
Birinci harf hücre iç kalitesi, ikinci harf plesanta kalitesi. Bence 'B' leri hafife alma. Gayet iyiler. (Benim iki embriyocuğumdan birisi bc idi. bu işi bilen arkadaşlar bc yi koydurma istersen vs dediğinde de Hanım hanım onlar benim çocuklarım. BC dedirtmem diye takılıyordum :)

Önce Allaha Sonra kendine sonra da embriyolarına güven :) Sizler benim gönlümün AA sınız de. Bu kalite elbette yaş ile de ilgili. Ben de 35 olduğum için maalesef diğer arkadaşlar gibi 5aa göremedim. Ama bu kader ile ilgili değil. Mevla ol diyecek ve olacak. Sen duanı et, olumlu düşün. Embriyolarınla ve rahminle konuş. Rakam sayı hiiiiç takılma. Senden süper iyi haberler bekliyorum 😍
Yaaa böyle detaylı bilgi vermişsiniz,umut vermişsiniz çoook teşekkür ederim gerçekten🥰 Allah razı olsun yavrunuzu(yavrularınizi) sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲 ben de dediğiniz gibi çoook süper haberler verebilirim inşallah🤲🥰 rahim filmi istedi doktorum ilk adetimi oldum bitince rahim filmi cektirecegim inşallah. Bı sorun çıkmazsa benim de az kaldı tahminimce🤲🤲

Kızlar transferin 3. Gününden beri sürekli lekelenme oluyor. Çok şükür pozitif sonuç aldık bu cuma kese için gideceğiz ama lekelenme bitmiyor. Günde 3 tane progesteron fitil ve günde 2 kere de iğne yapıyorum. Tüp bebek doktorum normal diyor ama ben endişeliyim bu durumu yaşayan var mı
Kuzum aslında kesilmesi lazım ama bazılarında devam ediyor galiba senin gibi .Muayene olmuş muydun canım ?

Back