• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar benim 14. Günüm 1133 tü bugün 16. Gün 1299 çıktı çok üzgünüm sizce nedir
Hastane farklılığı olabilir mi? Ben farklı hastanede yaptığımda beni uyardılar. Mümkünse aynı yerde yaptırın, değer farklı çıkabiliyor gibi...

Canım senin ilk testlerin nasildida 435te kaldi
86,90
144,77
366,98
435,05 bu şekildeydi ultrasonla da baktı kese oluşmuş ama küçüktü göründü yani zaten dr um dedi sağlıksız bir gebelik vücut atar dedi atmazsa serumla düşürülecekti.Pazar günü kanamam başladı hala devam ediyor. Yarın kan vericem işte

Kendini hiç strese sokma ben kotu birşey olduğunu düşünmüyorum kimyasal olsa bu kadar yüksek değer olmaz dalgalanma olabilir inşallah verdiğin tekrar kanda güzel artış görürsün üzme bak bebisine yazık🌸
Haklısın canm da içime bir kurt düştü inşallah güzel gelir sakinlestim biraz daha çok şükür 🙏

Hastane farklılığı olabilir mi? Ben farklı hastanede yaptığımda beni uyardılar. Mümkünse aynı yerde yaptırın, değer farklı çıkabiliyor gibi...
Ben aynı hastanede yaptırdım canım sadece zaman farklı otekileri sabah 10da vermiştim bugün 16da verdim

86,90
144,77
366,98
435,05 bu şekildeydi ultrasonla da baktı kese oluşmuş ama küçüktü göründü yani zaten dr um dedi sağlıksız bir gebelik vücut atar dedi atmazsa serumla düşürülecekti.Pazar günü kanamam başladı hala devam ediyor. Yarın kan vericem işte
Anladım canım inşallah sağlıkla geçirirsin bu dönemi senin için en kolay olanı olur inşallah 🙏

Ben aynı hastanede yaptırdım canım sadece zaman farklı otekileri sabah 10da vermiştim bugün 16da verdim
Canım en iyisini doktor bilir ama sen kendini rahatlat. Neticede gerileme yok şükür. İnşallah sürecin güzel güzel ilerler. Olumlu düşünelim hep birlikte... 😇

Allah razı olsun canım. İnşallah diyorum çok korkuyorum çok öyle hayaller kurdum ki öyle güzel ki o hayaller o minik eller yine benden uzaklaştı gibi geliyor inşallah benimledir ona çok ihtiyacım var
Canım benim ❤️ İnşallah bebeğin seninle bence bir yanlışlık oldu .Burada bir arkadaş yazmıştı girerken değeri rakamlar karışık girmişler sonra düzeltmişlerdi senin de umarım öyle bir şeydir.Allah'ın izniyle inşallah birşey olmayacak.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻❤️

Günaydın Kızlar ❤️ Hayırlı,uğurlu, bereketli bir gün olsun .. Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah ❤️🤲🏻 Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Bizlere yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Gebelik haberini bekleyen tüm arkadaşlarımıza da hayırlısıyla pozitif haberler almak nasip olsun ❤️ Bugün muayene olacak olan arkadaşlar vardı sanki ☺️ Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️

Canım benim ❤️ İnşallah bebeğin seninle bence bir yanlışlık oldu .Burada bir arkadaş yazmıştı girerken değeri rakamlar karışık girmişler sonra düzeltmişlerdi senin de umarım öyle bir şeydir.Allah'ın izniyle inşallah birşey olmayacak.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻❤️
İnanamadim zaten canım hala inanamıyorum inşallah öyledir çok yiprattim kendimi daha düşünemiyorum uyustum öyle alıştım ki ona inşallah benimledir ❤️

aminnn ne güzel dualar sabah sabah içim açıldı valla:) bende yarın transfer olcam nasipse bugün saatini haber edicekler. transferim istanbulda olacak ben şehir dışındayım akşam istanbula gidicem.

Günaydın Kızlar ❤️ Hayırlı,uğurlu, bereketli bir gün olsun .. Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah ❤️🤲🏻 Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻 Bizlere yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Gebelik haberini bekleyen tüm arkadaşlarımıza da hayırlısıyla pozitif haberler almak nasip olsun ❤️ Bugün muayene olacak olan arkadaşlar vardı sanki ☺️ Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️
Gunaydin esrosum 😍 sen ne zaman gidicektin doktora br ultrason resmi atarsin bize ☺

Back