2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bu ilaclarin hepsini temin etmem gerekiyor dime ilk ay?
Yani yumurta toplamaya kadar iğneler kullanmanız lazım ama bunu size anlatmaları lazımdı anlatmadilarmi? Çünkü ben 5 Gün iki iğne kullandım ondan sonra 3 iğneye çıktı. Yumurtaların catlamamasi için kullanılan bı iğne var onu bikac gün sonra kullanıyoruz. Size böyle bilgi vermediler mi?

Sizedemi bu ilaclar verildi acaba?

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-13-10-39-33-057_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 43
Bana soyledikleri sadece reglimin 2. Gunu gitmem gerektigini ve yaninda gonalf olsun gibi bisey soylediler.zaten kasap gibi devlet hst biri giriyor biri cikiyor hic bilgi alamiyorsyn duzgun sekilde.raporum var diye bitmeden denemk istedim ama iyimi yapiyorum bilmiyorum

Sizedemi bu ilaclar verildi acaba?
Benim de gonal f vardı ama diğerleri farklıydı. İsimleri farklı olsada işlevleri aynı. Gonal f ve meriofert yumurta büyütme için. Cetrodite yumurtanın catlamamasi için. Ovitrelle de en son gün kullanacaksınız yumurtaların çatlaması için. Ama size bilgi verilmesi lazımdı hangisini hangi gün kullanacağınıza dair. Evet hepsi kullanılacak özet olarak.

Tamam siz bu ilaçların hepsini alın gonal f ve meriofertle gidin. Onlar size anlatırlar kaç gün kullanacağınızı. Tedirgin olmayın hakkınızı kullanın tabiki.

Cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin cok soru sordum size ama sayenizde yarin bu eczaneleri arayacagim.oturup karalar baglamaktansa bu platformda gercekten ilk gunden beri cok bilgi sahibi oldum.umarim rabbim hepimizin yardimcidi olurp

Cok tesekkur ederim hakkinizi helal edin cok soru sordum size ama sayenizde yarin bu eczaneleri arayacagim.oturup karalar baglamaktansa bu platformda gercekten ilk gunden beri cok bilgi sahibi oldum.umarim rabbim hepimizin yardimcidi olurp
Ne demek rica ederim helal olsun tabikiinşallah bulursunuz ilaçları. Ben de çok faydasını gördüm Allah yardımcı olan herkesten razı olsun. Aminnn inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım merhaba iyi akşamlar kocaeli olarak iletmişsin umuttepedemi tedavi görüyorsun :) bende umuttepede tedavi gördüm anlatabilirim , öncelikle evet kocaelide hiç bir yerde bu ilaçlar yok ben googledan istanbuldaki ilaç firmalarını tek tek arayarak görüştüm sonra gidip ilaçları kendim temin ettim ben istanbul bahçelievler organize sanayinin içindeki bir ilaç firmasından temin ettim , tüm ilaçlarını temin ettikten sonra adetinin ikinci günü gidiyorsun ,ilk iğneni oradaki hemşire vuruyor ve sana yapman gereken bütün işlemleri bir kağıtta çıktı olarak vericek sende ona göre uygulayarak yumurta gününe kadar devam ediceksin zaten 3 günde bir kontrole çağırıcak yumurtalarını takip edecek en son zaten yumurta toplamak için tarih vericek sıkışık bir vaziyette gidiceksin anestezi ile yaklaşık 20/25 dakika da toplanıyor sonra dinlendiriyorlar seni yarım saat evine gönderiyorlar bir gün evde dinlenmek yeterli oluyor

Evet umuttepede baslicam allah kismet ederse.aralikda cikardim raporu ama acele etmek istrmedim ve biraz bekledim.yalniz forumlardan okuyunca 2-3 ay ertelenebilme olayi gercekten morelim bozuldu.ustune ilacda bulamayinca dunden beri cok kotuyum.yarin dediginiz yerlere baktiricam.peki basiniz agrimazsa bir kac sey daha sorucam.ben sehir disindan geliyorum kocaeli tedaviye.belirtmis oldugunuz zaman araligi ne kadar oluyor.yani ben haftaya regl oldugumda gidicem ve sonra normal duzende trNsfer olursa kac gun suruyor.ve ne kadar zamanda bir kontrole cagiriliyoruz.hem sehir disi hemde calistigim icin ona gore isverene bilgi vermek istiyorum

Ve ilAc temin ettiginiz yerin ismini ogrenebilir miyim

Çok zor gerçekten canım benim inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hiç sıkıntı stres bitmicekki kese görelim diyoruz sonra kalp atışı sonra sağlığı iyimi tarama testleri nasıl aman iyi olsun felan çok Zor gerçekten

Raporunuz ne kadar geçerli aralıkta çıkarttığınızı belirtiyorsunuz onu bi kontrol ettirin süreniz bitti ise yeniden çıkartmanız gerekecek , şöyle belirteyim benim dondurulmuş embriyor transferi idi. Dondurulmuş olunca 2 kere adet görmeni istiyorlar transfer yapılması için taze transfer olursa adet gördükten sonra yumurtlama gününde yaparlar bunu doktor sizin durumunuza göre karar veriyor ben iki adet beklediğim için 8 martta transfer oldum ,transfer olduktan sonra ise 10 günde sonuç belli oluyor , benim doktorum emek hoca , emek doğer olumlu sonuçlandı çok şükür çarşamba günü 11 de tekrar gidicem keseyi görecekler nasip olursa işleyiş uzun ama güzel sonuç alınca insan rahatlıyor umarım sizde en kısa sürede güzel sonuç alırsınız. Tabiki aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla herşeyi anlatırım

Hayırlı olsun yani olumsuz sonuçta da olumluda da kasık ağrıların olmuş. Aslında değişik bir belirti olmamış

Ben emek hocaya randevu bulamadim.ama bende aydin hocanin hastasiyim o yonlendirdi tup bebege direk.o gunde diger doktor musaitdi.ama iki gittigimde islemde oldugu icin diger doktor hep emk hocaya kontrol edildim.bende kismetse diger carsamba ordayim.insallag taze transfer olur.raporlarin gecerlilik suresi 6 ay artik haziranda bitiyor malesef

İyi şükür daha varmış bence ilaçları kısa sürede bulabilirsin kendine hiç stres etme otur ilaç firmaların isimlerini tek tek çıkart karşılıklı iki kişi arayın biz öyle yaaparak bulmuştuk ayırttık gittk aldık ama diğer arkadaşımızın dediği gibi tüp bebek merkezlerinin orada eczanelerden daha kolay bulabilirsiniz. Artık hayatımızda stres yok öyle düşünün bu platformda çekinmeden yazabilirsiniz mutlaka bir fikir veren oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…