Aynen kuzum çok teşekkür ederim asistanmissin sana biraz soru sorun bari bu kasık ağrısı bel ağrısı ilk zamanlar normal dimi birde bulantı da kotu biseye isaret felan değil dimiBünye meselesi kuzum o biraz. Ben bekarken kadın doğum doktorunun yanında 7 sene çalıştım asistan olarak. Bilekliğin işe yaradığıda olabiliyordu yaramayanda. Ama gittiğinde doktorunda bir öneri verir büyük ihtimalle hap önerebilir idare et 2 gün
Rica ederim canım ne demek her zaman aklına geleni sorabilirsin. Gerçi kelin ilacı olsa demişler bende stres içindeyim her lekelenmede ve ağrıda. Ama normal ben böyle olunca direk yanında çalıştığım doktoru aradım emekli şuanda kendisi ama babam gibidir normal bunlar dinleneceksin sadece dedi ağrılar lekelenmeler normal bu dönemde dedi. Tüp bebek bide seninki kullanılan ilaçlardan dolayı kasık ağrıları çok normal stres yapma dinlen sadece dedi içimi rahatlattı. Bulantı normal kuzum her gebenin yaşadığı şey benim kuzenim 9 ay boyunca kustu 2 haftada bir gidip serum taktırıyordu artık ilk gebeliğinde ikincide normal geçirdi. Kaşık ağrısızında çok şiddetli olmadığı sürece normal ama çok şiddetli ağrı ve kanama olursa doktora gitmek gerekirAynen kuzum çok teşekkür ederim asistanmissin sana biraz soru sorun bari bu kasık ağrısı bel ağrısı ilk zamanlar normal dimi birde bulantı da kotu biseye isaret felan değil dimi
Anladım benim transferim 13 Mart o zaman 10 Nisan'da gitmem daha mantikliymis10 Mart 5.gün embriyo transferi idi, kadın doğumcu arkadaşım ancak haftaya cuma kalp atışını görürüz dedi tüp bebek doktorum haftaya perşembe çağırdı
Onu bilemiyorum canım daha yeni öğreniyorum ben bu şeyleriyani 5+3 müyüm şuan ben o zaman
Happy mom 5+1 diyor :) ama son adet tarihime göre 19 şubatta en son adet gördüm ,transfer tarihim 8 mart 5.gün dondurulmuş embriyorOnu bilemiyorum canım daha yeni öğreniyorum ben bu şeyleriben de happy mom uygulaması var yükleyip gorebilirsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattın biraz bazen benim kasık ağrım adetin ilk günü gibi oluyor ama ben kendimi bildim bileli sürekli kasık ağrısı çekerim pcos oldugim için normal derdi doktorum kanamam yok çok şükür kana olup Ağrı'da çok olsa korkarım bende dediğin gibi hemen acile felan giderim umarım bu ağrılar da geçer bir gün var bir gün yok tamamen geçerde rahatlarizRica ederim canım ne demek her zaman aklına geleni sorabilirsin. Gerçi kelin ilacı olsa demişler bende stres içindeyim her lekelenmede ve ağrıda. Ama normal ben böyle olunca direk yanında çalıştığım doktoru aradım emekli şuanda kendisi ama babam gibidir normal bunlar dinleneceksin sadece dedi ağrılar lekelenmeler normal bu dönemde dedi. Tüp bebek bide seninki kullanılan ilaçlardan dolayı kasık ağrıları çok normal stres yapma dinlen sadece dedi içimi rahatlattı. Bulantı normal kuzum her gebenin yaşadığı şey benim kuzenim 9 ay boyunca kustu 2 haftada bir gidip serum taktırıyordu artık ilk gebeliğinde ikincide normal geçirdi. Kaşık ağrısızında çok şiddetli olmadığı sürece normal ama çok şiddetli ağrı ve kanama olursa doktora gitmek gerekir
Canım gebelikler son adet tarihine göre hesaplanır. Benimde son adet tarihi 21 Şubat suanda 4+6 haftalık gebeyim.canım sana soralım o zaman bilgin vardır :) şimdi son adet tarihine göremi bakıcaz embriyoya göremi , son adet tarihim 19 şubat böyle bakınca 5+1 diyor ( transfer tarihi + dondurulmuş embriyo ) gününü girince 5+3 diyor E ebruubolukayaa
Eki Görüntüle 3224471
Aynı ağrılar bende de var canım. Ben bildim bileli reglimi çok ağrılı olurum. Transferin 2.gününden 8.gününe kadar çektim hatta tutmadı adet olucam dedim. Sonra geçti aha şükür dedim 15.gün gece bir ağrı saplandı ve lekelenme oldu aha bebeğim gitti dedim leke ara ara dün geceye kader sürdü. Bugün 17.günüm regl ağrım var kasıklarda çok şiddetli olmasada aşağıdan birşey çıkacak sanki hissi ve baskısı ama lekelenme bugün olmadı şükür. Daha kese falanda görmedim içim içimi yiyor biliyorum bu ağrılar lekelenmeler normal ama işte insan acaba kesemi gitti, göremeyecek miyim diye kendi kendini yiyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattın biraz bazen benim kasık ağrım adetin ilk günü gibi oluyor ama ben kendimi bildim bileli sürekli kasık ağrısı çekerim pcos oldugim için normal derdi doktorum kanamam yok çok şükür kana olup Ağrı'da çok olsa korkarım bende dediğin gibi hemen acile felan giderim umarım bu ağrılar da geçer bir gün var bir gün yok tamamen geçerde rahatlariz
Hatta doğumunun hesaplanmasıda son adet tarihinin gününe 7 ekleyip aydan 3 çıkarmaktır. Mesela benim 21 Şubat beklenen doğum tarihi : 28 Kasımcanım sana soralım o zaman bilgin vardır :) şimdi son adet tarihine göremi bakıcaz embriyoya göremi , son adet tarihim 19 şubat böyle bakınca 5+1 diyor ( transfer tarihi + dondurulmuş embriyo ) gününü girince 5+3 diyor E ebruubolukayaa
Eki Görüntüle 3224471
Anladım canım o zaman 5+1 im şuan :) teşekkür ederimCanım gebelikler son adet tarihine göre hesaplanır. Benimde son adet tarihi 21 Şubat suanda 4+6 haftalık gebeyim.
Ya ben bugun doktora sordum son adet tarihini baz aliriz dedi peki kacinci haftadayim dedim 5 in icindesin dedi fakat son adet tarihine gore bakinca 6+1 gozukuyo benimde ama transfere gore bakarsam 5+5 kafam karisti vallacanım sana soralım o zaman bilgin vardır :) şimdi son adet tarihine göremi bakıcaz embriyoya göremi , son adet tarihim 19 şubat böyle bakınca 5+1 diyor ( transfer tarihi + dondurulmuş embriyo ) gününü girince 5+3 diyor E ebruubolukayaa
Eki Görüntüle 3224471
Rica ederim canım. Sağ salim kucağımıza alalım inşallahAnladım canım o zaman 5+1 im şuan :) teşekkür ederim
İnşallah canım benim Allahtan hayırlısı inşallah :)Rica ederim canım. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Ben İstanbul fulya bahçecide yaptırdım. geçen pazartesi yumurta toplamı islemim oldu. Bahçecinin oradaki eczanelerde ilaç sıkıntısı yoktu. 4 eczaneden fiyat aldık 4 ünde de ilaç sıkıntısı yoktu. Bilginiz olsun. Taze transfer yapılırsa hazirana kalmaz işiniz ama dondurulmuş transfer olursa ona birşey diyememArkadaslar ben bu ay gidicem reglimin 2. Gunu gonalf al gel dedi doktor.ama yazdigi diger ilaclari bulamiyorum.piyasaada yok diyorlar.ve raporum haziranda bitiyor.bu surec nasil oluyor.ben bu ay ilaca baslicam mi yada hazirana yetisirmi.devlet hst yaptiriyorum ve doktorlardn cimbizla laf aliyorsun kafam cok karisik biri bana sureci yazabolir mi.cok karamsarim ben
Hangi eczane acaba ismini alabilir miyim.ben sehir disindayim ama ordanda alabilirim yeterki bulayim.kocaelide bulamiyorum asla.Ben İstanbul fulya bahçecide yaptırdım. geçen pazartesi yumurta toplamı islemim oldu. Bahçecinin oradaki eczanelerde ilaç sıkıntısı yoktu. 4 eczaneden fiyat aldık 4 ünde de ilaç sıkıntısı yoktu. Bilginiz olsun. Taze transfer yapılırsa hazirana kalmaz işiniz ama dondurulmuş transfer olursa ona birşey diyemem
Nispet eczanesiydi adı. Asuman eczanesin de de vardi. Ama nispet daha uygun fiyat verdiHangi eczane acaba ismini alabilir miyim.ben sehir disindayim ama ordanda alabilirim yeterki bulayim.kocaelide bulamiyorum asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?