How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay seni o kadar iyi anliyorum ki 1 hafta önce 24 yumurta toplandı 3. Güne 2 tane kalmış onlarda orta kalite 🤦‍♀️ doktor soylediginde dondum ama esime anlatirken tutamadm agladım hemsire geldi guzel moral verdi bize 1 tane lazim o da var kaliteyede bakma biz burda en dusuk kalitenin tuttugunu en kalitelinin tutmadig gordk falan dedi cok rahatladim 😁 sende gönlünü ferah tut uzulmek bize hiiic birsey katmiyo aksine eksiltiyo şu mübarek ayda Rabbim hepimize gizel haberler almayi nasip etsin insallaaaahh 🤲😍
[/QUOT

Canimmm hayırlı olsun başlamışsın 🍀🥰
Rabb'im hayırlısı ile sağlıkla ilk seferde nasip etsin inşallah ❤️ @Sevm57

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-13-10-39-33-057_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-03-13-10-39-33-057_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 70
Merhabalar,
21 mart günü tek embriyo 5.gün 4ab kalitesinde transfer oldum. (İlk tüp bebek denemem.) Bu süreçte doktorun verdiği ilaçları hiç aksatmadan kullandım. İlk 3 gün uzandım ama hep değil evde hafif hareket halindeydim. Sonrasında günde 1 saate yakın yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. Hafif kasık ağrılarım oldu. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Sonuç sevindirici olunca az önce de hem erken gebelik, hem kaset test yaptım. 30 mart perşembe kan tahlili günüm umarım güzel sonuçlar olur. Sizleri hep takip ettim, mart ayının uğruna inandım💜 Herkesin gönlünce olsun.
Sevgiler 💐

Eklentiler

• IMG_20230328_061424.jpg
    IMG_20230328_061424.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar,
21 mart günü tek embriyo 5.gün 4ab kalitesinde transfer oldum. (İlk tüp bebek denemem.) Bu süreçte doktorun verdiği ilaçları hiç aksatmadan kullandım. İlk 3 gün uzandım ama hep değil evde hafif hareket halindeydim. Sonrasında günde 1 saate yakın yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. Hafif kasık ağrılarım oldu. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Sonuç sevindirici olunca az önce de hem erken gebelik, hem kaset test yaptım. 30 mart perşembe kan tahlili günüm umarım güzel sonuçlar olur. Sizleri hep takip ettim, mart ayının uğruna inandım💜 Herkesin gönlünce olsun.
Sevgiler 💐
Var cnm benim saglikla devam etsin insallah :) darisi bizlere inssllah 30 mart kan gunum':)

Merhabalar,
Sevgiler 💐
Belirtin varmiydi canim

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum 😔 Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi 🌸
Grubun ilk aşermesi başlayanı sen oldun sanırım. Arkadaşlardan gördüğüm çubuk kraker ama inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda geçsin inşallah

Canım ben ikinci testimi dün verdim hemsirem üçüncü testi istedi onu yarın yaptiricam bana onbeş gün sonra ultrasona gidin dedi 10 Nisan gibi oluyor ❤️ burda çoğu bir hafta sonra kese için gitti herhalde ya bizim değer yüksek diye direkt kalp atışına yönlendirdi ya da hep o şekilde yapıyorlar bizimki biraz garantici davranıyor üçüncü testi ben ilk defa bizimkinden duydum mesela 😄
Aaa acaba benimki de öyle olabilir mi? O nedenle geç çağırmış mıdır? Senin değerlerin kaçtı acaba?

Kızlar sizin beta hcgleriniz çok yüksek.. benim transferin 8.gunu 31 çıktı.. 11. Günü 78 çıktı.. değer düşük gibi değil mi? Sağlık ocağında kan alan hemşire iki kat artması önemli senin ki artmış dedi. Ama neden bu kadar küçük değer o zaman
Bence sıkıntı yok. 3. günde iki katından fazla artmış. Sayıya takılma henüz döllenmiş olabilir. Bundan sonra Allahın izni ile kocaman kocaman artar inşallah. Hiç merak etme :)

Kızlar ben sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum doktorum lekelenmeler için progestan fitil ekledi günde 1 kere. İğneleri sabah 10 akşam 10 yapmıyorum fitili acaba yatarken mi koymalıyım yoksa gün içinde mi? Doktor fark etmez dedi ama kullananlara sorum dedim.
Akşam daha rahat olur kuzum.Ben günde 3 defa kullanıyorum en verimli akşam yatarken oluyor bana göre ayağa kalkmadığım için çok fazla geri gelmiyor çünkü ☺️

Kızlar benim embriyoların kalitesi 4bb,4bb,4bc,6ab' ymiş. Hepsi blast embriyolarmis ama hiç 5 yok embriyolog iyi kalite dedi ama 5 le başlayanlar iyi kalite diye biliyordum ben kafam çok karıştı 🤦🏼‍♀️ bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Embriyo Kalitesi 4/BC Ne Demektir?

4 rakamı blastokist aşamasındaki embriyonun genişleme seviyesidir. Genişleme 1’den 6’ya kadar sınıflanır ve 3,4,5 ya da 6 olması iyi kalite olarak kabul edilir.

A, B ve C olarak tanımlanan kısımlardan ilk yazılan embriyonun ileride bebeği oluşturacak kısmı olan iç hücre tabakasına verilen kalite, ikinci yazılan harf de, embriyonun ileride bebeğin eşini yani plasentayı oluşturacak olan dış hücre tabakasına verilen kaliteyi gösterir.

Yukarıdaki yazıyı bir siteden aldım. Yorumlamak gerekirse sayı hücre sayısını yani bölünmeyi gösteriyor. (Benim iki embriyocuğum da 3 ile başlıyordu. Hatta orta kalite diyenlere espri yapıyordum benim gibi minyon demekki. Seninkiler 4, yani bayağı bayağı iyi :)
Birinci harf hücre iç kalitesi, ikinci harf plesanta kalitesi. Bence 'B' leri hafife alma. Gayet iyiler. (Benim iki embriyocuğumdan birisi bc idi. bu işi bilen arkadaşlar bc yi koydurma istersen vs dediğinde de Hanım hanım onlar benim çocuklarım. BC dedirtmem diye takılıyordum :)

Önce Allaha Sonra kendine sonra da embriyolarına güven :) Sizler benim gönlümün AA sınız de. Bu kalite elbette yaş ile de ilgili. Ben de 35 olduğum için maalesef diğer arkadaşlar gibi 5aa göremedim. Ama bu kader ile ilgili değil. Mevla ol diyecek ve olacak. Sen duanı et, olumlu düşün. Embriyolarınla ve rahminle konuş. Rakam sayı hiiiiç takılma. Senden süper iyi haberler bekliyorum 😍

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum 😔 Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi 🌸
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ Bende bulantı vs yok o yüzden ne desem yalan olur inşallah en kısa zamanda geçer ❤️

Canım ben ikinci testimi dün verdim hemsirem üçüncü testi istedi onu yarın yaptiricam bana onbeş gün sonra ultrasona gidin dedi 10 Nisan gibi oluyor ❤️ burda çoğu bir hafta sonra kese için gitti herhalde ya bizim değer yüksek diye direkt kalp atışına yönlendirdi ya da hep o şekilde yapıyorlar bizimki biraz garantici davranıyor üçüncü testi ben ilk defa bizimkinden duydum mesela 😄
Evet canım tekrar git gel yapma diye direkt kese ve kalp atışını duymak için öyle yapmışlardır ☺️

Back