2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Geç tutunma da değer az artıp sonra yükselebiliyor kuzum hemen morelini bozma

Benimde çarşamba inşallah randevum bende 5+3 olucam tam :) iki hafta sonra mı çağırdı seni çok uzun değilmi ya
12. Gün Kan testi 2 kat artınca 1 hafta sonra çağırdı canım 5+3 e denk geldi.Keseden 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı nasip olursa ona da Perşembe günü gideceğim

Kuzum ben de hem son adete göre hem de transfere göre ikisi de aynı çıkıyor.Doktorum da onayladı kese görmeye gittiğimde. Muhtemelen en doğru bilgiyi kese için gittiğinde doktorun söyler ona göre güncellersin uygulamaları

Kızlar Günaydın. Ben transferden sonra annemde dinlendiğim için burada rahat rahat takılıyordum. Şimdi İstanbula evime döndüm. Dolayısıyla aktif olamıyorum. Ama sürecinizi merakla takip etmeye çalışıyorum. Bu topik gerçekten uğurlu, çok olumlu haberler alındı. Mevla tamamına erdirsin inşallah. Olumsuz haber alan arkadaşlarımız da en kısa zamanda, en sağlıklısından hatta en doğalından hamilelik haberi alsınlar inşallah.

Ben çalışma hayatıma geri döndüm. Kendimi dinlendirerek çalışmaya çalışıyorum. Evde hafif işler olmak üzere, evde de normal davranıyorum. Yemek ev düzeni çamaşır vs azar azar yapıyorum. Sakin sakin geçiyor şimdilik.
Bu arada beta değerinden doktorum ikiz olduğunu düşünüyor. Bc zaten tutmaz koyalım gitsin dedikleri bebiş de hayata tutunmuş olabilirmiş yani. Biraz bunun için heyecanlıyız. İnşallah Mevla hepimizin sürecini sonuna kadar sağlıkla tamamlatsın. Ben de durumlar böyle. Sizlerle paylaşmak istedim.

Ben cetrotide ı ücretli almıştım malesef raporum olmasına rağmen Yurt dışından geliyormuş ama stoklara almadıkları için raporlu çıkış yapamıyorlar.Özellikle hastane çevresindeki eczaneleri arayın bence inşallah bulursunuz

Günaydın canım İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza alırız Rabbimin izniyle Bende Perşembe kalp atışı için gideceğim sanki zaman durdu geçmiyor

Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Ya ben hala inanamıyorum... Doktor beni kontrole geç çağırdı. Nedenini anlamadım. Yazışmalardan okuyunca kalp atışı için olabileceğini okuyunca şoke oldum. Nasıl yani diyorum? Hala inanamıyorum.
Sen önden gidiyorsun, hepimize umut oluyorsun. Biz de perşembeyi bekiyoruz

Benim doktorum suan cok sallamiyor valla 5. Haftanin icindesin dedi gecti aman neyse son adet tarihine gore bakiyoruz dedi ben simdilik uygulamalara gore dusunucem artik cunku ben cok gec transfer oldum normalde 17 ya da 18. Gun olunuyor benim 22 ya da 23. Gunde transferim oldu.

Ben de inan rüyanın içinde gibiyim canım Keseyi görünce rahatlatın dedim ama yok kalp atışını duymadan sanki inanamıyor insan Geç çağırıyorlar kuzum ben de kalp atışı için kan testim pozitif olduğu andan itibaren 17 gün sonra çağırıldım. Keseyi 1 hafta sonra gördüm ama kalp atışı için Koca hafta geçti 3 gün geçmedi sanki

Bende 20. Gün transfer olmuştum canım Sen en iyisi transfer tarihine göre hesapla ona göre hareket et

bende şu an tedavi aşamasındayım elimde ne kalır bilmiyorum, iletişimde kalalım fazla olan ilaçları sana veririm.

Bende 20. Gün transfer olmuştum canım Sen en iyisi transfer tarihine göre hesapla ona göre hareket et
Bende sonra transfer olanlar bana cok yakin haftalar yazinca kafam karisti yoksa 3 asagi 5 yukari yakinlar kuzum zaten. 3 gun oynuyo transfer tarihine gore bakinca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…