• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin 🥰
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benim ❤️

Ama çift embiriyo bugün 6 gün hiçmi bi belirti olmaz
Canım ilk transferimde benim hiç belirtim olmamıştı negatif düşündüm pozitif çıkınca şok olmuştum ama sonra kaybettim . Şimdi 2. Transferimi oldum 3 embriyo koyuldu 6. Günümdeyim yine hiç belirtim yok. Kafana takma belirtileri

Canım ilk transferimde benim hiç belirtim olmamıştı negatif düşündüm pozitif çıkınca şok olmuştum ama sonra kaybettim . Şimdi 2. Transferimi oldum 3 embriyo koyuldu 6. Günümdeyim yine hiç belirtim yok. Kafana takma belirtileri
Zaten bugün 7.günüm gidip kan vericem işlerimi halledince. İnşAllah bende buraya kızlar belirti aramayın yazarım senin gibi . Ben hiç hamillelik yaşamadım. Benimde 2.denemem.

Günaydın kızlar şükür bugunumuze transferimin yedinci günü kan vermiştim 29 çıktı dayanamadım ertesi gün bidaha verdim daha sonuç çıkmadı. Umarım yükselmiştir. İnşallah herşey yolundadir ne olur dua edin 🥰
7.günündemi kan verdin? Belirtilerin varmıydı

Günaydın..bugün 8.günüm..dün ara ara sancı vurdu bugün hiç sancı yok henüz tabi..şişkinliğim vardı transfer başından beri geçti sanki..elimden geleni yaptım hayırlısı Allahtan🤲🥰
Amin canım inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin süreci ❤️

Çok güzel inşallah yükseliş devam eder hayırlı haberlerini alalım ☺️

5.gün:6.14
8.gün:61.59
10.gün:150.29
12.gün:454.68

Eklentiler

• 0873ED61-186A-4364-8BD9-97172A99F76E.jpeg
    0873ED61-186A-4364-8BD9-97172A99F76E.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 54
Back