2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım gitmeden evde idrar testi yap bence.Bende çok korkarak yaptım ama dedim en azından direk kanda görmektense idrarda yapıp kendimi alıştırayım

Merhaba. Hayırlı olsun. Ben de 17 mart cuma günü transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo çözdüker 4. Güne katlanarak gelmiş iki tane iyi kalite embriyo 1 tane de geriden gelen embriyo transferi oldum.
29 mart test günüm. Beklemedeyim bakalım.

U Umut kusu ozlmckmk
Kızlar benim de bugün 9. günümdü. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Test yaparsam negatifi görürsem dayanamam diye testi erteliyorum. Erken test yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek, moralinizi yüksek tutun. Salmayalım kendimizi... Dua edelim, ilaçlarımıza devam... Şuan en azından umudumuz var, onun tadını çıkaralım... Belki test günü o bile kalmayacak. Şuan en hamile halimiz. Bu halimize tutunalım lütfen...

Bu arada kendi gebelik sonucumu beklerken ki 3 gün daha var test günüme kızkardeşimin gebe olduğunu öğrendik şimdi teyze oluyorum inşallah anne de olurum..rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözümüz aydın canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah

İşte asıl kanda net belli olur diye kan yapayım diyorum sonuçta kanda çıkmayan şey idrarda hiç çıkmazki
Geç döllenme yar kanda da çıkmaz canım benim ilk transferimde 8.Gün negatif 10.Gün kanda 24 çıkmıştı bence acele etme ama sanırım bekledikçe stres oluyorsun kan ver o zaman

Kızlar erken gebelik testi negatif çıktı diye ağlama krizine girdim bu nasıl bir durum böyle
Kuzum benimde ilk transferde negatif 10. Gün kanda pozitif çıktı geç döllenme yar çıkmaz üzülme hemen kuzum benim insan yıpranıyor evet kan testi günün önemli olan

Geç döllenme yar kanda da çıkmaz canım benim ilk transferimde 8.Gün negatif 10.Gün kanda 24 çıkmıştı bence acele etme ama sanırım bekledikçe stres oluyorsun kan ver o zaman
Perşembe günü iş başı yapıcam en azından kafamda bişeyleri oturtmak için yapmak istiyorum aslında . Çünkü çalışırken daha zor

Evet canım yapma test biz yaptıkta ne oldu sadece üzülüyor insan morali bozuluyor düne kadar çok iyiydim moral olarak şuan berbat. 12.gunde kan vermek en dogrusuymus gerçekten negatif çıkacaksa ozaman çıksın şuan gerilemenin anlamı yokmuş

Kızlar ayın 14unde beta HCG 216, 16 sında 435 ti doktorum gayet yeterli ve iyi olduğunu söyledi tek embiriyo bu arada sizce nasıl değer birdaha versemmi acaba gerek varmi

Çok iyi anlıyorum dün akşam bende negatif gördüm ozaman ağladım bugünde devam ağlamaya tutamıyorum valla kendimi
Aynen canım neden yapıyoruz bunu bilmiyorum mantıksız doktorum kan testi ver diyor sadece başka birşey demiyor sanki kimse anlamıyor beni gibi geliyor

Haklısın canım sen ne zaman test yapacaksın

Kuzum benimde ilk transferde negatif 10. Gün kanda pozitif çıktı geç döllenme yar çıkmaz üzülme hemen kuzum benim insan yıpranıyor evet kan testi günün önemli olan
Doktorlar neden herşeyi açıklamıyor canım bu kadar zor mu bilmiyorum bence bu tedaviyi görenlerimize psikolojik destek verilmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…