- 28 Aralık 2022
- 21
- 11
- 3
- 29
Canım gitmeden evde idrar testi yap bence.Bende çok korkarak yaptım ama dedim en azından direk kanda görmektense idrarda yapıp kendimi alıştırayımİlaca bağlama. İlk transferde bende senin gibi onca iğne ilaç kullandım ama hiç belirtim olmadı demekki senin belirtij hamilelik belirtisiki bunları yaşıyosun . Benimde cumartsi test günüm. Belki yarın giderim bi kan veririm kafamda kesinleştirmek için
Çok iyi anlıyorum dün akşam bende negatif gördüm ozaman ağladım bugünde devam ağlamaya tutamıyorum valla kendimiKızlar erken gebelik testi negatif çıktı diye ağlama krizine girdim bu nasıl bir durum böyle
Kızlar 3. gun embriyosu tutan varsa kacinci gun ogrendinizbirde sizce kalite cok onemli mi ocaktaki transferimde 5. Gun embriyosuydu daha kaliteliydi ama tutmadi bu 3. Gün ocaga gore bir tık daha düşük dedi doktor bi tık modum düştü ama asla salmadım kendimi aynı oźenle dikkat ediyorum ilaclarima da kendimede son olarak 20 mart veya yakinlarinda transfer olan var miii beraber bekleyelim
Gerçekten öylePsikolojik olarak insanı yıpratıyor gerçekten
Gözümüz aydın canım Rabbim sana da nasip etsin inşallahBu arada kendi gebelik sonucumu beklerken ki 3 gün daha var test günüme kızkardeşimin gebe olduğunu öğrendik şimditeyze oluyorum inşallah anne de olurum..rabbim isteyen herkese nasip etsin
Geç döllenme yar kanda da çıkmaz canım benim ilk transferimde 8.Gün negatif 10.Gün kanda 24 çıkmıştı bence acele etme ama sanırım bekledikçe stres oluyorsun kan ver o zamanİşte asıl kanda net belli olur diye kan yapayım diyorum sonuçta kanda çıkmayan şey idrarda hiç çıkmazki
Kuzum benimde ilk transferde negatif 10. Gün kanda pozitif çıktı geç döllenme yar çıkmaz üzülme hemen kuzum benim insan yıpranıyor evet kan testi günün önemli olanKızlar erken gebelik testi negatif çıktı diye ağlama krizine girdim bu nasıl bir durum böyle
Perşembe günü iş başı yapıcam en azından kafamda bişeyleri oturtmak için yapmak istiyorum aslında . Çünkü çalışırken daha zorGeç döllenme yar kanda da çıkmaz canım benim ilk transferimde 8.Gün negatif 10.Gün kanda 24 çıkmıştı bence acele etme ama sanırım bekledikçe stres oluyorsun kan ver o zaman
Sizinkide doğru bi tespitCanım gitmeden evde idrar testi yap bence.Bende çok korkarak yaptım ama dedim en azından direk kanda görmektense idrarda yapıp kendimi alıştırayım
Amin canım inşallahGözümüz aydın canım Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Evet canım yapma test biz yaptıkta ne oldu sadece üzülüyor insan morali bozuluyor düne kadar çok iyiydim moral olarak şuan berbat. 12.gunde kan vermek en dogrusuymus gerçekten negatif çıkacaksa ozaman çıksın şuan gerilemenin anlamı yokmuşU Umut kusuozlmckmk
Kızlar benim de bugün 9. günümdü. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Test yaparsam negatifi görürsem dayanamam diye testi erteliyorum. Erken test yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek, moralinizi yüksek tutun. Salmayalım kendimizi... Dua edelim, ilaçlarımıza devam... Şuan en azından umudumuz var, onun tadını çıkaralım... Belki test günü o bile kalmayacak. Şuan en hamile halimiz. Bu halimize tutunalım lütfen...
Ağlama canım benim kaçıncı günün bugunKızlar erken gebelik testi negatif çıktı diye ağlama krizine girdim bu nasıl bir durum böyle
Anladim canım ne güzelİlki transferimden sonra hastane yazdı. Bu ikinci canim sağlık ocağına yazdırdım
Aynen canım neden yapıyoruz bunu bilmiyorum mantıksız doktorum kan testi ver diyor sadece başka birşey demiyorÇok iyi anlıyorum dün akşam bende negatif gördüm ozaman ağladım bugünde devam ağlamaya tutamıyorum valla kendimi
Haklısın canım sen ne zaman test yapacaksınU Umut kusuozlmckmk
Kızlar benim de bugün 9. günümdü. Adet olacakmış gibi hissediyorum. Test yaparsam negatifi görürsem dayanamam diye testi erteliyorum. Erken test yanıltıcı olma ihtimali çok yüksek, moralinizi yüksek tutun. Salmayalım kendimizi... Dua edelim, ilaçlarımıza devam... Şuan en azından umudumuz var, onun tadını çıkaralım... Belki test günü o bile kalmayacak. Şuan en hamile halimiz. Bu halimize tutunalım lütfen...
Doktorlar neden herşeyi açıklamıyor canım bu kadar zor mu bilmiyorum bence bu tedaviyi görenlerimize psikolojik destek verilmesi gerekiyorKuzum benimde ilk transferde negatif 10. Gün kanda pozitif çıktı geç döllenme yar çıkmaz üzülme hemen kuzum benim insan yıpranıyor evet kan testi günün önemli olan
Canım geçen hafta Salı transfer olmuştum 7. Gün olduAğlama canım benim kaçıncı günün bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?