Cnm kime sorsam 7.gun erken diyorlar evet kiminin belli oluyor testte ama kimisininde geç döllenme olduğu için cikmayabiliyormus güzel düşünmeye çalışalım yinedeAynen canım neden yapıyoruz bunu bilmiyorum mantıksız doktorum kan testi ver diyor sadece başka birşey demiyorsanki kimse anlamıyor beni gibi geliyor
Aynen canım ama işte mantık devre dışı kalıyor pozitif şeylere inanan ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum dikkatimi toplayamıyorum iğne yaparken kanıyor artık eşim bu akşam bir kez daha deneyecek isek en az dört ay ara verelim dedi o beni daha da üzdüCnm kime sorsam 7.gun erken diyorlar evet kiminin belli oluyor testte ama kimisininde geç döllenme olduğu için cikmayabiliyormus güzel düşünmeye çalışalım yinede
Kac çıktı degerin belki yukselirCanım geçen hafta Salı transfer olmuştum 7. Gün oldu
Dondurulmuş embriyon varmi canım benim bir taneydi baştan başlamam gerekiyor bende hemen başlamam belkide 1 sene ara veririm psikolojik olarak çok yordu beniAynen canım ama işte mantık devre dışı kalıyor pozitif şeylere inanan ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum dikkatimi toplayamıyorum iğne yaparken kanıyor artık eşim bu akşam bir kez daha deneyecek isek en az dört ay ara verelim dedi o beni daha da üzdü
Kan testi yapmadım ki erken gebelik testi yaptım kan testine cesaret edemedim dahaKac çıktı degerin belki yukselir
Maalesef yok canım iki embriyom vardı biri olmadı zaten bu sonuncusu idi sürece benim de yeniden başlamam gerekecekDondurulmuş embriyon varmi canım benim bir taneydi baştan başlamam gerekiyor bende hemen başlamam belkide 1 sene ara veririm psikolojik olarak çok yordu beni
Anladım canım bekle bakalım Allah'tan ümit kesilmez daha erken test gününü bekle kendini de üzme tutunması zorlaşmasınKan testi yapmadım ki erken gebelik testi yaptım kan testine cesaret edemedim daha
dondurulmuş embriyo kalsaydı daha kolay olurdu hayırlısı böyleymiş biraz ara vermek iyi gelebilir tekrar bi soğan kürü denerim Dr mfk yi duydun mu eşli paketini kullanmayı düşünüyorum çok pozitif gören var şimdiden aklımda kurdum bileMaalesef yok canım iki embriyom vardı biri olmadı zaten bu sonuncusu idi sürece benim de yeniden başlamam gerekecekmantıklı düşünmüşsün canım psikolojik olarak biraz ara vermek iyi gelir
Ben varım 3. Gün embriyosu pozitifi gördüm. 10 gün kaset test yaptım silik çıkmıştı.Kızlar 3. gun embriyosu tutan varsa kacinci gun ogrendinizbirde sizce kalite cok onemli mi ocaktaki transferimde 5. Gun embriyosuydu daha kaliteliydi ama tutmadi bu 3. Gün ocaga gore bir tık daha düşük dedi doktor bi tık modum düştü ama asla salmadım kendimi aynı oźenle dikkat ediyorum ilaclarima da kendimede son olarak 20 mart veya yakinlarinda transfer olan var miii beraber bekleyelim
Haklısın canım gerçekten bizi bizden başkası anlamıyorAnladım canım bekle bakalım Allah'tan ümit kesilmez daha erken test gününü bekle kendini de üzme tutunması zorlaşmasın
Hiç duymadım canım bir araştırayımdondurulmuş embriyo kalsaydı daha kolay olurdu hayırlısı böyleymiş biraz ara vermek iyi gelebilir tekrar bi soğan kürü denerim Dr mfk yi duydun mu eşli paketini kullanmayı düşünüyorum çok pozitif gören var şimdiden aklımda kurdum bileAllahım 12 günde pozitif çıkarda yüzümüz güler inşallah
Canım bence normal artışların doktor istemediyse gerek yok bence. Bende yarın 2.testi yapmaya gidicem Allahtan burda sağlık ocağında aynı gün çıkıyormuş sonuç.Kızlar ayın 14unde beta HCG 216, 16 sında 435 ti doktorum gayet yeterli ve iyi olduğunu söyledi tek embiriyo bu arada sizce nasıl değer birdaha versemmi acaba gerek varmi
Rica ederiz canım tabiki anlamazlar insanlar çok garip ben kimseye söylemedim bı kaç kişi biliyor mesela ailem dışında dedikleri şey şu aaa daha çok gençsin ne bu acele tüp bebek için insanlar çok sacma yaHaklısın canım gerçekten bizi bizden başkası anlamıyorburada ki herkese desteği için teşekkür ediyorum
İstemedi canım çok iyi dedi hatta gün verdi muayne için. İnşallah seninde sağlıkla yükselmiştir. Senin ilki kaçtı kaçıncı gün embiriyosu ve kaçıncı gün vermiştinCanım bence normal artışların doktor istemediyse gerek yok bence. Bende yarın 2.testi yapmaya gidicem Allahtan burda sağlık ocağında aynı gün çıkıyormuş sonuç.
Bence strese sokma kendini muayene gününü bekle bebişin seninle nasıl olsaİstemedi canım çok iyi dedi hatta gün verdi muayne için. İnşallah seninde sağlıkla yükselmiştir. Senin ilki kaçtı kaçıncı gün embiriyosu ve kaçıncı gün vermiştin
Canım bizde de kimse bilmiyor ama bı bilseler o öğütler bitmez anlıyorum seniRica ederiz canım tabiki anlamazlar insanlar çok garip ben kimseye söylemedim bı kaç kişi biliyor mesela ailem dışında dedikleri şey şu aaa daha çok gençsin ne bu acele tüp bebek için insanlar çok sacma ya
Benim de ailem ve yakın arkadaşlarım biliyor ancak bazen bir söz bile çok acıtabiliyorRica ederiz canım tabiki anlamazlar insanlar çok garip ben kimseye söylemedim bı kaç kişi biliyor mesela ailem dışında dedikleri şey şu aaa daha çok gençsin ne bu acele tüp bebek için insanlar çok sacma ya
İnşallah sağlıkla artar canım benim sağlıkla tutunur hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım isteyen herkese de nasip etsin RabbimBence strese sokma kendini muayene gününü bekle bebişin seninle nasıl olsa8.gün idrarda görmüştüm. 10.gün kan 318 çıktı canım yarın 12.gün vericem tekrar. 5.gün embriyosu ngs li 4.denemem bu
Gerçekten canım aynen öyle söylememek en iyisi kesinlikle onlar Lami ugrasicaz bizim kendi derdimiz bize yeterCanım bizde de kimse bilmiyor ama bı bilseler o öğütler bitmez anlıyorum seni
Kesinlikle öyle yaşamayan bilemezBenim de ailem ve yakın arkadaşlarım biliyor ancak bazen bir söz bile çok acıtabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?