• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar benim test günüm cuma günü yarın transfer günü dahil 10. Günüm sitede birkaç arkadaşta gördüm sanırım 10. Gün test yaptırmışlar sonra 12. Gün tekrarlamislar sizce ne yapmalıyım çok arada kaldım 🙇

Rica ederiz canım tabiki anlamazlar insanlar çok garip ben kimseye söylemedim bı kaç kişi biliyor mesela ailem dışında dedikleri şey şu aaa daha çok gençsin ne bu acele tüp bebek için insanlar çok sacma ya
Benim de yaşın 40 vah vah diyorlar 😅🤣🤣🤣insanların ortası yok boşverin başkalarını..sizi olumsuz düşüncelerle manipüle etmelerine izin vermeyin..eşiniz ve siz herkesten ayrısınız, bebek de sizin olacak..rabbim isteyen uğraşan her kadına anneliği nasip etsin hayırlı evlatlarla🤲

Ay benim bu aksam degisik bir agrim var kasik ustune bi sanci giriyo arada pit pit atiyo umarim kotu bisey degildir iyice paranoyak oldum 🥹

Benim de yaşın 40 vah vah diyorlar 😅🤣🤣🤣insanların ortası yok boşverin başkalarını..sizi olumsuz düşüncelerle manipüle etmelerine izin vermeyin..eşiniz ve siz herkesten ayrısınız, bebek de sizin olacak..rabbim isteyen uğraşan her kadına anneliği nasip etsin hayırlı evlatlarla🤲
Cok güzel söylediniz gerçekten çok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🙏❤️

Kızlar benim test günüm cuma günü yarın transfer günü dahil 10. Günüm sitede birkaç arkadaşta gördüm sanırım 10. Gün test yaptırmışlar sonra 12. Gün tekrarlamislar sizce ne yapmalıyım çok arada kaldım 🙇
Ben transfer günü hariç 10.gün dün yaptım test yarın 12.günüm tekrarlıycam. Çoğunlukla doktorlar 12.gün 14.gün tekrarlatıyor biz erken davrananlarız 😂 dünkü testi daha doktoruma bile söylemedim niye erken yaptın diyecek diye

Ben 10.gun verdim kuzum sonra 12.gun birde 🌸

Ay benim bu aksam degisik bir agrim var kasik ustune bi sanci giriyo arada pit pit atiyo umarim kotu bisey degildir iyice paranoyak oldum 🥹
Tutunmaya çalışıyor canım benim kotu dusunme inşallah sağlıkla tutunur. Benimde bugün göğüslerim çok ağrıyor ağlayacam o derece yani ilk gunler sadece ucu açıyordu şimdi ucu geçti komple göğüsüm ağrıyor 😏

Benim de bugün 10. Günümdü transfer hariç, kan testi verdim negatif çıktı canım daha da yükselmez zaten. Eğer varsa belli oluyor☺️

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim daha ilk denemem ama maddi olarak gerçekten çok zorluyor. Bu nedenle de çok korkuyorum 2. Deneme bizi çok yipratacaktir çünkü. 19 yumurtadan sadece 9u dollenince demekki benim yumurtalar çok kalitesiz diye düşünmeden edemiyorum😔 e yumurtalarım böyle kalitesizse 5. Güne de ulaşamayacaklardir diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sizin bebisleriniz size tutunsun sağlıkla kucağınıza alabilin inşallah 🤲
Merhaba bende de pkos var. 25 yumurtamdan 17si döllendi ve 7 tanesi 5. Güne ulaştı. İçinizi ferah tutun.

Doktorlar neden herşeyi açıklamıyor canım bu kadar zor mu bilmiyorum bence bu tedaviyi görenlerimize psikolojik destek verilmesi gerekiyor 😍
Kuzum aslında doktorlar test yapmayın evde direkt gününde kan verin diyorlar.Ben ilk transferimde yaptım o hatayı negatif çıktı 8. Gün ağladım kendi kendime ilaçları kullanmak istemedim 10. Gün kan verdim pozitif ama ilaçları kendi kendime azalttığım için Belkide oldu bilmiyorum.O kadar üzüldüm ki 2. Transferde daha önce yazdıklarımı gördüysen asla yapmıycam dedim.Ama 7. Gün ton balığı yiyordum içime kurt düştü meğer yasakmış bu kez stres oldum acaba var mı diye çift embryo olmasından cesaret alıp erken gebelik testi yaptım tek embriyo olsaydı cesaret edemezdim o gün silik çizgi çıktı ama niyetim 12. Gün direkt kan vermekti.Şuan bazı testlerden ya da geç döllenmeden kaynaklı bazı kişilerde çıkmıyor sonra üzülüyoruz toplanıyoruz boşuna.O yüzden illa yapacaksak 8. Gün ilk idrarla erken gebelik testi o da 5. Gün embryosu ise.O yüzden sıkma canını desemde sıkacaksın bende yaşadım bunu ama boşuna üzülüyorsun daha net birşey yok şuan

Back