İnşallah canım benimEvet tabiki Rabbim nasip edecek bu sefer bende evde çok dolandım sürekli yatmadım. 1.gün istanbuldan Fethiye’ye evime geldim sarstı uçak otobüs ama şükür 8.gün idrarda gördüm inşallah devamı gelir
Ben cok uzun zamandir folat ve omega 3 kullaniyorum .transfer oncesi sonrasi cig kuruyemis ye mutlakaSelam hanımlar transfer tarihim belli oldu bir sorun çıkmazsa 6 Nisan da olacak. Geriye dönüp mesajlara baktım ama bulamadım siz hangi ilaçları kullandınız ? Pozitifi gören arkadaşlarım vitamin vs kullandınız mı , bana şunu yap diyeceğiniz bir öneriniz varsa bekliyorum desteklerinizi. ilk transferim olacak biraz endişeli ve heyecanlıyım
Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle. Ben yumurta toplama aşamasında LETPLUS kullandım bitince devam etmedim. Transfere 2,3 gün kala çay kahve tuketmedim transfer günü geri verdi LETPLUS vitamini onu kullanmaya başlamıştım canımSelam hanımlar transfer tarihim belli oldu bir sorun çıkmazsa 6 Nisan da olacak. Geriye dönüp mesajlara baktım ama bulamadım siz hangi ilaçları kullandınız ? Pozitifi gören arkadaşlarım vitamin vs kullandınız mı , bana şunu yap diyeceğiniz bir öneriniz varsa bekliyorum desteklerinizi. ilk transferim olacak biraz endişeli ve heyecanlıyım
Sağol kuzum inşallah bende pozitifi görürüm hayırlısıylaHayırlı olsun tedavin canımBen estrofem ,lutinus fitil,Ocean mummy, prolutex iğne ve 3 günde 1 kalçadan progestan iğne kullanıyorum.Transferden sonra ağrı kaldırma,uzanma ,kendini yorma yeterli bence
İnşallah canım dikkat etmeye başladım bakalım hayırlısıBen cok uzun zamandir folat ve omega 3 kullaniyorum .transfer oncesi sonrasi cig kuruyemis ye mutlakainsallah saglikla tutnur bebisin
Evet canım doğru transfer öncesi bende sadece estrofem kullandım 5 gün önce de iğnelere başlamıştım.Hayırlı haberlerini bekliyorumSağol kuzum inşallah bende pozitifi görürüm hayırlısıylabana şuan sadece estrofem verdi 13 gün başka bir ilaç vermedi 13. Gün kontrol var galiba ondan sonra iğne vs kullanacağım
Teşekkür ederim kuzum. Bana vitamin falan vermedi ben harici kullansam mı bilemedim . Sadece estrofem içeceğim 13 gün .Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle. Ben yumurta toplama aşamasında LETPLUS kullandım bitince devam etmedim. Transfere 2,3 gün kala çay kahve tuketmedim transfer günü geri verdi LETPLUS vitamini onu kullanmaya başlamıştım canım
bende herkes iğne başka ilaçlar kullanıyor sanıyorumEvet canım doğru transfer öncesi bende sadece estrofem kullandım 5 gün önce de iğnelere başlamıştım.Hayırlı haberlerini bekliyorum
Estrofem fix ama iğneler fitiller marka olarak değişebiliyor canım ama içerik aynı progestanbende herkes iğne başka ilaçlar kullanıyor sanıyorumtamam canım sağol
Aynen bende adetin 3.gunu estrofeme başlamıştım sonra 4e çıkardı estrofemi. Transferden 5 gün öncede progestan fitil, prolutex iğne ve climara banta başlamıştım transfer günüde coraspirine basladimbende herkes iğne başka ilaçlar kullanıyor sanıyorumtamam canım sağol
Sor istersen doktoruna önerdiği vitamin varmı kuzumTeşekkür ederim kuzum. Bana vitamin falan vermedi ben harici kullansam mı bilemedim . Sadece estrofem içeceğim 13 gün .
5.gün embriyosu 5AA kalite 6 tane5 gün embriyosu mı? Kaliteleri nasıl
Çıkar kesinYarın transfer harici 9. Gün, kaset test yapsam çıkar mı acaba?
Çıkar bence canım. 5.gündü seninde dimi? 8.gün gördüm ben ikinci çizgiyi yarın 10.gün kan vermeye gidiyorumYarın transfer harici 9. Gün, kaset test yapsam çıkar mı acaba?
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım benim ikinci tedavim doğal Seklus oldu oldukça rahat ilaç sayısı az yumurta takibi yapılıp rahmin kendi düzeninde kalınlaşması sağlanıyor kan değerleri ve rahim kalınlaşmasana bakıyorlar transfer den üç gün önce doktorum bana progestan fitil ve prulutexs iğne verdi transfer den sonra da devam diyorum ilaçlar az olunca daha iyi oluyor
Kaçıncı gün embriyosuydu canımEvet tabiki Rabbim nasip edecek bu sefer bende evde çok dolandım sürekli yatmadım. 1.gün istanbuldan Fethiye’ye evime geldim sarstı uçak otobüs ama şükür 8.gün idrarda gördüm inşallah devamı gelir
Ben 7.gun akşamı kaset teste silik gördüm ama sabah ilk idrarla yapsam daha net görürdüm galiba yapacaksan ilk idrarla yap canım erken gebelik testin varsa onda kesin çıkar ama kaset testede çıkarYarın transfer harici 9. Gün, kaset test yapsam çıkar mı acaba?
Biz de kan uyuşmazlığı var ama yıllardır konu oraya gelemedi maalesef :/Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?