2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben cok uzun zamandir folat ve omega 3 kullaniyorum .transfer oncesi sonrasi cig kuruyemis ye mutlaka insallah saglikla tutnur bebisin

Canım tedavin hayırlı olsun öncelikle. Ben yumurta toplama aşamasında LETPLUS kullandım bitince devam etmedim. Transfere 2,3 gün kala çay kahve tuketmedim transfer günü geri verdi LETPLUS vitamini onu kullanmaya başlamıştım canım

Hayırlı olsun tedavin canım Ben estrofem ,lutinus fitil,Ocean mummy, prolutex iğne ve 3 günde 1 kalçadan progestan iğne kullanıyorum.Transferden sonra ağrı kaldırma,uzanma ,kendini yorma yeterli bence
Sağol kuzum inşallah bende pozitifi görürüm hayırlısıyla bana şuan sadece estrofem verdi 13 gün başka bir ilaç vermedi 13. Gün kontrol var galiba ondan sonra iğne vs kullanacağım

Sağol kuzum inşallah bende pozitifi görürüm hayırlısıyla bana şuan sadece estrofem verdi 13 gün başka bir ilaç vermedi 13. Gün kontrol var galiba ondan sonra iğne vs kullanacağım
Evet canım doğru transfer öncesi bende sadece estrofem kullandım 5 gün önce de iğnelere başlamıştım.Hayırlı haberlerini bekliyorum

Teşekkür ederim kuzum. Bana vitamin falan vermedi ben harici kullansam mı bilemedim . Sadece estrofem içeceğim 13 gün .

bende herkes iğne başka ilaçlar kullanıyor sanıyorum tamam canım sağol
Aynen bende adetin 3.gunu estrofeme başlamıştım sonra 4e çıkardı estrofemi. Transferden 5 gün öncede progestan fitil, prolutex iğne ve climara banta başlamıştım transfer günüde coraspirine basladim

Teşekkür ederim cevabınız için rahim kalınlaşmasi suanlik iyi gözüküyor Çarşamba günü kontrolüm var umarım güzel haberler alırım kan pıhtılaşmasi da var bende oksapar ve corasprinde kullanacağım onlar ne zaman başlanıyor kullanılmaya

3. Gün embriyosu 9.gun erken gebelik testinde negatif çıktı sizce pozitife döner mi

Yarın transfer harici 9. Gün, kaset test yapsam çıkar mı acaba?
Ben 7.gun akşamı kaset teste silik gördüm ama sabah ilk idrarla yapsam daha net görürdüm galiba yapacaksan ilk idrarla yap canım erken gebelik testin varsa onda kesin çıkar ama kaset testede çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…