• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evde yemek vs yaptın mı? Ayy bu süreç evin içinde nasıl geçecek 😀
1. Günden itibaren hemde.Banyo falan da temizledim sadece eğilip yeri silmesi eşim sildi bir de süpürge açmadım canım hiç robot süpürge vardı onu kullandım.Onun dışında rutin ne yapıyorsam hepsini yaptım.Bir kaç kere hafiftir diye kaldırdığım şeyler oldu ama bilerek ağır kaldırıp uzanmadım.İnsam zaman geçtikçe daha çok idrak ediyor bugün lekelenmem oldu bu haftalarda normalmiş o yüzden daha dikkatli olacağım ☺️

Canım aslında dikkat ettim desem yalan olur ben 1. Günden itibaren normale döndüm yemeğimi yaptım bulaşık makinesi yerleştirdim bazen unutup uzandım bazen ağır değildir diyip kaldırdığı şeyler oldu 🤦🏻‍♀️ Ama kan testine kadar hergün avokado yumurta sebze kuruyemiş ağırlıklı beslenin.İlaçlarımı düzenli aldım.1 hafta evden çalıştım sonra işime geri döndüm.8 . Gün muhtemelen kendimi yorduğum için kahverengi lekelenmem oldu.Dün de biraz yoruldum muhtemel ondan kaynaklı bugün de kahverengi değil kan desen değil açık kahve kavuniçi rengi gibi lekelenmem oldu.Biraz üzüldüm ama çok şükür geçti araştırdım bu haftalarda normalmiş.5+1 günlüğüz şuan uygulamaya göre Salı günü kese görmeye gideceğim Allah'ın izniyle inşallah
Benim ilki negatif olunca bundan daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Hatta yarın iş günüm gitmesemmi diyorum çünkü 10 saat ayakta çalışıyorum. Ne mutlu sana inş böyle güzel devam eder sonıçların

Benim ilki negatif olunca bundan daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Hatta yarın iş günüm gitmesemmi diyorum çünkü 10 saat ayakta çalışıyorum. Ne mutlu sana inş böyle güzel devam eder sonıçların
Kuzum ayakta çalışıyorsan rapor alabiliyorsun al istersen ya da imkanın varsa düzenli olarak dinlen oturmaya çalış.İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum haber ver bizlere

Hallettik çok şükür kayınvalidesi devreye soktum 😂 Eşim ütü de yapmayacaksın yemekte diyor ne güzel iş böyle ya 😂😂 Bebekler iyi olsun da gerçekten gerisi önemli değil şaka bir yana dün biraz yordum kendimi haklı kızmakta ama bir yaptıysam bin dinlendim ama bana ders olsun yorulmak lazımmış kızlar ❤️
Bende bugün kendi yordum biraz canım bende de leke geldi bugün adet günüm zaten benimkide beş karış suratla oturuyor aferin sana diye 😂😂

Ben varim canim 2. Kurtajimdan sonra bana doktor igne yapmisti ama normalde 28. Haftada falan yapiliyor igne.senin transfer tarihin hangi gundu kuzum?
Aklıma takılan birşey oldu kuzum şimdi benim bugün lekelenmem oldu ama kan değil kahverengi leke gibi değil böyle değişik birşey 😂 ilk transfer kimyasaldı benim o zaman yapılmadı .6 haftadan küçük gebeliklerde lekelenme olsada yapılmıyormuş iğne ne zaman kalp atışını duydun 6 haftalık tanda büyükse Allah korusun lekelenme olursa o zaman yapılıyormuş sanırım.Benim de bugün olunca ama dediğim gibi kanama gibi de değildir ve kesildi o zaman yapılmıyor galiba bunu salı günü doktora soracağım ama nedense aklıma takıldı 😅

Bende bugün kendi yordum biraz canım bende de leke geldi bugün adet günüm zaten benimkide beş karış suratla oturuyor aferin sana diye 😂😂
Ya bak ya bak ya 😅 tam sopalık bunlar 😅 ama normalmış kuzum araştırdım internetten.Sende dinlen güzelce bir tuvalete kalkıyorum bende fırsata çevirdim olayı yatıyorum hep 😅

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?
Canım benim eltimde vardı hamileliğin biraz ileri aylarında iğne olmuştu birde ya doğumdan önce olmuştu tekrar yada doğumdan hemen sonra olmuştu toplam 2 kere yani bir sıkıntıda olmadı

Ya bak ya bak ya 😅 tam sopalık bunlar 😅 ama normalmış kuzum araştırdım internetten.Sende dinlen güzelce bir tuvalete kalkıyorum bende fırsata çevirdim olayı yatıyorum hep 😅
Bende hemen yattım kuzum valla. Dün gelmişti leke testten sonra yattım kesildi ağrım yok diyede bugün evi süpürdüm eşimde sildi sonra leke geldi hemen ne gerek vardı demee başladı 😂😂 tamam dedim yatıyom yok birşey. Ufak ufak rahimde sızlama var oda adet günüm diye düşünüyorum yarın kan vericem Salı çıkar artık bakalım ne durumda daha test yapmadım dünden sonra

Benim de ilk transferde 21 yumurta toplandı 13 iyiydi fakat hiçbiri 5. Güne gitmedi. Tekrar toplandı bende pkos olduğum için 41 yumurta toplandı 6 tanesi iyi kalite donduruldu. Biri transfer edildi beklemedeyim . Ümidini kaybetme
5 gün embriyosu mı? Kaliteleri nasıl

Bizde var ancak bildiğim kadarıyla ilk bebekte bir sıkıntı olmuyor. İlk bebeğin kan grubuna göre ikinci hamileliğinde iğne yapılıyor. Ama yanlış biliyor da olabilirim
İlk gebelikte iğne yapılıyor kuzum 20 küsür haftalarda ama önden kanama yaşarsan o zaman da yapılıyormuş.Salı günü soracağım doktora bakalım

Bende hemen yattım kuzum valla. Dün gelmişti leke testten sonra yattım kesildi ağrım yok diyede bugün evi süpürdüm eşimde sildi sonra leke geldi hemen ne gerek vardı demee başladı 😂😂 tamam dedim yatıyom yok birşey. Ufak ufak rahimde sızlama var oda adet günüm diye düşünüyorum yarın kan vericem Salı çıkar artık bakalım ne durumda daha test yapmadım dünden sonra
Sızlama normal kuzum benim de o zamanlar ağrılarım devamdı sızı şeklinde korkma hiç ☺️ Yarın güzel haberlerini bekliyoruz çok şükür idrar testin zaten çok netti ❤️

Back