• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aklıma takılan birşey oldu kuzum şimdi benim bugün lekelenmem oldu ama kan değil kahverengi leke gibi değil böyle değişik birşey 😂 ilk transfer kimyasaldı benim o zaman yapılmadı .6 haftadan küçük gebeliklerde lekelenme olsada yapılmıyormuş iğne ne zaman kalp atışını duydun 6 haftalık tanda büyükse Allah korusun lekelenme olursa o zaman yapılıyormuş sanırım.Benim de bugün olunca ama dediğim gibi kanama gibi de değildir ve kesildi o zaman yapılmıyor galiba bunu salı günü doktora soracağım ama nedense aklıma takıldı 😅
Sor sor ama ilk cocugunsa zaten yapmayabiliyorlar ama yapilirsa da 28. Haftada diye biliyorum.

Canım benim eltimde vardı hamileliğin biraz ileri aylarında iğne olmuştu birde ya doğumdan önce olmuştu tekrar yada doğumdan hemen sonra olmuştu toplam 2 kere yani bir sıkıntıda olmadı
Çok şükür kuzum bir de Allah korusun kanama olursa 6. Haftadan büyük gebeliklerde önlem amaçlı yapıyorlarmış aklıma takıldı kuzum da benim lekelenme olunca ama daha 5+1 günlüğüz doktora sorup netleştireceğim bunu ☺️

Sızlama normal kuzum benim de o zamanlar ağrılarım devamdı sızı şeklinde korkma hiç ☺️ Yarın güzel haberlerini bekliyoruz çok şükür idrar testin zaten çok netti ❤️
Amin canım amin inşallah güzel olur. Valla 10 günün üstüne daha bugün duş aldım arada saçımı yıkadım silindim ama duş almadım hiç sıcak suyu ayarlıyamam kanama başlatır korkusuyla

Çok şükür kuzum bir de Allah korusun kanama olursa 6. Haftadan büyük gebeliklerde önlem amaçlı yapıyorlarmış aklıma takıldı kuzum da benim lekelenme olunca ama daha 5+1 günlüğüz doktora sorup netleştireceğim bunu ☺️
Bencede sor kuzum aklına neler geliyorsa sor ☺️🙏

Ayy bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum . Dayanamazsam perşembe 7 günüm belki o zaman yaparım. Rapor alabiliyorum ya işim ayakta olduğu için doktor biraz şey yaptı normalde 3 gün ideal diyolar

Amin canım amin inşallah güzel olur. Valla 10 günün üstüne daha bugün duş aldım arada saçımı yıkadım silindim ama duş almadım hiç sıcak suyu ayarlıyamam kanama başlatır korkusuyla
Valla haklısın kuzum bende normalde kaynara yakın suyla yıkanırım hava güzel diye 3. Gün ılık suyla yıkanmıştım. Sonra normale döndüm ama artık gebeliğin farkındayım bebişler daha önemli 3 ay dikkat edeceğim herşeye leke olunca modum düşüyor hemen ☺️

Ayy bu hafta nasıl geçicek hiç bilmiyorum . Dayanamazsam perşembe 7 günüm belki o zaman yaparım. Rapor alabiliyorum ya işim ayakta olduğu için doktor biraz şey yaptı normalde 3 gün ideal diyolar
Walla ilkinde 3 gun aldim isim zaten asiri yogun cok stresli sonra akillandim bu sefer yaz dedim bi hafta ohh mis is stresi yok bence patlat raporu yat dinlen. Disari cik yuruyus yap hava kotu ama olsun 😁

Kuzum gönlünden nasıl geçiyorsa nasıl iyi hissedersen öyle yap ☺️

Valla haklısın kuzum bende normalde kaynara yakın suyla yıkanırım hava güzel diye 3. Gün ılık suyla yıkanmıştım. Sonra normale döndüm ama artık gebeliğin farkındayım bebişler daha önemli 3 ay dikkat edeceğim herşeye leke olunca modum düşüyor hemen ☺️
Evet ya leke gerçekten çok sıkıyor insanın canını bide ben daha kanda görmedim ya hala içimde bir acaba oluyor inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲

Evet ya leke gerçekten çok sıkıyor insanın canını bide ben daha kanda görmedim ya hala içimde bir acaba oluyor inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🤲🤲
Amin kuzum benim inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olsun ❤️

Walla ilkinde 3 gun aldim isim zaten asiri yogun cok stresli sonra akillandim bu sefer yaz dedim bi hafta ohh mis is stresi yok bence patlat raporu yat dinlen. Disari cik yuruyus yap hava kotu ama olsun 😁
Evet ilkinde bende 3 gündü bide evde misafir ağırlamıştım ama o zamanda hiç belirtim yoktu şimdide yok yani neden belirti olmaz anlamış değilim 2 tane koyuldu bide iyi kalite vs. Yarın 5 günüm inş bende sizin gibi güzek haberler alırım kızlar 🤲

Selam hanımlar transfer tarihim belli oldu bir sorun çıkmazsa 6 Nisan da olacak. Geriye dönüp mesajlara baktım ama bulamadım siz hangi ilaçları kullandınız ? Pozitifi gören arkadaşlarım vitamin vs kullandınız mı , bana şunu yap diyeceğiniz bir öneriniz varsa bekliyorum desteklerinizi. ilk transferim olacak biraz endişeli ve heyecanlıyım 😬

Selam hanımlar transfer tarihim belli oldu bir sorun çıkmazsa 6 Nisan da olacak. Geriye dönüp mesajlara baktım ama bulamadım siz hangi ilaçları kullandınız ? Pozitifi gören arkadaşlarım vitamin vs kullandınız mı , bana şunu yap diyeceğiniz bir öneriniz varsa bekliyorum desteklerinizi. ilk transferim olacak biraz endişeli ve heyecanlıyım 😬
Hayırlı olsun tedavin canım ❤️ Ben estrofem ,lutinus fitil,Ocean mummy, prolutex iğne ve 3 günde 1 kalçadan progestan iğne kullanıyorum.Transferden sonra ağrı kaldırma,uzanma ,kendini yorma yeterli bence ☺️

2.transferimde 3 gün yattım dolandım evde negatif oldu olacağı varsa oluyor
Evet tabiki Rabbim nasip edecek bu sefer bende evde çok dolandım sürekli yatmadım. 1.gün istanbuldan Fethiye’ye evime geldim sarstı uçak otobüs ama şükür 8.gün idrarda gördüm inşallah devamı gelir

Back