2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay ne güzel bende benimkiler o yeni yolculadim canım benim. Bol bol hasret gider sende çok sevinmislerdir eminim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla o günleri de göstersin inşallah

Hayırlı olsun tedavin canım.Ben ilk gün dinlendi. 2. Gün normal hayatıma geri döndüm ağır kaldırmaya çalışıyorum uzanmamaya çalışıyorum unutmadığım zamanlarda Çok şükür 5 haftalık hamileyim canım

Göbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu

Göbekten kan sulandirici vurulan arkadaşlar şuan farkettim gobegimde ufak beze oluşmuş dokundukça hissettim sizdede varmı kötü bişey mi bu
Ben kan sulandırıcı değil ama prolutex vuruyorum 2 iğne yerinde ufak bende de var kuzum normal diye düşündüm ben

Benim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.

Kızlar bugünde 2 gün sonrası 33.77 çıktı yine kimyasal mı oldu

Canım benim ikinci tedavim doğal Seklus oldu oldukça rahat ilaç sayısı az yumurta takibi yapılıp rahmin kendi düzeninde kalınlaşması sağlanıyor kan değerleri ve rahim kalınlaşmasana bakıyorlar transfer den üç gün önce doktorum bana progestan fitil ve prulutexs iğne verdi transfer den sonra da devam diyorum ilaçlar az olunca daha iyi oluyor

Ben oksopar iğne vuruyorum hem morardı hemde bende de ufak beze gibi oldu benim doktorum normal dedi

Ayy rahatladım şimdi yazını okuyunca inşallah güzel haberler alırız yumurta sayın Nasıl?

Ayyy ne güzel darısı başıma tebrik ederim canım kaç yumurtan olmuştu? Bide 3. Gün transferi olacakmış benin Senin nasıldı

Benim protestan iğnemden dolayı oluştu. Doktora sordum. Bir sorun olmadığını sıcak havlu kapatmamı söyledi. Üstüne yeni iğne vurma dedi. Ama havlu kapatmama rağmen de küçülmedi aynı duruyor.
Acaba ilerde sorun yaratır mı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…