2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet hareket önemli ben 1. Günden itibaren normal hayatıma döndüm çok şükür hamileyim.Sadece çok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum o kadar

Canim sen ne zaman transfer olmustun bi de hangi uygulamayi kullaniosun. Her yer baska diyo kimisi 4+3 kimisi 4+5 bilemedim ben de

Sorma kuzum gerçekten öyle İyi yapmışsın canım benim bugün annem geldi kardeşimle daha erken ama onlarada söyledim gebeliği
Ay ne güzel bende benimkiler o yeni yolculadim canım benim. Bol bol hasret gider sende çok sevinmislerdir eminim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar selam bende dün opu oldum 10 yumurta alındı bugün doktorum aradı 7 tanesi döllenmiş 3. Gün transfer olacakmış hep 5. Gün daha iyi diye okuyorum ama doktor doğal ortamına koymak daha iyi dedi bilgin olan yazabilir mi? Bide transfer önce ve sonrası nelere dikkat ettiniz

Kızlar neler yapıyorsunuz bu sürecin en stresli zamanı galiba beklemek evde olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz
Ben biraz kitap okuyorum. Kendi çocukluğunla bağ kurmak üzerine. Bu süreci bir huzurla terapi gibi geçirmek istiyorum. Onun haricinde biraz ders çalışıyorum. Bana iyi gelen şeyler yapıyorum. Aslında bu soruyu ben de sormayı düşünmüştüm. Sadece bebeği düşünmek bazen kaygılandırabiliyor. Dengeyi tutmaya çalışıyorum ben. Sen neler yapıyorsun?

Ben ocakta 5. Gun embriyosi transfer olmustum ama tutmadi embriyo gelisimine baktiklarinda 3. gune kadar cok iyiymis 4 ve 5. Gun yavaslamis laboratuvar ortamından kaynaklı oldugunu dusunuyoruz sonucta anne rahminin yerini tutmuyo demisti doktorum o yuzden bu ay 3. gun yapacak doktorum

ya çocuğu direkt survior'a almışsın sen maşallah :) Bu çocuk yaşar ben sana diyim :)

Ben ailemle vakit geçiyorum bana gelmislerdi biraz dışarı çıkıp gezip geliyorum dün onlar da gitti artık eşimle baş başa kaldik. YouTube dan biseyler izliyorum biraz kitap okuyorum ve tamamen olumlu dusunmeye çalışıyorum negatif hicbisey düşünmüyorum ben bı gebelik daha yaşamıştım kendiliğinden. kalbi durmuştu onda yaptığım hataları yapmamaya çalışıyorum stres sıkıntı hicbiseyi takmıyorum şuanin tadını çıkarmaya çalışıyorum

Aynen canım benim doktorumda uzanırken yanıma geldi kalkabilirsin tuvaletede gidebilirsin dedi gez toz sadece ata binme tenis oynama yeterli dedi bende yatmıyorum sürekli ev işlerini yapiyorum ağır kaldirmiyorum uzaniyorum öyle.. Dondurulmus tek 5.gun embriyosu transfer edildi kalitesi 4ab canım seninki nasildi

Ben ilk transferim 50 dakka durdum ama tutmadi , bu sefer 20 dakka durdum ama tuttu cok sukur. Doktor 10 dakika yeter diyo . Zaten rahime birakiliyor embriyo oyle kolaylikla akip gidebilecek bisey degil
Canım galiba böyle okuduğumuz yorumlardan kaynaklı herkes yatıyoruz diyince acaba kalkınca düşecek psikolojisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…