2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Allah razı olsun kuzum Eabbim hepimizin dualarını kabul etsin sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Evet doktorumda dedi 10 hastamdan nerdeyse 8 si bu günlerde lekem oldu diye arıyor dinlen sadece coraspini kes dinlen dedi. İnşallah yarın sende güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle

Amin inşaAllah hiç panik yapma için serin olsun sadece dua et aşkım Allah'a bırak amin benimde güzel sonuçları almak nasip olur dediğin gibi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip eylesin

Bende aynı şeyi yaşadım genişleme olduğu 2.gün lekelenme geldi. Ancak hala geniş hatta böyle çeperli çeperli anlayamadım ama

Canım ben de aynı şekilde kullanıyorum çok zor atıyorum iki gündür inşallah belirtidir gerçi ben her şeyi belirti zannediyorum dün bir baş dönmesi vardı ben de ara ara midemde kötü oldu diyorum acaba belirti mi diye

Bende oyle canım sürekli belirti ariyorum benim hiç belirtim yok ya Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…