ederimdemekkı nasıpı suanmıs ,
hayırlı olsun tekrardan cok sevındım
Evet ben kafeinsiz tüketiyorum, kadın doğumcu arkadaşım kafeinsiz öay ve kahve önerdi ama kafeinsiz çay bulamadım hiçTamam o zaman öyle yapayım
Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?Benimkide bu şekilde..
Bende hiç kan sulandırıcı kullanmadim
Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?
Ne kadar güzel doktor çok önemli gerçekten manevi olarakBen İzmir’e yakın olduğum için İzmir’de Ahmet Zeki Işık’a gidiyorum doktorumdan çok memnunum
Negatif olsa yine ona devam ederdim. Çok güveniyorum ve iletişimi çok iyiNe kadar güzel doktor çok önemli gerçekten manevi olaraksiz güzel sonuç aldınız galiba Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Yok tıbbi genetige gittim canım..Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?
Anladım. Geçmiş olsunYok yibbi genetige gittim canım..
Şimdi benim transferim tuttu ama mol gebelik oldu..
Kürtaj oldum maalesef.
Doktorum romatoloji den bir kaç test istedi lupus vs onları yaptırcam bakalim
Çok sağol canım..Anladım. Geçmiş olsun
Ne kadar güzel güvenmeniz. Bende aynı şekilde Remzi hocada devam ederim bir daha yaptırmaya gerek kalırsaNegatif olsa yine ona devam ederdim. Çok güveniyorum ve iletişimi çok iyi
Canım bu kadar üzülme. Ben 10 yıllık evliyim 4.denememin 7.günü bitiyor. Daha hiç pozitif göremedim. Umudunu kurma bak demekti gebelik oluşabiliyor. Allah’ın izniyle bu sefer kucağına almayı nasip etsin5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun üzme kendini demekki vakti zamanı değilmiş yasadigimiz herşey bizim sınavımız. Bu yolda en önemli şey morel ve motivasyon biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi pozitif düşün iyi düşün iyi olsun inşallah5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor
Canim ben 8 ilaç filan kullaniyorumYazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.
e2 için climara forte bant
günde 3 defa protestan deX
5 günde bir kalçadan proloud
kan sulandırıcı iğne enox günde 1 defa
ayrıca vitamin ve coraspirin
Bu kadar yoğun ilaç kullanan var mı?
Evet canım merhaba :) test günüm normalde yarın ben dayanamayıp 8.gün test yaptım pozitifi gördüm yarısında gideceğim inşallah kan vermeye pazartesi de Umuttepe’ye gideceğim aradım haber vermek için ulaşamadım pazartesi çıkıcam hastaneye inşallah sen nasılsın nasıl gidiyorMerhababende ptesi günü Kocaeli üniversitesi Hastanesi'nde transfer oldum sanirim sizde öyleymiş ve pozitif sonucu almışsınız
Kızlar bişey sorucambu süreçte kahve icebiliyormusunuz. Ben çok tiryakiyimde.. ama transfer gunumden beri içmedim ne dersiniz günde bir tane içsem birşey olur mu
Canım hiç öyle düşünme benim de ilk kimyasaldı 2. Transferim çok şükür sağlıkla arttı.Herşeyin vakti zamanı var sen pes edersen umutsuz olursan sürecinde etkilenir yapma böyle5 yıldır evliyi tüp bebek denedik ilk denemem kimyasalla bitti şimdi 2 ciye hazırlanıyorum çok mutsuzum umudum kırıldı hep böyle oluyor ne zaman sevinsem kursağımda kalıyor
Çok sevindim senin adına maşallahEvet canım merhaba :) test günüm normalde yarın ben dayanamayıp 8.gün test yaptım pozitifi gördüm yarısında gideceğim inşallah kan vermeye pazartesi de Umuttepe’ye gideceğim aradım haber vermek için ulaşamadım pazartesi çıkıcam hastaneye inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Mutlaka karşılaşmışızdır da birbirimizi tanımıyoruz bende geçen sene mart ayından beri sürekli geliyorum iki aşılama geçirdim olumsuz . Anca tüp bebeğe sıra geldi sağol kuzum yaş 31 , ilk denememdi eşimde ağır oligospermi vardı sperm sayılarında azalma yani bende pkosluydum , bende de aslında çok aman aman bir belirti yoktu bir gün bel ağrısı çektim kısa süreli yine farklı bir gün kasık ağrısı oda kısa süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?