2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet pcos var bende de ocakta daha yuksek bi dozla 8 tane toplanmisti bu sefer doz düşmesine ragmen 24 cikinca sasirdim en son ultrasonda 19 saymisti doktor yarisi 13 14 mmdi demekki kucuk olanlar depar atti 2 gunde bende de pazrtesi belli olucak 3.gun transfer edicekti doktor ama riske atmayalim diye konustu o gunku kontrollerden sonra transfere ve kac tane dondurulacagina bakicakti hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallaaah Rabbi şu mübarek zamanlarda yuzumuzu güldursun

Kuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabi

Genelde bekletiliyor çünkü ben ilk adetimde gittiğimde doktor baktı hala aktif ve y yumurtalarım vardı. Dün gittim hepsi eski galine gelmiş transfer sürecine başlayabiliriz dedi.

Amin inşallah ilk transferimizde tutar ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

amiiiinnn Allah razi olsun sen nasilsin gidebildin mi doktora bidaha hic dondurulmus var miydi ?
Bmm kimyasal oldu dun ilaclari biraktik arrik bnm yok dondurmadik birdahkine tekrar taze yapicaz dondurunca benimkiler boziluyor

Kuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabi
Canim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyo ama doktorum buyik ihtimal diger adetinde yapicaz dedi o yuzde 1 2 ilaca baslatmadi bile bakalim nasip

Canim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyo ama doktorum buyik ihtimal diger adetinde yapicaz dedi o yuzde 1 2 ilaca baslatmadi bile bakalim nasip
Hayırlısı olsun canım benim

Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Bugün iyice çizgi belirgin oldu

Eklentiler

• 3BE37BE6-F3C1-480C-8DB7-52D7EF7EDA03.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 64
Aynen canım inşallah sağlıkla tutunurlar

Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Benimkide bu şekilde..
Bende hiç kan sulandırıcı kullanmadim

Eklentiler

• IMG_20230301_162437.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 70
Tamam o zaman öyle yapayım

Ben kullanıyorum canim. Climara bant, antibiyotik, prednol, kan sulandırıcı igne, progestan ve duphaston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…