Evet pcos var bende de ocakta daha yuksek bi dozla 8 tane toplanmisti bu sefer doz düşmesine ragmen 24 cikinca sasirdim en son ultrasonda 19 saymisti doktor yarisi 13 14 mmdi demekki kucuk olanlar depar atti 2 gundeBenimde 25 tane toplanmıştı 17si döllendi 5. Güne 7 tanesi gitti.
Bende ohss riskinden dolayı 2 adet bekledim. Pcos olanların genelde böyle çok yumurtası toplanıyor. Pcos musunuz? Şimdi transfer için bekliyorum 2. Adetimi oldum.
Oh cok iyi 24 masaAllah insaAlalh hepsi dollenir annelerine kavusur
Evet Fulya Prof. Dr. Remzi abalıBahçecide mi tedavi oluyorsunuz benim de aynı şekilde çünkü
Kuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabiAman cok sukur benim bu sefer 3. gune bekliceklerdi ocakta transfer oldum 5. Gundu tutmamisti bu ay 3. Gun yapalim diye konusmustuk bunkadar yumurta doktoruda sasirttibakalim hayirlisiyla pazartesi olsun da ama sevindim benzer yumurta sayimiz var cok sukur ohss olmamissiniz yaptiginiz bisey var mi yuruyus falan
Genelde bekletiliyor çünkü ben ilk adetimde gittiğimde doktor baktı hala aktif ve y yumurtalarım vardı. Dün gittim hepsi eski galine gelmiş transfer sürecine başlayabiliriz dedi.Evet pcos var bende de ocakta daha yuksek bi dozla 8 tane toplanmisti bu sefer doz düşmesine ragmen 24 cikinca sasirdim en son ultrasonda 19 saymisti doktor yarisi 13 14 mmdi demekki kucuk olanlar depar atti 2 gundebende de pazrtesi belli olucak 3.gun transfer edicekti doktor ama riske atmayalim diye konustu o gunku kontrollerden sonra transfere ve kac tane dondurulacagina bakicakti hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallaaah Rabbi şu mübarek zamanlarda yuzumuzu güldursun
hayırlı olsun canım sanrım hamılesın :)Hiç tutmadı hep <1.2 geldi
Bmm kimyasal oldu dun ilaclari biraktik arrik bnm yok dondurmadik birdahkine tekrar taze yapicaz dondurunca benimkiler boziluyoramiiiinnn Allah razi olsun sen nasilsin gidebildin mi doktora bidaha hic dondurulmus var miydi ?
Canim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyoKuzum bol su içtim ve katı beslenmedim çorba ve sebze ağırlıklı beslendim.Ama nacizane tavsiyem taze olma kuzum bence bekle ama doktorum daha iyisini bilir tabi
Hayırlısı olsun canım benimCanim ben devlette tedavi goruyorum orda cok hastanin istegine bakmiyolar doktorun uygun gordugu bicim ilerliyoama doktorum buyik ihtimal diger adetinde yapicaz dedi o yuzde 1 2 ilaca baslatmadi bile bakalim nasip
Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.hayırlı olsun canım sanrım hamılesın :)
bekı bu son denemede ekstra bsıey uygulandı mı merakk ettım
Bugün iyice çizgi belirgin olduYok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Remzi hocamEvet Fulya Prof. Dr. Remzi abalı
Aynen canım inşallah sağlıkla tutunurlarAma ben 150 vuruldum 7 tane 5. Gün embriyom var. Belki ay ay değiştiği için olabilir. Bilemiyorum. Benimde embriyolrım 4ab 4bc 4bb falan.
Ama önemki olan transfer edilenin tutulması. Yani 7 tane olmuş tutmayada bilir. 1 tane olur tutadabilir. O yüzden içinizi ferah tutun. Dua edin. Önce Allaha sonra doktorunuza güvenin. İnşallah olur. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım
demekkı nasıpı suanmıs ,Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Benimkide bu şekilde..Yok hayır sadece pıhtılaşma tetkiklerime, eşimin ve benim kromozoma baktı öncesinde. Sadece MTHFR genlerinden biri heterozigot geldi ama kan sulandırıcıya gerek yoktu.
Dün transfer işlemim oldu 28 martta doktoruma gideceğim beta hcg için şuan beklemedeyim :)Insallahh cok tesekkur ederimsonuc belli oldu mu daha beklemede misiniz ?
Tamam o zaman öyle yapayımKuzum şuan transfer döneminde sin ya daha çok yeni bence içme çay kahve gebelik şansını azaltıyormuş yorumlarda kafeinsiz kahve tüketen biri vardı sanırım çok zorlanıyorsan ondan al ama bence ilk 3 ay tüketme
Ben kullanıyorum canim. Climara bant, antibiyotik, prednol, kan sulandırıcı igne, progestan ve duphastonYazılanları okuyorum da galiba benim doktorum aşırı ilaç vermiş bunu fark ediyorum.
e2 için climara forte bant
günde 3 defa protestan deX
5 günde bir kalçadan proloud
kan sulandırıcı iğne enox günde 1 defa
ayrıca vitamin ve coraspirin
Bu kadar yoğun ilaç kullanan var mı?
Çok iyi bir doktor gerçekten ilk denemem orda ama çok memnun kaldımRemzi hocamÜniversiteden hocamdır kendisi.
Ben İzmir’e yakın olduğum için İzmir’de Ahmet Zeki Işık’a gidiyorum doktorumdan çok memnunumÇok iyi bir doktor gerçekten ilk denemem orda ama çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?